به گزارش پارس به نقل از خبرگزاری فارس ظاهر رستمی در نشست خبری با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران برای پشتیبانی از نیازهای امدادی هلال‌احمر تأسیس شده است،‌ گفت: 99 درصد سهام این شرکت متعلق به جمعیت هلال‌احمر است.

وی با اشاره به این مطلب که در تولید چادر 100 درصد چادرها در داخل کشور تولید می‌شوند، گفت: ما فقط ماده اولیه به صورت الیافت را خریداری کرده و پس از تبدیل آن به پارچه کار ساخت چادر را انجام می‌دهیم.

به گفته مدیرعامل شرکت نساجی هلال ایران شرکت پارچه‌بافی هلال ایران در خوانسار نخ را تبدیل به پارچه کرده و اکنون توانایی تولید 4 نوع پارچه را دارد که از جمله آنها می‌توان به پارچه‌های ضدبرش و ضدآب اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه ظرف سال آینده تعداد پارچه‌های تولیدی به 7 نوع افزایش پیدا می‌کند، گفت: اکنون چادر تیپ 2 امدادی که مشتری آن هلال‌احمر است در قد 12 متری برای خانواده 4 نفره تولید می‌شود. ضمن اینکه چادر فرماندهی تولیدی ما قد پایه آن 24 متر است که در صورت لزوم تا 240 متر نیز افزایش پیدا می‌کند.

رستمی در مورد میزان ظرفیت تولید شرکت نساجی هلال گفت: ما توان تولید هزار دستگاه چادر در روز را داریم و در بخش پتو نیز روزانه 800 تخته پتو تولید می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در بخش چادر قراردادهای مختلفی با دستگاه‌های انتظامی و نظامی در کنار هلال‌احمر منعقد شده است، گفت: بخشی از پوشاک نیروهای نظامی و انتظامی را نیز ما تولید می‌کنیم ضمن اینکه کیسه خواب، کیف کمک‌های اولیه، کوله‌پشتی نیز از جمله اقلام تولیدی دیگر ما محسوب می‌شود.

به گفته رستمی، شرکت نساجی هلال ایران صادراتی را نیز به کشورهای افغانستان، تاجیکستان، عراق و سوریه دارد به صورتی که سال گذشته 6 هزار چادر به ارزش 2 میلیارد تومان و 70 هزار تخته پتو به ارزش یک میلیارد و 400 میلیون تومان به این کشورها صادر شده است.

مدیرعامل شرکت نساجی هلال ایران راهبرد این شرکت را افزایش کیفیت محصولات و سنجیدن قدرت خرید مردم عنوان کرد و گفت:‌برای همراهی با مردم ما قیمت‌های خود را به صورت سالانه افزایش نمی‌دهیم و برخی از اقلام خود را نیز به قیمت سال 92، کاهش قیمت داده‌ایم.

وی تأکید کرد: من عقیده‌ای به افزایش سالانه قیمت ندارم و معتقدم تنها یک حاشیه سود که دخل و خرجمان را هماهنگ کند کافی است.

رستمی با انتقاد از این موضوع که شرکت نساجی هلال ایران در دنیا و حتی ایران معرفی نشده است،‌گفت: به همین منظور قصد داریم در تمامی نمایشگاه‌های بین‌المللی شرکت کرده و 15 نمایندگی را در 15 استان کشور راه‌اندازی کنیم.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود از نابودی صنعت نساجی خبر داد و گفت:‌ نیاز است که دولت حمایت‌های خود را از شرکت‌های نساجی انجام دهد تا این صنعت که اکنون در آستانه نابودی قرار گرفته و فضای غم شرکت‌های نساجی را احاطه کرده است از بین برود.

رستمی یکی از دلایل حاکم شدن این فضا در صنعت نساجی را واردات بی‌رویه انواع پارچه‌ها عنوان کرد.