به گزارش پارس،به نقل از تسنیمدکتر سید حمید جمال الدینی، با ارائه پیشنهادی به آموزش و پرورش برای راه‌اندازی دیپلم "سلامت" و "امداد و نجات" اظهار داشت: هدف راه اندازی هنرستان‌ها در سالهای گذشته بسیار مقدس و مورد احترام بود، اگر آن روزها این مدارس فنی و حرفه ای با همان کارکرد ادامه می‌یافت، شاید امروز دنبال نیروهای مهارتی نمی‌گشتیم.

وی ادامه داد: متاسفانه امروز هنرستان‌ها تنزل پیدا کرده‌اند که بدون غرض هم نبوده؛ یعنی حساب شده بوده تا حدی که اگر دانش آموزی جای دیگری نتوانست ورود کند به هنرستانها می‌رود و این فرهنگ غلط باعث شد که امروز کشور دنبال نیروی مهارتی بگردد، ولی اگر آن روزها آموزشکده‌های فنی و حرفه ای و هنرستانها با کارکرد اصلی حفظ و مراقبت می‌شدند و در نگاه مردم نیز جایگاه هنرستان‌ها ضد ارزش نمی‌شد با وضعیت کنونی مواجه نمی‌شدیم.

معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری جمعیت هلال احمر تصریح کرد: براین اساس پیشنهادی برای مسئولان آموزش و پرورش در خصوص آموزشکده‌های فنی و حرفه ای و هنرستان‌ها داریم مبنی بر راه اندازی و صدور دیپلم "سلامت" و "امداد و نجات" که در هر دو رشته نیز بسترهای لازم آن از سوی حوزه سلامت کشور و جمعیت هلال احمر وجود دارد.

جمالدینی عنوان کرد: معتقدیم از دوران دبیرستان می‌توان افراد علی الخصوص دانش آموزان  فنی را برای سیستم بحران، سلامت و امداد و نجات کشور آماده کرد و این افراد به عنوان کار بلدهای این سیستم از نظر مهارتی تحت آموزش قرار گیرند.

 

، دکتر سید حمید جمال الدینی معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری جمعیت هلال احمر پیشنهاد راه‌اندازی دیپلم "سلامت" و "امداد و نجات" در کشور را طی حضوری که به همراه مدیران ارشد این معاونت داشتند، ارائه کرد.