به گزارش پارس به نقل از تسنیم، ابوالقاسم خسروی درخصوص استخدام نیرو در آموزش و پرورش به روش بومی گزینی، مشکلات پیش‌آمده در این رابطه و خالی ماندن بخشی از ظرفیت‌های استخدامی اظهار داشت:‌ یکی از مشکلات جدی در آموزش و پرورش موضوع ساماندهی نیروی انسانی است.

وی افزود: در شهرهایی مانند تهران و سایر شهرهای بزرگ مازاد نیرو در آموزش و پرورش داریم یعنی 50 هزار نیرو مورد نیاز نیست و از سوی دیگر در مناطق محروم 56 هزار نیرو کم داریم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:‌ در هیج کجای دنیا این‌گونه نیست. هم‌اکنون شرایط در آموزش‌وپرورش به گونه‌ای است به عنوان مثال نیروی نیروی مشهدی را برای یک جای دیگر استخدام می‌کنند و چنین فردی از همان ابتدای ورودش به دستگاه تعلیم و تربیت می‌خواهد از طریق رایزنی به محل زادگاهش منتقل شود.

خسروی ادامه داد:‌ سیاست آموزش و پرورش این است تا در بحث استخدام نیرو، پذیرش از بوم برای بوم باشد و از این طریق ماندگاری نیرو در مناطق محروم بیشتر شود. اما در سال نخست اجرای این طرح، تمهیدات لازم اندیشیده نشده بود و به همین دلیل حدود 400 ظرفیت سوخت شد چرا که به دلیل پذیرش از بوم برای بوم در برخی مناطق افراد واجد شرایط برای استخدام وجود نداشتند یا حدنصاب نمره علمی لازم را کسب نکرده‌اند.

وی بیان کرد:‌ آموزش و پرورش در چنین مواردی می‌تواند تجدیدنظر کرده و شرط بومی گزینی را در نظر نگیرد و با تامین نیروی مورد نیاز مانع سوخت سهمیه‌های استخدامی شود البته با تعهدات سفت و سخت نیز مانع از آن شود که فرد سریعاً پس از استخدام درخواست انتقال به شهر محل زندگیش را داشته باشد.