به گزارش پارس به نقل از اعتماد اواخر سال گذشته ده‌ها شکایت در دادسرای تهران به ثبت رسید که نشان می‌داد زن و شوهری جوان در پوشش «فروش سهام بیمارستان جم تهران» اقدام به دریافت وجوه میلیاردی از مالباخته‌ها کرده و پس از گذشت چند ماه و بدون پرداخت سود و حتی اصل پول، ناپدید شده‌اند. با افزایش شکایات مشابه، پرونده‌ای با موضوع «کلاهبرداری» تشکیل و برای رسیدگی در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

در بررسی‌های اولیه مشخص شد زن و شوهری به نام زهره و حسن خود را کارمند بیمارستان جم تهران جا زده و با بهانه واگذاری سهام بیمارستان به شهروندان، نقشه کلاهبرداری میلیاردی خود را عملی کرده‌اند. یکی از شاکیان درباره شیوه آشنایی با متهمان گفت: «اسفند سال گذشته چند نفر از هم محلی‌هایم در منطقه مرتضی‌گرد از خرید سهام بیمارستان جم از دو کارمند این بیمارستان برایم حرف زدند. آنها پیشنهاد دادند من هم این کار را انجام دهم. از طرف یکی از دوستانم که او هم از این زن و شوهر سهام خریده و پس از یک سال سود خوبی نصیبش شده بود، به آنها معرفی شدم. آنها اول قصد فروش سهام به من را نداشتند اما وقتی اصرار کردم با سرمایه‌گذاری من موافقت کردند. من 107 میلیون تومان به آنها دادم. اوایل مبلغی به عنوان سود به من پرداخت می‌شد اما پس از چند ماه ناگهان آنها ناپدید شدند و هرچه تلاش کردم نتوانستم پیدای‌شان کنم.»

با ثبت شکایت مالباخته‌ها، کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به بیمارستان جم تهران اعزام و با بررسی سوابق کارمندان آن متوجه شدند که محسن و زهره هیچ سمتی در بیمارستان ندارند و تنها برای عملی کردن نقشه کلاهبرداری میلیاردی خود از عنوان بیمارستان جم استفاده کرده‌اند. در حالی که تحقیقات پلیس ادامه داشت، ده‌ها شکایت دیگر نیز به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران ارجاع شد. در ادامه، با شناسایی محل سکونت متهمان در منطقه مرتضی‌گرد، تحقیقات از خانواده آنها به جریان افتاد و مشخص شد زوج کلاهبردار بدون اطلاع قبلی ناپدید شده و کسی از مخفیگاه‌شان خبر ندارد.

در حالی که تصور می‌شد سرنخی از متهمان در دست نباشد، سرانجام با انجام اقدامات پلیسی مخفیگاه آنها در شهر ری شناسایی و هر دوی آنها در اقدامی ضربتی از سوی پلیس دستگیر و به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند. زوج جوان در همان بازجویی‌های ابتدایی به جرم خود و کلاهبرداری میلیاری از مالباختگان اعتراف کردند.

سرهنگ کارآگاه حسین زارع، رییس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح جزییات پرونده گفت: «دو متهم پرونده به مدت یکسال و در قالب خرید سهام سرمایه‌گذاری در بیمارستان جم تهران اقدام به دریافت بیش از دو میلیارد تومان از مالباختگان کرده‌اند. زن و شوهر کلاهبردار پس از دریافت وجوه نقد ده‌ها میلیونی از مالباختگان با انجام مانورهای متقلبانه بخشی از اصل پول را به عنوان سود سرمایه‌گذاری به شاکیان پرداخت می‌کردند تا به این شیوه اقدام به فریب سایر افراد کرده و از سوی دیگر مانع از طرح شکایت شوند.» به گفته سرهنگ زارع، متهمان با کلاهبرداری بیش از دو میلیارد تومانی، اواخر سال گذشته متواری شدند اما با انجام اقدامات پلیسی دستگیر و به جرم خود اعتراف کردند.

رییس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به ادامه تحقیقات برای تکمیل جزییات پرونده از شهروندانی که به شیوه مشابه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند خواست تا برای پیگیری شکایت خود به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در شهر ری، خیابان آستانه مراجعه کنند.