به گزارش پارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرگرد حمید کیانی افزود: این مسابقات در قالب سوال و جواب برگزار می شود وروال کار در این گونه مسابقات این گونه است که افراد با جواب دادن به سوالی که اصولا خیلی آسان طرح می شود وارد مرحله قرعه کشی مسابقه می شوند.

وی با اشاره به اینکه گردانندگان این گونه مسابقات فقط به دنبال سود خود هستند، گفت: گردانندگان این گونه مسابقات با دریافت هزینه پیامک از کاربران گوشی های همراه سودهای کلان می برند.

کیانی افزود: به عنوان مثال در برخی از این مسابقات شما باید به چندین سوال جواب دهید که هزینه هر پیامک حداقل 1000 ریال است. 

کیانی ادامه داد: گردانندگان این مسابقات با این ترفند سودهای کلانی می برند و در پایان شاید فقط یک جایزه ناچیز به یکی از شرکت کنندگان بدهند.

وی با اشاره به اینکه قربانیان این مسابقات بیشتر کودکان و نوجوانان هستند، گفت: به خانواده ها توصیه می کنم که به کودکان خود در این خصوص آموزش های لازم را بدهند چرا که برخی از گردانندگان این مسابقات با تماس با کاربر با بیان اینکه شما برنده شده اید از کاربران شماره کارت و رمز کارت می خواهند که این امر همان کلاهبرداری پیامکی است.

وی تاکید کرد: خانواده ها حتما کنترل و نظارت لازم را در خصوص فرزندان خود داشته باشند تا در دام کلاهبردان سایبری نیفتند چرا که تبعات روانی این امر برای کودکان و نوجوانان بسیار زیاد است.

کیانی به کاربران پیشنهاد داد: مردم برای دریافت اطلاعات و آموزش بیشتر، هشدارها و توصیه های پلیس فتا می توانند به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک نیز گزارش خود را در بخش ثبت گزارش مردمی اطلاع دهند./ایرنا