یک سوم مصرف کنندگان شیشه، دچار روان پریشی میشوند
رییس مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: یک سوم مصرف کنندگان شیشه، دچار روان پریشی می شوند.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگارانعلی فرهودیان رییس مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: پسیکوز یا روان پریشی ، سبب میشود که فرد روان پریش در بخش هایی از ذهن خود، علائمی را تجربه کند که در قوانین، به آن " جنون " گفته می شود.
وی ادامه داد: این موضوع را برای سمپوزیوم این ماه انتخاب کردیم، چرا که مصرف کنندگان مواد، به دلیل مصرف، و به ندرت در مواردی نیز مشاهده شده که محرومیت از مصرف مواد، فرد را دچار روان پریشی میکند و از اینها شایعتر، مصرف کنندگان مواد محرک هستند که به دلیل مصرف مواد محرک مانند شیشه، دچار علائم روان پریشی میشوند.
وی با اشاره به اینکه، " توهم "، از جمله علائمی است که نشاندهنده وجود روان پریشی می باشد، تاکید کرد: بیماری روان پریشی، هم به لحاظ روانپزشکی و هم به دلیل عواقب آن که شخص و اطرافیان او را دچار مشکلات جدی میکند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
رئیس مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین افزود: از سویی، انتخاب این موضوع برای دست اندرکاران برگزاری سمپوزیوم علمی که هدف ارتقای سطح علمی متخصصان و درمانگران اعتیاد در کشور را دنبال میکنند، نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است چون که برخی از مسئولان مراکز درمانی و یا درمانگران اعتیاد، روانپزشک نیستند بلکه پزشکان و روانشناسانی هستند که به درمان معتادان مشغولند و آموزش آنان و آشنایی هرچه بیشتر این افراد، با مباحث مربوط به پسیکوز یا روان پریشی، به شناسایی ، تشخیص و درمان بیماران کمک میکند.
هدف از برگزاری این همایشها که پیرامون موضوعی خاص در حوزه اعتیاد برگزار میشود، ارتقای سطح علمی متخصصان و دست اندرکاران اجرای برنامه اعتیاد و کاهش تقاضا میباشد.
سمپوزیوم " نگاهی دقیق به پسیکوز ناشی از مصرف مواد مخدر، شناسایی و مدیریت " ضمن ارائه مباحث " آسیب شناسی روان پریشی ، بایدها و نبایدها، درک عمیق تر از پدیده پسیکوز، روان درمانی شناختی رفتاری در پسیکوز و نکات بالینی در درمان پسیکوز " توسط اساتید بنام دانشگاه، پنج امتیاز بازآموزی نیز برای شرکت کنندگان درنظر گرفت.
ارسال نظر