پايگاه خبري تحليلي «پارس»- یک مرد استرالیایی۵۱ سال پیش برای بازگشت به خانه، مجبور به انتخاب راهی غیرعادی شد: او با رفتن به درون یک صندوق چوبی خود را از لندن به شهر پرت پست کرد. زندگی و ماجراجویی‌های عجیب این مرد اینک به صورت کتاب منتشر شده است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، در سال ۱۹۶۴ رج اسپیرز Reg Spiers که ۲۲ سال داشت در خیابان‌های لندن قدم می‌زد و هیچ تصوری از اینکه چگونه بدون حتی یک سکه پول به خانه‌اش در استرالیا باز گردد، نداشت. در اوج تردید اما ایده‌ای خلاقانه به ذهنش رسید که می‌توانست با هزینه‌ای اندک او را به خانه برساند. رج تصمیم گرفت خود را از لندن به شهر پرت پست کند.

Reg-Spiers-box

از این عملیات موفقیت‌آمیز حالا سال‌هاست که می‌گذرد و رج این روزها زندگی بی‌سر و صدایی را در آدلاید در استرالیا می‌گذراند. او داستان پست کردن خودش را اکنون به صورت کتاب منتشر کرده است.

رج در آن زمان که بدون پول در لندن گیر افتاده بود، تنها یک هدف داشت: رساندن به موقع خود به خانه برای جشن تولد دختر کوچکش. برای همین هم دست به کار پیدا کردن یک صندوق چوبی شد تا بتواند درون آن جای گرفته و به این ترتیب به سوی خانه پست شود.

در این راه جان مک سورلی، دوست رگ در لندن به کمکش آمد و صندوقی را در ابعاد یک متر و پنجاه در ۹۰ سانتی‌متر، در ۷۵ سانتی‌متر ساخت. روی این صندوق نیز آدرس جعلی خانه‌ای نوشته شد که مثلا قرار بود این بسته پستی به آنجا ارسال شود.

دو طرف این صندوق چوبی قابل باز شدن بودند تا به این ترتیب در لحظاتی که کسی دور و بر نبود، رگ بتواند از صندوق خارج شود: «من راحت توی صندوق رفتم و تمام. از چه چیزی باید می‌ترسیدم؟ از تاریکی ترسی ندارم.»

پیش به سوی استرالیا
رج علاوه بر پاسپورت، دو بطری پلاستیکی یکی برای آب خوردن و دیگری برای ادرار کردن، یک پتو، یک بالش، یک چراغ قوه و مقداری غذای کنسروی برای این سفر پستی همراه خود درون صندوق برد؛ سفری که باید ۶۳ ساعت طول می‌کشید.

Reg-Spiers-box1

مه بسیار غلیظ در بخشی از این سفر موجب تأخیری ۲۴ ساعته در پرواز شد. در بمبئی نیز کارگران در بندر به مدت چندین ساعت جعبه چوبی را که رج درون آن پنهان شده، به مدت چند ساعت زیر آفتاب داغ ظهر ظهر رها کردند تا جایی که خطر آن می‌رفت تا او از شدت گرما تلف شود: «بمبئی مثل جهنم داغ بود، تا جایی که من همه لباس‌‌هایم را از تن درآوردم. خیلی بانمک می‌شد اگر آنها من را در آن حالت پیدا می‌کردند، نه؟»

با این همه رج اسپیرز تا پایان این سفر همچنان در صندوق چوبی‌اش مخفی ماند و در نهایت واقعا به شهر پرت رسید. در آنجا بود که او از مخفی‌گاهش درآمد و با نشان دادن پاسپورتش به مأموران رسما وارد خاک استرالیا شد. او از شهر پرت تا خانه‌اش در شهر آدلاید نیز مجانی سوار ماشین‌های در حال گذر در مسیر شد.

رج اسپیرز پس از رسیدن به خانه فراموش کرد تا به دوستش جان مک سورلی در لندن خبر دهد که به سلامت به مقصد رسیده است. کسی از داستان این "بسته عجیب پستی" خبر نداشت تا زمانی که جان مک سورلی نگران از سرنوشت رج پس از چند روز بی‌خبری، دست به دامان ادارات مربوطه شد و به این ترتیب افکار عمومی از داستان سفر منحصر به فرد این استرالیایی خبردار شدند.

پس از فاش شدن این موضوع نیز رج اسپیرز از پرداخت هرگونه جریمه در امان ماند.

رج البته سال‌ها بعد به طور اساسی چندین بار با قانون در افتاد. او که روی به قاچاق مواد مخدر آورده بود، چند بار هویت خود را عوض کرده و حکم تعقیبش در چند قاره صادر شده و پلیس به دنبالش بود. او حتی در سریلانکا با یک نام جعلی به اعدام محکوم شد.

رج اسپیرز اکنون ۷۳ سال دارد و در آدلاید زندگی می‌کند. داستان زندگی پرفراز و نشیب این مرد استرالیایی توسط جولی و مارکوس مک سورلی، همسر و پسر جان مک سورلی، دوست لندنی رج، اکنون در قالب کتابی روانه بازار شده است.