چرا افراد سخاوتمند موفقتر هستند؟
همهی ما افراد سخاوتمند را دوست داریم و از وجود فردی که محبت، کمک و وقت خود را از ما دریغ نمیکند خوشحال میشویم.
به گزارش پارس به نقل از نوچه اما از سوی دیگر افراد سخاوتمند معمولاً در زندگیشان موفقتر هستند؛ که این مسئله نه فقط در زمینهی مسایل کاری بلکه در زندگی شخصیشان نیز صادق است. یکی از اصلیترین دلایل این موفقیت این است که افراد سخاوتمند معمولاً فارغ از این که چه چیزی دارند و یا چه چیزی به دست خواهند آورد به دیگران کمک و محبت میکنند و مشارکت کردن در محیط اطرافشان، برای این افراد حس تعلق و شادی را به ارمغان میآورد.
افراد سخاوتمند معمولاً آرامش بیشتری دارند چرا که یکی از اصلیترین دلایل بروز استرس و فشار این است که افراد احساس تنگدستی دائمی کنند. حرص نیز مانند حس فقر و نیاز میتواند موجب شود افراد دائماً حس نگرانی داشته باشند و به این ترتیب دست به انتخابهای نادرست بزنند و مشکلات بیشتری برای خود به وجود آورند. سخاوتمندی یک وضعیت ذهنی است و معمولاً ارتباط چندانی با میزان دارایی و وضعیت مالی افراد ندارد، افراد سخاوتمند معمولاً چندان متمول نیستند اما در عوض دلبستگی چندانی به دارایی خود ندارند و در نتیجه از وحشت از دست دادن آن نیز در اماناند.
از سوی دیگر یکی از اصلیترین مشخصههای افراد سخاوتمند این است که حاضرند سخت کار کنند و سختکوشی یکی از اصلیترین راههای رسیدن به موفقیت است و از آنجایی که این افراد خودمحور نیستند و از کمک کردن به دیگران نیز لذت میبرند، موفقیتشان معمولاً برای اطرافیانشان نیز مفید خواهد بود. سخاوتمندی همچنین نوعی آزادی با خود به همراه دارد که تنها از طریق از میان بردن طمع و خودخواهی به دست میآید چرا که خوشبختی این افراد به داراییهایشان و آنچه که ممکن است هر لحظه از دست برود وابسته نیست.
این افراد در زمینهی روابط فردی و خانوادگی نیز معمولاً موفقتر هستند نه به این دلیل که دیگران میدانند از سخاوت آنها سود میبرند بلکه به این خاطر که افراد سخاوتمند، مهربان و وفادار هستند و داشتن این ویژگیها به تقویت روابط اجتماعی کمک میکند. علاوه بر این که آنها معمولاً اعتماد به نفس بالایی دارند و این اعتماد را نه از آنچه بخشیدهاند بلکه از آزادی و توانایی بخشش خود به دست میآورند چرا که عدم اعتماد به نفس معمولاً از احساس حرص، طمع و خودمحوری ناشی میشود.
ارسال نظر