روتیتر
آسیبهای اجتماعی ریشه در بیتوجهی به امربه معروف و نهی از منکر دارد
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی که در جامعه با آن مواجه هستیم، ریشه درعدم بیتوجهی در امر به معروف و نهی از منکر دارد، گفت: امیدوارم دستگاه تعلیم و تربیت کشور بیش از پیش در زمینه ترویج امر به معروف و نهی از منکر حرکت کند.
به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا علی اصغر فانی در آیین گرامیداشت دهه امر به معروف و نهی از منکر در مدارس کشور که در دبیرستان فروغ علم در تهران برگزار شد، با بیان اینکه به مناسبت دهه امر به معروف و نهی از منکر گردهم آمدهایم و به شکل نمادین از این پدیده الهی پاسداری میکنیم، اظهار کرد: دانشآموزان، مردم این کشور و مسلمانها در دنیا اگر به این دو مورد یعنی امر به معروف و نهی از منکر توجه کنند، بسیاری از مشکلات و آسیبها حل میشود.
وی به آیه 104 سوره مبارک آلعمران اشاره و اظهار کرد: حدود یکی دو سال گذشته به منزل شهید جهانآرا رفته بودم. پدر شهید جهان آرا هم در آن زمان مرحوم نشده بودند و حضور داشتند. ایشان مصداق «یامرون بالمعروف» بود. کار خیر زیاد انجام داد و یکی از آنها آماده کردن جهیزیه برای مستمندان بود و اصرار داشت که بنده هم در این امر خیر شرکت کنم و در حد بضاعت آموزش و پرورش هم مبلغی را تقدیم کردم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امروز در ادبیات تعلیم و تربیت دنیا تاکید میشود که باید به کودکان یاد بدهیم چگونه نه بگویند، اظهار کرد: بسیاری از شما دانشآموزان ممکن است با وجود آنکه میدانید که خیری در یک کار نیست، اما قدرت و توانایی نه گفتن را به دوستانتان نداشته باشید. این نه گفتن همان نهی از منکر است. تمام مسائل و آسیبهای اجتماعی که در جامعه با آن روبهرو هستیم ریشه در عدم توجه به امر به معروف و نهی از منکر دارد.
فانی در ادامه با بیان اینکه این ایام متعلق به حضرت سیدالشهدا است، بخشی از وصیتنامه حضرت سیدالشهدا به برادرش محمد حنفیه را قرائت کرد و گفت: خاستگاه و حرکت سیدالشهدا (ع) همین امربه معروف و نهی از منکر بود. ایشان وقتی دیدند که به نام اسلام دارند ریشه اسلام را میزنند قیام کردند.
وی ادامه داد: امیدوارم دستگاه تعلیم و تربیت کشور بیش از پیش در امر به معروف و نهی از منکر که در واقع حفظ قیام حسینی است، تلاش کند. امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و رییس جمهور همواره تاکیدشان بر این بوده است که دانشآموزان باید نسبت به محیطی که در آن زندگی میکنند حساس باشند. پرسشگری، نقد و انتقاد از ویژگیهای یک دانشآموز پویا است و باید یاد بگیرید نسبت به اطرافیان و محیطی که در آن زندگی میکنیم، حساستر باشید.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد زرگر دبیر کل ستاد امر به معروف و نهی از منکر امروز نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از رسالتهای مهم پیامبران به کمال رساندن انسانهاست گفت: برای اینکه انسان به کمال برسد، دو بال نیاز دارد که علم و تزکیه است و اگر افراد بخواهند در زندگی سعادتمند شوند، باید این دو بال را برای خودشان بهوجود بیاورند.
وی افزود: سواد منهای تزکیه، منجر به همان ساخت بمبهای اتم خواهد شد. اگر تزکیه نباشد، در همین زندگی باقی خواهید ماند، اما هر علمی که شما را به سمت خوبی هدایت کرد را دنبال کنید.
دبیر کل ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه اگر ایمان باشد، عمل صالح پشت آن خواهد بود و اگر جایی کاری به ضرر شما بود، میدانید که نباید آن را انجام دهید، عنوان کرد: ایمان و امر به معروف و نهی از منکر را باید در کشور داشته باشیم. دربین مردم طرح طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر که 75 هزار نفر در استانها هستند را اجرا میکنیم و در ادارات طرح یاران معروف را داریم که از وزیر آموزش و پرورش میخواهم در شوراها و ادارات این وزارتخانه به این طرح توجه بیشتری داشته باشند.
زرگر ادامه داد: در زمان وزیر سابق آموزش و پرورش تفاهمنامهای با عنوان طرح یادآوران، امضا شد که از وزیر کنونی درخواست میکنم این طرح را در مدارس و آموزش و پرورش اجرا کند.
ارسال نظر