برخی افزایش درآمد پزشکان و پرستاران را تحمل نکردند و برچسب زیرمیزی زدند
رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: با اجرای طرح تحول سلامت درآمد گروهی از پرستاران و پزشکان افزایش یافت، اما متأسفانه دیری نگذشت که گروهی از همکاران ما در مجلس و رسانهها این افزایش تعرفه را نتوانستند تحمل کنند و برچسبهای غیرواقعی مانند زیرمیزی به جامعه پزشکی زدند.
به گزارش پارس به نقل از فارس ایرج خسرونیا رئیس کنگره سالیانه پزشکان متخصص داخلی و رئیس جامعه متخصصان داخلی در کنگره سالیانه این پزشکان گفت: کنگره متخصصان داخلی هر سال با حضور تعداد زیادی از همکاران متخصص داخلی و فوقتخصصهای داخلی، پزشکان عمومی و سایر رشتهها برپا میشود.
وی ادامه داد: در کنگره امسال علاوه بر مطالب علمی و برگزاری آخرین دستاوردهای مراکز تحقیقاتی ایران، به مشکلات صنفی و علمی جامعه پزشکی به خصوص متخصصان داخلی پرداخته میشود.
خسرونیا در ادامه گفت: استفاده از تکنیکهای جدید و به کار بردن وسایل جدید پزشکی علاوه بر تسریع در بهبود بیماری، هزینههای درمان را هم بالا میبرد، به طوری که طبق تحقیقاتی که در دانشگاه علامه و الزهرا طی سالهای 82 تا 92 انجام گرفت، به علت بالا رفتن هزینههای درمان و تورم، کسانی که به زیر خط فقر سقوط کردند، چند برابر شده است.
رئیس جامعه متخصصان داخلی خاطرنشان کرد: هزینههای درمان مردم تا قبل از سال 93 همیشه با نرخ بیشتری نسبت به تورم کشور بالا رفته است و مردم را در مضیقه گذاشته، اما طرح تحول سلامت توانست تا حدود زیادی هزینههای مردم را کاهش دهد.
وی گفت: یکی از مهمترین ضعفهای نظام سلامت در ایران، سهم بالای مردم از پرداخت هزینههای درمان بود که اکنون به 10 درصد و زیر آن رسیده است. در این میان، بالاجبار تعرفه پزشکی در برخی از تخصصها افزایش یافت و درآمد گروهی از پرستاران و پزشکان افزایش یافت، اما متأسفانه دیری نگذشت که گروهی از همکاران ما در مجلس و رسانهها این افزایش تعرفه را نتوانستند تحمل کنند و برچسبهای غیرواقعی به جامعه پزشکی زدند.
خسرونیا ادامه داد: آنها مسئله رومیزی و زیرمیزی را مطرح کردند که خوشبختانه با سامانه 1690 مردم شکایتهای خود را از پرداختهای غیرقانونی اطلاع دادند و جامعه پزشکی نیز از این موضوع استقبال کرد.
وی با بیان اینکه شکایتهای رسیده، جامعه پزشکی را روسفید و مخالفان آنها را روسیاه کرد، گفت: آمارها نشان میدهد که در چهار ماه شروع این طرح، مردم توسط وسایل ارتباط جمعی تشویق به شکایت از صدهاهزار خدمت پزشکی در سراسر کشور شدند، اما تنها 2 هزار و 141 شکایت مطرح شد که از این تعداد، تنها 55 مورد توسط کارشناسان قابل بررسی تشخیص داده و کمیته مربوطه 33 پرونده را جهت بررسی و حکم به مراجع ذیصلاح ارسال کرد.
رئیس جامعه متخصصان داخلی افزود: این آمار نشان میدهد جامعه پزشکی مایل به تخلف نیستند و در حال خدمت به مردم ارتزاق میکنند.
وی با بیان اینکه یک پزشک در سن 25 سالگی لیسانس میگیرد و در سن 35 تا 40 سالگی وارد بازار کار میشود، گفت: در این سن او تمام جوانی خود را صرف کسب دانش پزشکی کرده، در حالی که نه سابقه بیمه دارد و نه سابقه پرداخت بازنشستگی و حتی پزشکانی که در مؤسسات خصوصی کار میکنند بیمه نشده و از حق بازنشستگی محرومند، همین امر سبب میشود که یک پزشک با بیماری، حادثه یا بسته شدن مطب به زیر خط فقر سقوط کند.
وی تأکید کرد: خواسته پزشکان جوان این است که در طول آموزش بیمه شده و از آنها حق بازنشستگی کم شود تا حداقل با پرداخت بازنشستگی 4 تا 7 سال فارغالتحصیل شوند که این درخواست به نظر معقول میرسد.
رئیس جامعه متخصصان داخلی با بیان اینکه در آیندهای نزدیک، ایران دارای 12 میلیون سالخورده خواهد بود، گفت: باید برای این افراد بیمارستان مخصوص و پارک اختصاصی پیشبینی شود، اما در این میان ما چند نفر متخصص و فوق تخصص افراد سالخورده داریم که دورههای علمی را گذراندهاند یا آنها در کجا مشغول به کار هستند؟
این چه حرف بیهوده هی است که میگویید مثل روز روشن ومشخص است وهمه میدانند ومیبینند که زیرمیزی پزشکان متخصص وجود داردولطف فرموده حماقت خودتان رابیشترنمایان نکنید....