صدوردفترچه ۷میلیون ازفقیرترین مردمکشور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طی ماههای گذشته بیش از ۷ میلیون نفر از فقیرترین و بی صداترین افراد جامعه صاحب دفترچه بیمه شدند، کاری که در ابتدای طرح خودمان هم باور نمی کردیم عملی شود.
به گزارش پارس به نقل از فارس، علی ربیعی در مراسمی که از سوی روزنامه سپید در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، گفت: انسانیت ما با چه سنجیده میشود؟ علامه جعفری در جایی میگوید انسانیت ما به اندازه تاثیری است که در زندگی دیگران و جامعه خود داریم. در واقع ترازوی سنجش انسانیت رنجی است که از مردم کم میکنیم.
وی با اشاره به تعبیر دکتر محسنیان راد که رسانه را یک جامعه خواند، افزود: امروز رسانه تنها یک فرستنده پیام و پروپاگاندا در اختیار دولت ها نیست. بلکه مفاهیم جدیدی همچون رسانه شهروندی و رسانه مشارکتی وارد عرصه ارتباطات شدهاند.
وزیر کار با بیان اینکه مساله امروز ما مساله مصرف ملزومات پزشکی و ارتباطات سلامت است، گفت: ارتباطات بین ذی نفعان سلامت و فرهنگ سلامت مسائل مهمی است و بهداشت اجتماعی ما به مفهوم جامعه توجه کند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بحث مطبوعات و رسانه بیشتر از آنکه موضوع پیام رسانی مطرح باشد یک بحث اجتماعی است، خاطرنشان کرد: ارتباطات سلامت مفهومی گسترده است. بیش از ۷۵ درصد پیامدهای نظام سلامت خارج از حوزه سلامت است و مسائلی مانند تغذیه، فقر، سبک زندگی، آسیبهای محیط کار، محیط زیست و سبک رانندگی امور اجتماعی موثر بر موضوع سلامت هستند.
وزیر کار با تاکید بر اینکه باید بر مفهوم اجتماعی شدن سلامت بیشتر تاکید کنیم، گفت: بحث روابط روابط اجتماعی ما فقط بحث درمان نیست، اعتیاد کراک روابط جنسی این ها بحثها و اقعیتهای اجتماعی است. روسپی گری یک واقعیت اجتماعی است که جامعه نمیبیند، اصلاً صورت مساله را قبول ندارد و نمیخواهد ببیند. اینها واقعیت های اجتماعی است که باید برای آن چاره جویی کنیم و برای آنها برنامه داشته باشیم همان طور که برای فقر غذایی و آموزش و درمان برنامه ریزی کردیم.
ربیعی طرح تحول سلامت را یکی از آرزوهای امام و رهبری برشمرد و خاطرنشان کرد: خوشحالیم که هماکنون بیش از ۷ میلیون از فقرای اجتماعی و حاشیهنشینان شهری که به درمان مناسب دسترسی نداشتند امروز صاحب دفترچه شدهاند.
وی با بیان اینکه مشکلات سلامت با پاشیدن پول حل نمیشود، تصریح کرد: باید اجتماعی شدن سلامت و فرهنگ و رفتار سلامت را مورد توجه قرار دهیم تا بتوانیم طرح تحول سلامت را با موفقیت اجرا کنیم.
ربیعی با بیان اینکه امروز موفق شدیم ۷میلیون و ۳۵۰هزار نفر از کم صداترین و افراد خاموش ترین افراد جامعه را بیمه کنیم، گفت: این در حالی است که در ابتدای شروع طرح بسیاری به ما می گفتند این کار را برای ۲۰هزار نفر هم نمی توان انجام داد.»
وی با سپاسگزاری از دکتر ملکافضلی به دلیل نیم قرن تلاش و طرح هایی که در دوران جنگ اجرا کرد، یاداور شد: او در کمیته راهبردی بهزیستی عضویت داشت و به شدت پیگیر بحث ها و مسائل مربوط در این زمینه بود. او پای جامعه شناسی را به پزشکی و سلامت باز کرد.
ارسال نظر