کارخانه معروف، آبلیموی تقلبی تولید می کرد
حکم امحا بیش از 224 تن آبلیموی غیرقابل مصرف انسانی امروز - چهارشنبه - در محل کارخانه تولید کننده که 30 سال قدمت در تولید دارد، اجرایی شد.
به گزارش پارس به نقل از ایرنا در اجرای این حکم، امید شهرآبادی، رییس شعبه 46 اداره کل تعزیرات استان تهران و سرپرست گشت مشترک این استان با همراهی کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نیروی انتظامی در کارخانه تولید کننده محصولات خانگی در پاکدشت استان تهران حضور داشتند و 224 تن و 400 کیلو آبلیموی تقلبی را امحا کردند.
تخلف این کارخانه تولید کننده که با چند عنوان تجاری و بدون مجوزهای لازم بیش از 30 سال اقدام به تولید محصولات خانگی همچون رب گوجه فرنگی، آبلیمو، مربا، آبمیوه و غیره کرده بود، مهر ماه سال جاری در گشت مشترک کشف و پس از بررسی برابر قانون حکم این پرونده صادر شد.
میزان کشف از این کارخانه مشهور، 224 تن و 400 گرم آبلیموی تاریخ مصرف گذشته و بیش از 30 تن خیارشور، سرکه، مربا، آبمیوه بوده است که بنا به آزمایش های انجام شده توسط بهداشت آبلیموی کشف شده غیرقابل مصرف انسانی است اما سایر محصولات قابل مصرف انسانی است و باتوجه به نداشتن مجوز قانونی برای تولید و براساس حکم رییس شعبه تعزیرات به نفع دولت ضبط می شود.
امحای این آبلیموها از امروز آغاز شد، ولی با توجه به میزان زیاد آن و خطرات برای محیط زیست، بر لزوم هماهنگی با دستگاههای مسئول تاکید شد.
پارس نیوز محترم : اگر اسم این تولید کننده اعلام نشود سوظن نسبت به همه تولید کنندگان ایجادخواهد شد و مضرف بطرف تولیدات خانگی یا خارجی خواهد رفت واین یعنی کاهش تقاضا که نسبت به تولیدکنندگان سالم عادلانه نخواهد بود . تولید کنندگان سالم برای حفظ صنعت خود اقدام نمائید ، ظاهراً نام یک تولید کننده از سلامت مردم مهمتر است .
نام کارحونه رو نگین یهو ابروش میره بیچاره گناه داره.30 ساله که عقل نداره. بذارین حالا اون بقیه رو خورد مردم بده.
چرااسم کارخانه رو نمیگید مردم محصولاتشونو نخرندشما ظاهرا دوست مردم نیستید
خب چرا نامش رو نمیگن مردم نخرن
انگار هنوز با یارو رو درواسی دارن
خداییش این چه وضعه خبر دادنه
محکومم شده نمیگن کیه!!!!
بایستی مصرف کنیم بمیریم بعدش بگن اسم کارخانه ش ن بوده یا د ز
ظاهرا برای خود شما هم یه چیزی داره که اسمشو مخفی میکنه حالاکه محکوم شده چه بهونه ای غیر از مشترک بودن جیبتون دارید که اسمشو نمی گید؟
آقا همش الکیه - آزمایش گرفتن و غیر قابل استفاده بودن و ...
سهم دولت و شهرداری و وزارت خونه ها و دارایی و هزارتا چیز دیگه رو نداده
بعد تشخیص دادن محصولاتش تقلبیه
سر کیسه که شل بشه همه محصولات استاندارد میشه
باسمه تعالی
تاریخ:
رونوشت:
پیوست:
نامه سرگشاده به وزیر بهداشت و درمان و رئیس اداره استاندارد
موضوع:چرا مسئولین فنی و کنترل کیفیت به دلیل گزارشات تخلف باید از کارخانه ها اخراج شوند؟؟؟؟؟
وزیر محترم بهداشت و درمان وآموزش پزشکی و ریاست محترم اداره استاندارد ایران
با سلام و تهیات
مسئولین فنی و کنترل کیفیت یا مترسک های سر جالیز؟؟؟!!!یا به قول مدیرعاملان بعضی شرکت های صنایع غذایی سگ برگردان اداره استاندارد و غذا و دارو!!!
غذا متشکل از موادی است که بشر جهت ادامه زندگی و فعالیت ارگان های مختلف بدن نیاز به آنها دارد.در این راستا اهمیت دادن به کیفیت و کمیت غذا مهم ترین رمز زندگی سالم است و به نظر بنده ، هر کسی اهمیتی برای غذای خود قائل نباشد هیچ چیز برایش اهمیت ندارد. در روزگاری زندگی میکنیم که به دلایل عدیده که همه کاملا میدانند، بسیاری از انسانهای خوب و اهل کار در منزلهایشان هستند و یا با مشاغل بیربط با رشتههای تحصیلی خود، به کسب معیشت میپردازند متاسفانه!!!!!! آنچه سالهاست ذهن مرا درگیر کرده است رشته تحصیلی صنایع غذایی است که همچون مثلث برمودا افراد درستکار را از گردونه کاری حذف میکند.بیایید چند گامی با یک مهندس صنایع غذایی همراه شویم ؛ تحصیلکردهای که بعد از گرفتن مدرک، با تلاش فراوان برای یافتن کار با حقوق بخور و نمیر اداره کاری ، راهی کارخانههای دور و نزدیک میشود که حال با داشتن آشنا یا توانمندی مربوطه، مسئولِ فنی ویا کنترل کیفیت خطی از محصولات غذایی میگردد. این فرد خوش شانس! بعد از گذراندن دوره لازمه در اداره استاندارد و غذا و دارو و یادگیری انجام آزمایشهای مرتبط، وارد کارخانه میشود تا با سمت مسئول آزمایشگاه یا مسئول فنی یا کنترل کیفیت مشغول به کار شود که گاه در کارخانههای تک محصول یا دو محصوله، این سه وظیفه را یک نفر به عهده دارد که البته باید فقط یک مسئولیت داشته باشد که در این مورد هم هیچ کس پاسخگو نیست واین یعنی سوءاستفاده قانونی از مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع غذایی ......!!!!!! قابل ذکر است که این فرد با رفتن به دفتر اسناد رسمی و امضای سند حقوقی(طبق این قرارداد به مانند یک کارگر با مهندس صنایع غذایی برخورد می شود و طبق این سند مشخص نیست ما کارگریم؟ یا مترسکیم؟ یا سگ برگردانیم یا مهندس صنایع غذایی و مسئول فنی و کنترل کیفیت هستیم؟؟؟؟!!!!) برای تولید محصول سالم وبهداشتی و استانداردو غیر تقلبی و غیر سرطان زا و عرضه آن به مردم با هزاران تبصره و ماده از جریمه نقدی گرفته تا حبس و زندان و حتی اعدام تعهد اخلافی میدهد وآن هم با حقوق بخور و نمیر اداره کاری که در حد کارگر بی سواد همان کار خانه است( کار مهندسی است اما دریافت حقوق، کارگری و حتی پایین تر از کارگری) و بدون هیچ پشتوانه محکم حقوقی و قانونی از طرف اداره غذا و دارو و اداره استاندارد با یک بسم ا… شروع به کار میکند.
البته آنچه در ادامه به شرح آن میپردازم شامل مدیران عالم و دلسوز و با وجدان اداره استاندارد و غذا و دارو و مسئولین فنی و کنترل کیفیت نمیشود که البته تعدادشان هم کم نیست و معتقدم هنوز کارخانههای بزرگ و کوچکی هستند که با سیستمهای مرتب و با وجدان کاری، فعالیت میکنند اما متأسفانه اکثریت تابع شرایط زیر هستند .
چه گویم که ناگفتنش بهتر است
تحصیلکرده صنایع غذایی، در هفته یا ماه اول، در پیچ و خم یادگیری آزمایشهای محصول مربوطه، غوطه خورده و ماه دوم مسلط میگردد . حالا هر روز آزمایشها را انجام میدهد و روزی از روزها، نتیجه آزمایش، وجود آلودگی در محصول را نشان میدهد ویا باید موادی که طبق قانون خلاف و سرطان زا هم می باشد به دستور مدیر عاملان به محصول اضافه نماید(چون طبق قرار داد اداره کار مسئولین فنی و کنترل کیفیت زیر مجموعه و حقوق بگیر شرکت و مدیر عامل می باشند و باید فقط تابع امر مدیر عامل باشند و نه اداره استاندارد و غذا و دارو !!!) و درست از همین جاست که رفتار مسئولان فنی و کنترل کیفیت و مدیران کارخانه فرق می کند!!!
شایان ذکر است در بسیاری از کارخانهها از مسئولین فنی و کنترل کیفیت میخواهند فقط حکم ناظرتولید را داشته باشند و اجازه استاندارد کردن مواد فرآوری شده را با اضاقه کردن مواد شیمیایی سرطان زای مختلف بدهند و کمتر محیط کشت مصرف کنند و آزمایش انجام دهند و آخر ماه هم حقوق بخور و نمیرشان را بگیرند و فقط در زمان حضور مامور بهداشت یا استاندارد، با حضور پر رنگ خود، آزمایشگاه و کارخانه را فعال و زیبا نشان دهند که اگر مسئول فنی و کنترل کیفیت هم همکاری نکرد و جلوی مدیر عامل قد علم کرد به راحتی آب خوردن فقط با چند خط نامه به مانند بنده اخراج می شود!!!!
گفتنی است در بسیاری از محصولات آلوده و برگشتی از بازار، امکان حرارت دهی دوباره وجود دارد که محصول را به گردانه تولید بر میگردانند تا مجدداً تحت حرارت قرار گیرد و آلودگی از بین برود ولی خوب فواید محصول با حرارتدهی دوباره چیست؟؟؟!!!
اما در محصولاتی هم، امکان دوباره بازگشت به خط تولید وجود ندارد، به نظر شما این محصول آلوده را چه کار می کنند ؟ شما چی فکر میکنید؟!
بله! اول مدیریت محترم میگوید آزمایشگاه اشتباه کرده و آزمایش دوباره و سه باره انجام میشود و اصول استرلیزه و پاستوریزه بیشتر میشود؛ ولی وقتی بعد از چندین بار آزمایش، همچنان همان نتیجه حاصل میشود رئیس کارخانه میگوید در گزارش های آزمایشگاه چیزی ذکر نکنید تا مشکل را حل کنیم و اداره استاندارد و غذا و دارو ، ایراد نگیرند اگر هم ایراد گرفتند با پول حل می کنیم. حتی اگر موفق به قانع کردن مسئول فنی و کنترل کیفیت نشوند شب یا نیمه شب تا صبح و یا روز تعطیل اقدام به تولید و فرآوری محصول می نمایند و با این کار همه چی حل شده و اداره استاندارد و غذا و دارو و مسئول فنی و کنترل کیفیت و همه قوانین را دور زده و این حقیقت بسیار بسیار تلخ و مضحک همچنان ادامه می یابد متاسفانه !!!!
با این وضع، ابتدا مسئول فنی و کنترل کیفیت شوکه شده و فکر میکند که مدیر عامل واقعا دنبال راهی برای حل مشکل است ولی مرور زمان به او ثابت میکند که مدیر کارخانه، خیلی وقت است که میداند محصولش گاه و بیگاه آلوده و تقلبی و غیر استاندارد می باشد و برای رفع آن، هم هزینه لازم است هم رعایت دقیق اصول بهداشتی و استاندارد که گاه این رعایتها از حجم تولید میکاهد و ممکن است باعث کم شدن مدل ماشین های بنز و بی ام دبیلیو و کم شدن پنت هاوس ها و ملک و املاکشان در کشور دبی و .... شود!!!!!!
مسئولین فنی و کنترل کیفیت ؛ چوب دو سر طلا
از نظر بسیاری از مدیران کارخانه ها، ماموران اداره استاندارد وغذا و دارو کلاغهای مزاحمی بر روی مزرعه تولید آنها و مسئولین فنی و کنترل کیفیت، مترسک هایی هستند که با پر کردن فرم های آزمایشگاه و نمایش بهترین تولید محصول ، محصولات آنها را حفظ می کنند که مبادا مأموران اداره استاندارد و غذا و دارو به آلودگی و تقلبی بودن محصولات پی ببرند و اگر احیانا به این قضیه پی بردند، با تطبیق فرمهای پرشده از قبل توسط مسئولین فنی و کنترل کیفیت، میگویند آزمایشگاه اشتباه کرده و اگر بازهم، بعد از چندین بار آزمایش ،استاندارد و غذا دارو خیلی دقیق شود با پاکتی از زیر میز کلیه مسائل روی میز را حل میکنند متاسفانهچرا؟؟؟چون این آقایان با پول های باد آورده ای که از فروش همین محصولات تقلبی در طی چندین دهه بدست آورده اند بازی میکنند و از ضعف، ناکارآمدي و ابهام هاي موجود در قوانین سازمان استاندارد و غذا و دارو و قوانین مربوط به مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع غذایی سوءاستفاده کرده و همه را دور زده و همه را با پول های کثیفشان خریده و همه مسائل مربوطه را با خوبی و خوشی حل می کنند متاسفانه!!!!!
خوب حالا اگر مسئولین استاندارد و غذا و دارو و شاید مسئولین فنی و کنترل کیفیت، انسانهای شریف و با وجدانی باشند و اهل زیر میزی نباشند چه اتفاقی میافتد؟؟؟ مثلث برمودا !!! اینجاست که نمودار میشود به علت آلودگی محصول ویا مانند ما با توطئه علیه مسئول فنی و کنترل کیفیت توسط مدیر عامل و پرسنل محترمشان، پروانه مسئول فنی و کنترل کیفیت باطل شده و با همکاری اداره کار که متاسفانه هیچ گونه آگاهی از مسئولیت های حساس و سنگین مسئولین فنی و کنترل کیفیت ندارند، به جای اداره محترم استاندارد و غذا و دارو قاطعانه تصمیم به اخراج مسئول فنی و کنترل کیفیت می گیرند و از مدیر کارخانه خواسته میشود(که البته روش های دور زدن قوانین اداره غذا ودارو و اداره استاندارد هم توسط بعضی از همین مدیران میانی خریداری شده به کارخانه داران به صورت مخفیانه آموزش داده می شود) شخص مورد نظر دیگری را برای این سمت انتخاب کند ویا مسئول فنی و کنترل کیفیت تازه کار و از همه چی بی خبر شیفت 2 و یا 3 معرفی می نمایند که بتوانند دوباره کارهای متقلبانه شان را انجام دهند و این حقیقت تلخ همچنان تا به امروز ادامه یافته و می یابد.
نان بده فرمان بده
با این حساب اگر شما در جایگاه مسئول فنی و کنترل کیفیت باشید که حقوقش را از مدیر کارخانه میگیرد اما باید گزارش تخلفات کارخانه را به مانند بنده و مسئول کنترل کیفیت به اداره استاندارد و غذا ودارو بدهد و بعد از این گزارشات از طرف مدیر عامل و اداره محترم کار در چشم به هم زدنی بیکار شود چه کارمیکنید؟؟؟( باید به اداره محترم غذا و دارو و استاندارد گفت نان بده فرمان بده اما تا به امروز به دلیل قوانین اشتباه و ظالمانه،متاسفانه کارخانه دار حقوق داده است و فرمان داده است و گردن کلفتی کرده است و محصول تقلبی تولید کرده و می کند و توهین کرده است و مسئول فنی و کنترل کیفیت رادر طرفة العینی اخراج کرده است و مسئول فنی و کنترل کیفیت و غذا و دارو و اداره استاندارد هم هیچ اقدام خاصی نتوانسته اند انجام دهند؟؟؟!!!! ) خودتان با اداره استاندارد و غذا و دارو همکاری میکنید و گزارش تخلف می دهید تا خودتان بیکار شوید؟؟؟؟ یا با مدیر محترم کارخانه همکاری میکنید و تبدیل به مترسک می شوید تا مسئولین استاندارد و غذا و دارو را از مزرعه تولیدتان پَر دهید و یا عطای این کار را به لقایش میبخشید و به جمع بیکاران بیچاره و بدبخت فارغ التحصیلان دانشگاهی می پیوندید؟؟؟!!!!! بله بسیاری از افراد دارای وجدان، محیط را ترک میکنند ومتاسفانه بیکار می شوند و بسیاری هم ، مانده و میجنگند اما در آخر آنچه عایدشان میشود لغو پروانه تولید و اخراج و از دست دادن جایگاهشان در شرکت های صنایع غذایی است . زیراکه اکثر مدیر عاملان کارخانه ها مسئول فنی و کنترل کیفیتی نیاز دارند که تخلفات شرکتشان را به اداره استاندارد و غذا و دارو گزارش ندهد (و به قول خودشان علیه شرکت توطئه نکند زیراآنها گزارش تخلف را توطئه علیه شرکت متخلف میدانند و سریع مسئول فنی و کنترل کیفیت را اخراج می نمایند) و جالب است که مدیر کارخانه که تفکر کاملاً اشتباهی دارد و کمیت را فدای کیفیت می کند و حتی اصول استاندارد و غذا و دارو را انجام نمیدهد تا روزانه تولید انبوهاش چند تن بیشتر باشد تا به قول خبرنگار شبکه خبر بتواند پنت هوس و ماشین های بنز و بی ام دبلیو خریداری نماید، مورد شماتت نیست و سربلند به تعویض مسئولین فنی و کنترل کیفیت بیچاره می پردازد تا پیمانی برای خود بیابد که معایب محصول او را بپوشاند و همچنان بگوید که گرز من و گرز رستم و با پول همه چی را می شود حل کرد حتی...... !!!!!
چند سوال اساسی از وزیر بهداشت و درمان و رئیس اداره استاندارد
همه می دانند که راس هرم سلامت جامعه در ابتدا تغذیه سالم و مواد غذایی سالم می باشد پس عاقلانه تر نیست در ابتدا پیشگیری را قبل از درمان در کانون سیاستهای خود قرار دهیم؟؟؟ آیاسلامت جامعه در گرو سلامت مواد غذايی مصرف کننده نیست؟؟؟ و به طبع آن نبايد حقوق صنفي دست اندركاران امنيت غذايي و آسودگي خاطرشان حفظ شود؟؟؟ آیا مسئولان فنی و کنترل کیفیت ناظرین بهداشتی سلامت غذا در واحدهای تولیدی نیستندو نباید برای تشخیص صحیح و قضاوت ،استقلال مالی داشته و به هیچ وجه حقوق بگیر کارفرمایان خود نباشند(امیدواریم از طرح به اصطلاح سلامتتان عدالت رعایت شده و به مانند پزشکان مرفه بی درد نصیب ما هم بشود)؟؟؟ آیا مسئولین فنی و کنترل کیفیت نباید جهت انجام وظایف خود به صورت درست و قانونی دارای شخصیت حقوقی باشند؟؟؟ شتر سواری که دولا دولا نمی شود.می شود؟؟؟ آیا با قوانین ظالمانه اداره کار و غذا و به مانند یک کارگر صفر و بی سواد باید با مهندسان صنایع غذایی رفتار شود؟؟؟ سوال اساسی که مطرح می شود این است که آیا ما کارگریم که حقوق و قرار داد ما به روش کارگری تعیین و محاسبه می شود؟؟؟؟اگر اداره محترم استاندارد و غذا و دارو از این موضوع آگاهی دارند پس چرا تا به حال اقدامی عملی انجام نشده است؟؟؟ آیا سهل انگاری در تغییر این وضعیت سلامت مردم را به خطر نخواهد انداخت و در آن زمان چه کسی پاسخگوی هزاران بیماری و سوال بوجود آماده است؟؟؟
بهتر نیست قوانین نا کارآمد اداره استاندارد و غذا و دارو را تغییر یابد و ادعای دروغین دفاع از ایمنی و سلامت غذای مردم و ایمنی غذا از مزرعه تا سفره پایان یابد ؟؟؟ معاونت غذا و دارو و اداره استاندارد که نتواند از اخراج مسئول فنی و کنترل کیفیت اش که ناظر مستقیم بهداشت و سلامت غذا در کارخانه است به دلیل گزارشات تخلف کارخانه و دفاع از سلامت و ایمنی غذای مردم جلوگیری نماید و با کمال تاسف هیچ قدرتی در این زمینه ندارد پس چطور از سلامت و ایمنی غذای مردم می تواند دفاع کند؟؟؟!
به نظر شما علت اصلی و ریشه مشکلات در سیستم صنایع غذایی را جدایی سفره شما مسئولین کشور از مردم نمی دانید؟؟؟!!! فکر می کنم همه می دانندکه صنایع غذایی موجود در ایران به قطع و یقین از شیر وفرآورده های لبنیات گرفته تا رب گوجه و انواع کیک ها و کلوچه ها و روغن ها و آبلیمو و نان وسرکه و سوسیس ها و کالباس ها و حتی فرآورده های باغی و کشاورزی به دلیل رعایت نشدن دوره کارنس سم پاشی و مصرف انواع کود های غیر مجاز(به عنوان یک کارشناس کشاورزی- صنایع غذایی و فرزند کشاورز و نوه کشاورز) و... فرآوری آنها به صورت متقلبانه انجام شده و از مواد مختلف که بیشتر آنها سرطان زا است جهت به ظاهر استاندارد کردن آن مواد غذایی استفاده می شود تا بتواند پارامترهای استاندارد مورد نظر را به اصطلاح پاس نماید. اگر مسئولین نمیدانند ویا نمی خواهند که بدانند اما همه مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع غذایی به خصوص کارشناسان صنایع غذایی و کشاورزی از این موضوع خبر دارند وتا به امروز هم صدها نامه نوشته شده و به صورت شفاهی هم گزارش داده شده است!!!! اما کجاست گوش شنوای مسئولین کشور که این نامه ها و این صداها را ببینند و بشنوند و اقدامی عملی انجام دهند؟؟؟
آیا سلامت یعنی فقط درمان محوری و پزشک محوری و بیمارستان و تیغ جراحی و عمل جراحی و قرص و دارو؟؟؟آیا تغذیه سالم مردم بالاتر از درمان نیست؟؟؟آیا پیشگیری قبل از درمان نیست؟؟؟آیا تغذیه مناسب و غذای سالم در راس هرم سلامت جامعه قرار ندارد؟؟؟آیا بحث سلامت در کشور حاکمیتی نیست؟؟؟
در پایان به منظور ایجاد تلنگر به شما مسئولین کشور توجه شما را به گوشه ای بسیار بسیار ناچیز و ابتدایی از فرآوری انواع مواد غذایی جلب مینمایم که شاید شما هم اطلاع داشته باشید:
1. تولید رب گوجه فرنگی: نوع خاصی از آرد+رنگ+صمغ+مقداری رب گوجه+نگهدارنده و.....
2. .تولید شیر و لبنیات: شیر پس چرخ+آب+مواد افزودنی(که البته در گاوداری ها مقداری ادرار گاو هم به منظور استاندارد شدن ازت و پروتئین به آن اضافه می نمودند یا می نمایند، شاید هم فرمولاسیون آنها عوض شده و مواد دیگری بسیار بدتر از همان ادرار اضافه می نمایند.) برای پوشاندن عیب و فساد شیر، دام داران یا فروشندگان شیر متقلب، مقداری جوش شیرین به شیر فاسد می افزایند که موجب خنثی شدن اسیدهای سنتز شده توسط میکروب ها شده و به این ترتیب شیر در اثر حرارت، لخته و دلمه نمی شود و فساد آن مخفی می ماند ویا از آب اکسیژنه استفاده می شود. در حالی که سایر مواد مضر حاصل از میکروب ها ممکن است همچنان فعال باقی بماند و با مصرف شیر فاسد اختلالاتی در بدن به وجود آید. افزودن کرومات و بی کرومات پتاسیم .
عده ای از دامداری ها به جای جوش شیرین، مقداری کرومات و بیکرومات پتاسیم به شیر فاسد و ترش شده اضافه می کنند تا از لخته شدن آن طی فرآیند حرارتی جلوگیری شود.اضافه کردن انواع
آنتی باکتریال ها به دوغ و لبنیات مانند ناتامایسین ها ومواد خطرناک دیگر ......
از ماست های برگشتی کپک زده حاوی انواع افلاتوکسین ها که سرطان زا هستند دوغ و کشک درست می شود.
عرضه شیرآنتی بیوتیک دار که باید معدوم شود ولی با اضافه کردن مقداری آب و مخلوط کردن با شیرهای دیگر به بازار عرضه می شود.
3. سرکه: اسید استیک 90 درصد غیر خوراکی+آب+رنگ+ و......
4. نان: استفاده از آرد های کهنه.در مورد آردهای کهنه که به علت فساد چربی، دارای اسیدیته ی بالایی هستند، متقلبین مقداری کربنات یا بیکربنات سدیم به آرد اضافه می کنند. این مواد اسیدهای حاصل از فساد را خنثی کرده و عیب کهنگی و ماندگی آرد را می پوشانند. لازم به یادآوری است که برخی از این ترکیبات گاهی برای کمک به عمل آمدن خمیر به آن اضافه می شوند.
اضافه کردن زاج برای سفید کردن سطح نان:
نان های سفید در پاره ای از مناطق دارای طرفداران بیشتری هستند و لذا پاره ای از متقلبین مقداری زاج سفید یا سولفات مس یا براکس به آردهای تیره اضافه می کنند.
- اضافه کردن ترکیباتی مانند گچ، پودر استخوان و تالک و امثال آن به آرد
5. آبلیمو:گلایسین+پروتئین+ ضد کف و.....
و کلیه فرآوری محصولا غذایی متقلبانه ای که تمامی کارشناسان صنایع غذایی و از جمله مسئولین اداره غذا و دارو و اداره استاندارد از آن اطلاع دارند.
لازم به ذکر است که محصولات صنایع غذایی کشور ما تولید آنها کم و یا زیاد متقلبانه بوده و تمامی مواد اضافه شده به منظور استاندارد شدن پارامترهای مورد نظر اداره استاندارد می باشد و علم تشخیص این مواد نیز فقط در اختیار مهندسین صنایع غذایی بوده و با آزمایشات مختلف هم معمولا قادر به کشف اکثر تقلبات و تشخیص اصالت مواد غذایی نمی باشند.چرا؟؟؟چون با هزاران نوع مواد شیمیایی مختلف که شاید سرطان زا باشند می شود به راحتی تمامی پارامترهای مورد نظر اداره استاندارد و غذا و دارو را تنظیم کرد. مهندسین صنعت غذا هم متاسفانه علی رغم میل باطنی به دلیل نبود قوانین عادلانه و بازار کار مطمئن و نبود امنیت شغلی و عدم حمایت مادی و معنوی مسئولین وبه دلیل اینکه به مانند بنده عدم همکاری با کارخانه دار در تولید متقلبانه محصول نتیجه ای جز اخراج در پی ندارد متاسفانه مجبور به ارائه این نوع فرمولاسیون ها و یا همکاری گسترده با کارخانه داران هستند و همچنان موج انواع بیماری های جدید و ناشناخته و سرطان ها و بیماریهای قلبی و عروقی و.. که بر اثر مصرف طولانی مدت همین مواد غذایی ایجاد می شود افزایش پیدا کرده و مسئولیت تمامی این اتفاقات ناگوار فقط و فقط بر عهده مسئولین تصویب کنندگان این قوانین ناکارآمد و مسئولین صنعت غذایی کشور می باشد.
امیدواریم مسئولین محترم اداره استاندارد و غذا و دارو و تمامی مسئولین کشور که سلامت خود و عزیزانشان هم در گرو همین موضوع می باشد به خود آیند و چاره ای اندیشند که اگر غیر از این باشد سلامت و ایمنی غذا را با چالش جدی مواجه خواهد کرد و این یعنی خیانت آشکار در حق مردم ایران./
( بیچاره آنکه گرفتار عقل شد خوشبخت آنکه کره خر آمد الاغ رفت )
گرفتار عقل شده و بیکار شده
رونوشت:
1.ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جنآب آقای دکتر روحانی
2.وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
3.رئیس محترم سازمان استاندارد ایران سرکار خانم مهندس نیره پیروزبخت
4.معاونت محترم سازمان غذا و دارو جناب آقای دکتر رسول دیناروند
5.ریاست محترم اداره استاندارد فارس جناب آقای مهندس رهنما
6.رییس کمیسیون بهداشت مجلس جناب آقای حسینعلی شهریاری
7. نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس جناب آقای دکتر عبدالرحمان رستمیان
8.نماینده محترم شهرستان جهرم جنآب آقای دکتر رضایی
9.فرمانداری محترم شهرستان جهرم جناب آقای مهندس صحرائیان
10.رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم جناب آقای دکتر رحیم رئوفی
11.معاونت محترم غذا و دارو شهرستان جهرم سرکار خانم مهندس زارعی
12.نمایندگی محترم اداره استاندارد شهرستان جهرم جنآب آقای مهندس آزاد
13.رئیس انجمن سرطان ایران دکتر عبدالله فضلعلیزاده
14.کلیه خبر گذاری های کشور به همراه فیلم ها و مستندات موجود جهت اطلاع و بررسی
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و با صراحت و دلسوزانه از مشکلات همکاران تان که اتفاقا دقیقا با سلامت جامعه ارتباط دارد سخن گفتید
کاش گوش شنوایی باشد
سلام لطفا ادرس کانال یا شماره تماسی ارسال کنید