~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس  محمدابراهیم فروزانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به احیای عبابافی در شهرستان دشتی اظهار داشت: در بحث زیرساخت دو کارگاه عبابافی در شهرستان دشتی از منابع ملی مبلغ 40 میلیون تومان توسط اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کم شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: عبابافی یکی از حوزه‌های مهم و موردتوجه دولت در سطح ملی است و محصولات تولید شده قابلیت عرضه بین‌المللی دارد که از نظر کیفیت در سطح بالایی قرار دارد و این امکان وجود دارد که بتوانیم روی بازاریابی آن‌ها بیشتر کار کنیم، زیرا صنعت دست پرباری است که می‌تواند در سطح خلیج‌فارس قابل‌ رقابت باشد.

وی ادامه داد: سعی ما این است تا در بحث استانداردسازی و ثبت عبابافی و بیمه‌کردن فعالان در عرصه اقدام کنیم که به حمدالله به نتایج خوبی رسیده‌ایم و امیدواریم بحث بیمه آن‌ها که یک صنعت ملی است، حل‌وفصل نماییم.

فروزانی از شروع به کار انجمن میراث فرهنگی در شهرستان دشتی خبر داد و یادآور شد: انجمن‌های میراث فرهنگی تشکیل ‌شده از استانداران، فرماندار، بخشداران، دهیاران و شهرداران است و بدنه حاکمیتی که با مردم در ارتباط هستند، در این انجمن‌ها حضور دارند.

وی اضافه کرد: پیوندی در بخش متمرکز دولتی در حوزه میراث فرهنگی با نهادهای مختلف مردمی و عموم مردم وجود دارد تا بتوانیم امر حفاظت از آثار تاریخی و میراث فرهنگی را سازمان‌دهی اجتماعی کنیم.

فروزانی با بیان اینکه کشور ما دارای وسعت سرزمینی فراوانی است، گفت: در صورتی ‌که عملیات پژوهش و کاوش ادامه پیدا کند، آثار تاریخی و میراث فرهنگی به‌شدت در کشور افزایش پیدا می‌کند و دولت به‌تنهایی قادر به حفاظت از آثار تاریخی و ملی نخواهد بود و نیازمند مردمی کردن آن است.

وی ادامه داد: با توجه صنایع نفت و گازی که در آینده در دشتی خواهیم داشت، آثار تاریخی و گردشگری که در شهرستان دشتی وجود دارد را با حمایت‌های خوبی که توسط فرماندار دشتی صورت گرفته، تقویت می‌کنیم، زیرا این امر باعث توسعه این شهرستان خواهد شد.

فروزانی گفت: در استان بوشهر یک‌هزار اثر شناسایی ‌شده که 300 اثر ملی، طبیعی، فرهنگی و گردشگری آن به ثبت رسیده است.