به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا کارشناسان کالج سلطنتی لندن دریافتند از جمله شایع‌ترین آسیب‌های روانی در این افراد، سطح بالای افسردگی و «اختلال استرسی پس از ضایعه روانی» بوده است.

قاچاق انسان به جابه‌جایی افراد و بیشتر به منظور بردگی جنسی، کار اجباری و دیگر انواع سوء‌استفاده‌ها اشاره دارد. طبق اعلام آمارهای منتشر شده در انگلیس بین 10 هزار تا 13 هزار نفر از طریق فریب خوردن و تحت فشار قرار گرفتن قاچاق می‌شوند.

در این بررسی جمعیت 133 نفری از قربانیان قاچاق انسان از جمله 37 کودک مورد مطالعه قرار گرفتند و اطلاعات به دست آمده حاکی از آن بوده که از 51 درصد افرادی که به منظور سوء‌استفاده جنسی قاچاق شده بودند 39 درصد افراد بزرگسال و 27 درصد کودکان به «اختلال استرسی پس از ضایعه روانی» مبتلا بودند. همچنین میزان افسردگی در این افراد به ترتیب 34 و 27 درصد بوده است. علاوه بر این، 15 درصد قربانیان به شیزوفرنی مبتلا بوده‌اند.

همچنین سوء استفاده در دوران بزرگسالی، قبل، بعد و در حین قاچاق، شایع بوده به گونه‌ای که 60 درصد بزرگسالان، تجاوز جنسی یا جسمی را تجربه کرده‌اند.

دکتر «سیان اورام» یکی از کارشناسان این مطالعه گفت: تحقیق روی نیازهای سلامت روان افراد قاچاق شده به شدت محدود است و تنها بر اساس شواهدی است که از مراکز نگهداری آنان به دست آمده است.

به گفته این پزشک متخصص، این افراد نیازهای پیچیده‌ بسیاری دارند و این نیازها باید مورد توجه قرار گیرد چرا که آنها از خانه و خانواده‌های خود دور هستند و بسیاری از آنان از حق تحصیل، برخورداری از خدمات درمانی و فعالیت‌های اجتماعی محروم‌اند.

به گزارش مدیکال دیلی، اگرچه عوامل میانجی همچون درمان‌های رفتار شناختی برای اختلال استرس پس از ضایعه روانی و افسردگی وجود دارد اما لازم است مطالعات بیشتری برای ارزیابی تاثیرگذاری این شیوه در ارتقای سلامت جسم و روان این افراد انجام شود.