آلمانی ها بهدنبال تغییر فرهنگ معماری کشورشان+عکس
آلمانیها تا مدتها به طراحی نگاهی صنعتی و نه زیباشناختی داشتند. هنر چیدمان نقشی در فرهنگ معماری این کشور نداشت و همه چیز در کاربردی و صنعتی بودن خلاصه میشد. حالا اما طراحان آلمانی در راه تازهای گام گذاشتهاند.
به گزارش پارس به نقل از میزان به نقل از "دویچه وله" هر چند آلمان زمانی با مدرسه معماری و هنرهای کاربردی "باوهاوس" نقش جریانسازی را در عرصه طراحی در قرن ۲۰ میلادی ایفا کرد و آموزههای باوهاوس به یکی از جریانات تأثیرگذار و مهم در فضای هنر و معماری تبدیل شد، اما آنجایی که به طراحی فضای داخلی مربوط میشود، میدان را به رقبای ایتالیایی، فرانسوی و انگلیسی خود واگذار کرد. به باور کارشناسان و طراحان خانهها و فضاهای داخلی در آلمان به شدت در زمینه هنر "میزانسن" یا چیدمان اشیاء در مضیقه هستند و برای همین است که میکوشند با راه اندازی نمایشگاههایی این کمبودها را جبران کنند.
"گیسبرت پوپلر"، طراح داخلی ساکن برلین این روزها مسئول برپایی نمایشگاهی در رابطه با آثار هنری، اشیای تزئینی و مبلمان از قرن ۲۰ و ۲۱ میلادی است. او میگوید: در آلمان بیشتر رسم است که مردم خودشان در مورد طراحی فضای شخصی فکر میکنند و کمتر به دنبال نظرخواهی از یک طراح داخلی میروند.
نمایشگاه "میان زمان" در برلین
نمایشگاهی که گیسبرت پوپلر آن را برپا کرده با نام "میان زمان" (Between Time) مجموعه باشکوهی از اشیاء را به نمایش گذاشته که از قالیچههای دیواری چینی قرن بیستم گرفته تا نخستین تولیدات مبلمان سازندگان ایتالیایی را در بر میگیرد. او هدف این نمایشگاه را نزدیک کردن افکار عمومی با هنر و حرفه طراحان داخلی و موضوع میزانسن میداند.
کشور آلمان بدون تردید یکی از پیشگامان تولید و صنعت در جهان به شمار میرود، اما بازار طراحی در این کشور هنوز فاصله زیادی با توانایی ایجاد جریانی نو در زمینه طراحی داخلی دارد و چنین نمایشگاههایی میتواند تلاشی باشد در جهت پیشرفت.
ارسال نظر