به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس سردار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار داشت: ما یک قرارگاه مشترک با مسئولان آموزش و پرورش درباره اعزام دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان به اردوهای راهیان نور داریم.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده است یک میلیون و 25 هزار دانش‌آموز و فرهنگی برای سال 95ـ94 اردوهای راهیان نور اعزام شوند، افزود: از 11 مهر در بوشهر بر سر مزار شهید نادر مهدوی، اردوهای راهیان نور افتتاح می‌شود.

سردار فضلی اضافه کرد: شهید مهدوی از جمله شهدایی است که مستقیم در نبرد با آمریکایی‌ها در انهدام ناو امریکایی‌ها در خلیج فارس مسئولیت داشتند و بعد به اسارت آمریکایی‌ها در آمدند و شکنجه‌های فراوانی شدند و در نهایت منجر به شهادت وی شد.

وی افزود: با توجه به شرایط محیط پیرامونی، افتتاحیه اردوهای راهیان نور در سراسر کشور در بوشهر بر سر مزار شهید مهدوی، در لانه جاسوسی سابق آمریکا در تهران، در طبس و در بندرعباس برگزار می‌شود.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه اعزام امسال به 7 استان صورت می‌گیرد که شامل 5 استان زمینی درگیر جنگ و 2 استان دریایی است، ادامه داد: امسال دانش‌آموزان برای اردوهای راهیان نور به استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، بوشهر و هرمزگان اعزام می‌شوند،

وی گفت: در این کار مشترک با توجه به مجموعه ظرفیت‌هایی که وجود دارد با کمک خانواده‌ها، اردوهای راهیان نور برگزار می‌شود؛ بضاعت مالی ما یک مقدار کم است و در کنار کمک‌های ما، بخشی از آورده آموزش و پرورش از طریق این وزارتخانه، بخشی از طرف خیرین و بخشی دیگر نیز از سوی خانواده تأمین می‌شود.