رئيس بعدي هلال احمر كيست؟
انتخاب دكتر فرهادي به عنوان وزير علوم باعث شده است تا گمانهزنيها براي انتخاب رئيس جديدي براي هلال احمر افزايش يابد.
به گزارش پارس، هرچند فرهادي در آخرين مصاحبه قبل از راي اعتماد تاكيد كرد كه منعي براي حضور همزمان فرهادي در هردو سمت هلال احمر و وزير علوم وجود ندارد، ولي به نظر ميرسد حجم بالاي فعاليتهايي كه هلال احمر و وزارت علوم تحقيقات و فناوري دارند، سبب شده است تا دولتمردان به اين فكر بيفتند تا بعد از يك دوره گذار، فرد ديگري را به جاي فرهادي به هلال احمر بفرستند. از سوي ديگر برنامههاي گستردهاي كه فرهادي و تيم همراه او براي ارتقا و ساماندهي فعاليتهايشان در هلال احمر آغاز كردهاند (فرهادي از شهريور سال قبل مسئوليت هلال احمر را بر عهده گرفت) سبب شده است تا اين احتمال كه شوراي عالي هلال احمر فردي با نگاه مشابه و نزديك به فرهادي و از درون خانواده هلال را براي اين مسئوليت انتخاب كند، افزايش يابد.
در ميان اسامياي كه اين روزها مطرح هستند به نظر ميرسد سه گزينه از اقبال بيشتري براي حضور در هلال احمر برخوردار باشند. گزينه اول كه اين روزها بيشتر مطرح است، دكتر تقيخاني، مشاور عالي فرهادي در هلال احمر است. تقيخاني در يك سال اخير مشاور فرهادي در انتصابها و تصميمگيريها بوده است و از اين رو گزينه مناسبي براي تداوم شرايط فعلي در هلال احمر به شمار ميرود. گزينه دوم دكتر نوربالا رئيس پيشين جمعيت (1378 تا 1384) است كه از بانيان تحول هلال احمر در آن دوره بود و جنس فعاليتهاي هلال احمر را ميشناسد. گزينه سوم نيز دكتر محمدرضا ظفرقندي است. ظفرقندي كه از پزشكان اصلاحطلب است، هماكنون مشاور وزيربهداشت و عضو شوراي آموزش پزشكي است. وي پيشتر رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز بوده است.
انتخاب رئيس جديد جمعيت مستلزم تشكيل شوراي عالي جمعيت است. اين شورا مشتمل بر سه وزير بهداشت، خارجه و كشور و اعضاي منتخب از داخل جمعيت است كه دو نفر را به رئيس جمهور پيشنهاد ميكنند و رئيس جمهور از ميان دو گزينه اصلي، براي يك نفر حكم رياست سازمان را صادر ميكند.
ارسال نظر