وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد
تغییرصد درصدی کتابهای انگلیسی وعربی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که در مسیر اجرای سند تحول بنیادین در سال جدید خواهد افتاد، برنامه ریزی برای تغییر کتابهای اول متوسطه اول به ویژه در کتابهای زبان انگلیسی و عربی است.
به گزارش پارس ، حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با مهر با بیان این مطلب گفت: یکی از مهمترین برنامه های ما برای سال جدید که باید مطابق با برنامه درسی ملی باشد، تغییر صد درصدی کتابهای زبان انگلیسی و عربی است. البته برنامه های جدیدی نیز برای ورود کتابهای جدید به مقطع اول متوسطه اول داریم.
وی افزود: کتاب مهارتهای زندگی از سال تحصیلی جدید به کتابهای اول متوسطه اضافه می شود. همچنین روش و محتوای تدریس کتابهای زبان انگلیسی و عربی نیز کاملاً تغییر کرده و دانش آموزان از سال تحصیلی جدید با روشی کاملاً متفاوت این دو درس را فرا می گیرند.
به گفته حاجی بابایی، برخی از کتابهای این مقطع تغییرات ۷۰ تا ۸۰ درصدی دارند تا بتوان براساس برنامه درسی ملی، دانش آموزان را آموزش داد.
وی درباره اینکه آیا با تغییر روش آموزش زبان انگلیسی دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی می توانند به زبان انگلیسی یا عربی مکالمه کنند، توضیح داد: علاوه بر تغییر محتوا و روش تدریس، معاونت متوسطه تفاهم نامه ای را با کانون پرورش فکری به امضا رسانده که شعب کلاس های زبان این کانون به داخل مدارس منتقل شود و با تلفیق آموزش ها دیگر دانش آموزان هیچ نگرانی در آموزش این دو درس نداشته باشند.
حاجی بابایی البته اعلام کرد: شعب کانونهای زبان در بیرون از مدارس نیز برای افرادی که دانش آموز نیستند فعال است وآموزش دانش آموزان در داخل مدارس انجام می شود.
وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره اجرای نظام ۳.۳. ۳.۳ توضیح داد: برنامه ریزی های ما برای اجرای ۳.۳. ۳.۳ شروع شده و از سال تحصیلی آینده شکل اجرایی به خود می گیرد.
وی تصریح کرد: البته در اجرای ۳.۳. ۳.۳ بیشتر رعایت حال والدین را می کنیم و آنها نباید در بحث مسافت به سختی و مشکل بیفتند. آموزش و پرورش موظف است براساس سند تحول بنیادین مدارس ابتدایی را به دو مقطع اول تا سوم ابتدایی و چهارم تا ششم ابتدایی تقسیم بندی کند و دانش آموزان هر شش کلاس نباید در یک مدرسه تحصیل کنند.
ارسال نظر