~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی در پنجمین دوره آموزشی کوثر پلیس پیشگیری ناجا با تسلیت ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین(ع) اظهار داشت: دفاع مقدس به تأسی از قیام امام حسین (ع) و برگرفته از نهضت عاشورا بود؛ دفاع مقدس تمام خوبی‌ها در مقابل تمام بدی‌ها بود و هرچه بود جلوه‌ای از عاشورای حسینی بود.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: امروز هم دفاع باقی است و همچنان ما در حال دفاع هستیم و مبارزه هم ادامه دارد؛ یک روز با دشمن بعثی و یک روز دیگر به شکل دیگر و در مکان دیگری.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور بیان داشت: امروز رزمندگانی که در سوریه، یمن، عراق و لبنان با کفر و الحاد و استکبار مقابله می‌کنند همان راه اباعبدالله الحسین را ادامه می‌دهند.

وی گفت: امروز کسانی که با گروه‌های تکفیری مقابله می‌کنند همان مسیر را طی می‌کنند.

سردار اشتری به امضای طومار مأموران پلیس پیشگیری در جلسه حاضر پرداخت و گفت: سربندهایی که در سر بسته‌اید ما را به یاد دفاع مقدس می‌اندازد؛ خداوند توفیق دهد در تمام عرصه‌هایی که مشغول خدمت هستیم پیرو راه شهدا باشیم.

فرمانده نیروی انتظامی به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره و اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند کسانی که در ناجا برای نظم‌‌، امنیت و آسایش کار می‌کنند مصداق مجاهد فی‌سبیل‌الله هستند که ما باید قدر بدانیم و با اقتدار ادامه دهیم. چرا که ما افتخار داریم که لباس سربازی امام زمان را بر تن کرده و آماده خدمت برای نائب ایشان هستیم و این بالاترین افتخار است.

وی گفت: شما که در معرکه مستقیم با دشمن باشید و چه در شهر خود چون تکلیف بر شما تبعیت از فرماندهانتان است مجاهد هستید.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور به پلیس پیشگیری پرداخت و افزود: بیشترین ارتباط را پلیس پیشگیری با مردم دارد و ما هر چه سرمایه‌گذاری در این پلیس کنیم در واقع خدمت به اجرای ماموریت‌های ایشان و خدمت رسانی به مردم است.

سردار اشتری به بحث آموزش پرداخت و گفت: هر چه در این حیطه سرمایه‌گذاری کنیم در پیشرفت و ارتقای ماموریت‌های ما مستقیما تاثیرگذار است.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با توجه به تشکیل و راه‌اندازی قرارگاه جهادی آموزش و تربیت گفت: هر روز ماموریت‌های ما تغییر می‌کند و نوع آموزش ها نیز متغیر است بنابراین هر کدام از شما ماموران باید به عنوان یک مربی باشید.

فرمانده نیروی انتظامی اهداف تشکیل قرارگاه جهادی آموزش و تربیت اشاره و بیان داشت: استفاده از روش‌های نوین آموزش برای افزایش سطح یادگیری کارکنان یکی از این اهداف است. چرا که باید بر اساس نیازمندی‌ها و پیشرفت‌های جامعه خود را آماده کرده و آموزش‌ها را ارائه دهیم.

وی گفت: ما یک پلیس روزآمد، حرفه‌ای و نوشونده هستیم بنابراین باید با به روز رسانی وجه دانش و مهارت مدیران را ارتقا دهیم.

سردار اشتری افزود: در برخی مکانها از کتاب‌های چند سال پیش استفاده می‌شود که این موضوع خلع است چرا که باید در تمام مراکز آموزش کتب و منابع به روز باشند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور به روش دشمنان، مجرمان و تبهکاران اشاره و تصریح کرد: آنها هم پیشرفت کرده‌اند و روش‌شان با روش 20 سال پیش متفاوت است اما پلیس باید یک قدم جلوتر باشد؛ هر مجرمی که بخواهد به حقوق مردم تعدی کند پلیس باید برای مقابله جلوتر از آن باشد.

وی تأکید کرد: پلیس باید پیشرفتانه عمل کند یعنی مهارت لازم و اشراف اطلاعاتی را داشته باشد و این با به روز شدن میسر است؛ البته به روز شدن صرف یک جزوه جدید خواندن نیست بلکه باید تحریم‌ها و آسیب‌ها را بررسی کرد و طبق آنها پیشگیری انجام شود.

فرمانده نیروی انتظامی به کاهش تلفات نیروها پرداخت و گفت: اگر نیرو و مامور ما آموزش لازم را ندیده باشد غافلگیر شده و ما خسارت می‌بینیم.

وی تأکید کرد: بالاترین سرمایه نیروی انتظامی وجود کارکنان متدین، حرفه‌ای و کارآمد است.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اعلام کرد: ما هر مدیر و کارمندی را که از دست دهیم یک خسارت جبران‌ناپذیر در پیکره نیروی انتظامی وارد می‌شود؛ تجهیزات و ابنیه مهم است اما نیروی انسانی از همه مهمتر است.

سردار اشتری ادامه داد: اگر آموزش خوب به ماموران ارائه شود نیروی انسانی کمتر خسارت می‌بیند و در مقابل ما می‌توانیم بیشترین خسارات را به مجرمان و قانون‌گریزان بدهیم.

وی به استانداردسازی و تعالی رفتار کارکنان با مردم اشاره و تصریح کرد: باید استانداردسازی رفتار داشته باشیم تا بدانیم که چگونه با ارباب رجوع باید رفتار کرد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور تصریح کرد: بهترین برخورد باید با مردم و سریع‌ترین و قاطع‌ترین رفتار با مجرمان باشد؛ باید مشخص شود که کجا رافت و کجا باید اقتدار باشد.

سردار اشتری،‌ اهداف آموزش ناجا را بر اساس آمیزه‌های دینی عنوان و بیان داشت: ما بر طبق اصول،‌ معیارها و مبانی دینی عمل می‌کنیم و ملاک ما مبانی دینی و اصول و ارزش‌هاست.

وی تأکید کرد: امروز نیروی انتظامی پاسدار ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی،‌ تدابیر و منویات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: مظهر اقتدار حاکمیت،‌ نیروی انتظامی است.

وی به تکریم ارباب رجوع و مخاطبان پرداخت و گفت: برخورد با ارباب رجوع باید برخورد اسلامی و محترمانه باشد اگر چه بحث اقتدار باید سرلوحه کار باشد اما در کنارش رأفت،‌ عدالت و مهربانی نیز باید باشد.

عالیترین مقام انتظامی کشور خطاب به مأموران پلیس پیشگیری اظهار داشت: شما در مقابل کسانی که حقوق مردم را زیر پا می‌گذارند و نظم،‌ آرامش و امنیت کشور را به مخاطره می‌اندازند باید مقتدرانه برخورد کرده و هیچ نرمشی نشان ندهید.

سردار اشتری ادامه داد: با افرادی که مزاحم نوامیس مردم شده؛‌ اراذل و اوباش و گروه‌های ضدانقلاب باید مقتدرانه برخورد کرد اما با قاطبه و آحاد مردم باید با رأفت و مهربان برخورد کرد.

وی اهتمام به انضباط فردی و سازمانی را نیز از دیگر جلوه‌های نمایش نظم نیروی انتظامی عنوان کرد.