جزئیات استخدام آموزش و پرورش/ شرط بومی گزینی
وزیر آموزش و پرورش گفت: متقاضیان با مدارک لیسانس در رشته های مورد نیاز بر اساس موقعیت جغرافیایی و جنسیت مورد نظر آموزش و پرورش از طریق آزمون و با قید استخدام بومی انتخاب می شوند.
به گزارش پارس به نقل از مهر، علی اصغر فانی شامگاه پنجشنبه در نشستی صمیمانه با خانواده شهدای فرهنگی، معلمان و دانش آموزان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: وزارت برای استخدام فرزندان فرهنگیان نگاه ویژه ای دارد، چرا که این افراد خود از خانواده آموزش و پرورش محسوب می شوند و با ساز و کار آموزش و پرورش آشنا هستند.
وی افزود: برای بیمه تکمیلی فرهنگیان نیز طی سال های اخیر نظرسنجی در بین فرهنگیان صورت گرفت و با توجه به نتیجه این نظر سنجی که نظر خود فرهنگیان است، برنامه هائی تدوین شده و در حال مذاکره با شرکت های بیمه هستیم که به زودی این امر نیز محقق خواهد شد.
فانی بیان کرد: برای ارائه خدمات بهتر به فرهنگیان برنامه ریزی هائی در وزارت آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفته است که قبل از شروع سند ششم توسعه، استارت تحول در نظام آموزش و این وزارتخانه را خواهد زد.
مقام عالی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: مطابق برنامه ریزی ها، شاهد تحولی چشمگیر در روند توسعه ای وزارت آموزش و پرورش خواهیم بود و تنها باید با همدلی در مسیر آینده قدم برداشت.
فانی با اشاره به اهمیت صندوق فرهنگیان تاکید کرد: از ابتدای دولت تا کنون طی ۲۰ ماه اخیر از طریق صندوق فرهنگیان برابر با ۱۸ سال فعالیت آن سود به فرهنگیان کشور تعلق گرفته است که این به خوبی نشان دهنده جدیت در اجرای برنامه ها است.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: چندی بیش مجوز استخدام بیش از پنج هزار نفر نیروی انسانی برای آموزش و پرورش صادر شد که فراخوان آن تا اواسط خرداد ماه اعلام و در تابستان آزمون آن برگزار می شود.
فانی به طرح رتبه بندی معلمان اشاره کرد و گفت: امید است شاخص های رتبه بندی فرهنگیان تا اواخر خرداد ماه مصوب شود، که در صورت تصویب و اجرای این طرح، می توان خدماتی در خور شان این قشر از جامعه ارائه داد.
وی افزود: این شاخص ها، خرداد قطعی و به تصویب شورای توسعه مدیریتی کشور می رسد و پس از تشکیل پرونده و پیگیری های لازم، احکام صادر خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش یاد آور شد: دولت در رابطه با رتبه بندی معلمان ۱۳هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال علاوه بر بودجه ۲۵۰هزار میلیارد ریالی آموزش و پرورش، برای امسال پیش بینی کرده و برای سال ۹۵ نیز سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تصویب شده است.
وی با اشاره به پهناوری استان سیستان و بلوچستان و دشواری های موجود در کار آموزش و پرورش این استان افزود: حق مرزی برای سیستان و بلوچستان ۴۰ میلیارد تومان بار مالی داشت که با پیگیری های لازم موفق به پرداخت آن شدیم و امیدی تازه در جان فرهنگیان استان ایجاد کرد.
وزیر آموزش و پرورش با سپاس از ایثارگری های معلمان برای توسعه تعلیم و تربیت در این خطه افزود: امیدوارم بتوانم پاسداری لایق برای خون شهدا و ارزشها و دستاوردهای انقلاب باشم و به این قشر ارزشمند خدماتی در خور شان ارائه دهم.
حرف های تکراری در هرسخنرانی
بوم برای بوم پس سیستانی ها بیچاره شدن چون تنها سیستان توی استان سیستان و بلوچستان کمبود نداره
یکی نیس به این اقای وزیر بگه که فقط سیستان و بلوچستان باید خق مرزی بگیره پس بقیه چه چرا این همه تبعیض در آموزش وپرورش وجود داره اقای وزیر با این کارهات میخای چه ثابت بکنی این هم شد ماجرای غیر انتفاعیات لازمه کمی از دوران اقای مظفر یاد بگیری کصد رحمت بر امواتش باد و لعنت خدا بر بقه که نتوانستن راه او را ادامه دهند.
چه آماری همه به ریال.وزیربه این سبک که به سیستم خودش ضربه به زندراندیده بودم.چراآماراختلاصهاوحیف ومیل مسئولین رابه تومان اعلام می کنید.واقعا مردم راتااین حدساده فرض کرده اید.وای برما
دیگه حتی حوصله ای برای حرف زدن درباره این وزیر را نداریم با این اوضاع فرهنگیان فقط خداوند به داد این مردم و آینده بچه هاشون برسه ...