به گزارش پارس به نقل از ایسنا، ابوالفضل قناعتی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به اقدامات شرکت شهربان و حریم‌بان افزود: بنده چندی پیش در محله جوادیه مسیر 500 متری را 20 دقیقه‌ای طی کردم و این به دلیل حضور بساط گستران و دستفروشان در این محله بود.

وی با بیان اینکه دستفروشان با خواهش و بفرمایید معابر را ترک نمی‌کنند گفت:‌ کسبه و مغازه داران یکسال عوارض پرداخت می‌کنند تا در آستانه شب عید، سود دریافت کنند اما بارها دیده‌ایم که دستفروشان مقابل مغازه‌های آنها بساط پهن می‌کنند و باعث مزاحمت کسبه می‌شوند.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با بیان اینکه پیشنهاد می‌شود کار شرکت حریم‌بان را به نیروی انتظامی منتقل کنیم ادامه داد: نیروی انتظامی می‌تواند کار را پیش ببرد یا اینکه با وضع قوانینی میزان اختیارات قانونی شرکت حریم بان را افزایش دهیم تا بتوانند این مسئله را سامان دهند چرا که اگر برخورد نکنند دستفروشان نمی‌روند و حتی در جوادیه دستفروشان از یک قومی هستند که اگر با یک نفر برخورد شود همه خاندان بر سر نیروهای شهرداری می‌ریزند.