بیش از نیمی از فرهنگیان کشور «بانوان» هستند
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از نیمی از فرهنگیان کشور، بانوان هستند، گفت: به استناد آمار میتوانیم ادعا کنیم عدالت آموزشی در بحث دختران از وضعیت خوبی بهرهمند شده است.
به گزارش پارس به نقل از فارس جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز ملی دختر امروز با حضور علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از فرهنگیان در ساختمان مرکزی این وزارتخانه برگزار شد.
علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سخنانی ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع)، اظهار داشت: در نظام تعلیم و تربیت الگو میتواند بسیار مؤثر باشد و در تعلیم و تربیت دختران باید به دنبال الگویی باشیم که دختران چه در دوره ابتدایی و متوسطههای یک و دو با تأسی به آنها، رفتار، اعتقادات و بینش خود را سامان دهند.
وی ادامه داد: در سند تحول بحث الگو قرار دادن دانشآموزان مورد تأکید قرار گرفته است و کاری که دفتر امور زنان در خصوص برگزاری فراخوان مقالات «یاس مهربانی» انجام داده، گامی برای شناختن این الگو برای دانشآموزان و فرهنگیان است.
فانی با بیان اینکه بیش از نیمی از فرهنگیان، «بانوان» هستند که در دوره ابتدایی بیشتر و در متوسطه کمتر هستند، گفت: نقش زنان در تعلیم و تربیت نقش بسیار مهمی است و تأسی به حضرت زهرا(س) میتواند در تربیت دانشآموزان نقش کلیدی داشته باشد.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: امیدواریم در آینده شاهد الگوپذیری دانشآموزان و الگو قرار دادن حضرت زهرا(س) باشیم و آثار آن به تربیت نسل آینده منجر خواهد شد و بدیهی است زنان به عنوان مادران جامعه و دانشآموزان به عنوان مادران آینده میتوانند هم خود هدایت شوند و هم عامل هدایت نسل آینده باشند.
وی با اشاره به اینکه تلاش آموزش و پرورش بعد از پیروزی انقلاب و به خصوص در دو سال اخیر توسعه آموزش دختران است، افزود: اعتقاد داریم باید آموزش و پرورش دختران در سطوح و رشتههای مختلف متوسطه در شهر و روستا توسعه پیدا کند و به استناد آمار میتوانیم ادعا کنیم عدالت آموزشی در بحث دختران از وضعیت خوبی بهرهمند شده است.
فانی یادآور شد: در تکلیف جهانی و بحث آموزش برای همه که از سال 2000 تا 2015 انجام شد، گزارش آموزش و پرورش ما حاکی از آن است که برای آموزش برای همه به موفقیتهای خوبی دست پیدا کردهایم که میتوان به آموزش دختران و تحت پوشش بردن دختران برای آموزش اشاره کرد.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: امیدواریم در برنامه ششم توسعه که در حال تدوین و تصویب است، بتوانیم در راستای اهداف سند تحول که همان توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت است به آموزش دختران بیش از پیش عنایت داشته باشیم.
ارسال نظر