به گزارش پارس به نقل از  خبرآنلاین؛ محمدعلی نجفی امروز در یک نشست خبری در ساختمان وزارت علوم گفت: به علاوه ٨٤٠ نفر ٤٤٨نفر هم هستند كه مي توانستيم بگویيم همه آنها خلاف است. اما براي اينكه حقشان ضايع نشود پرونده را به هيات امنا فرستاديم اگر آنها تصويب كردند مي توانند ادامه تحصيل بدهند.

او گفت: ١٦٥نفر هم به عنوان ايثارگر بودند كه ٢٣نفر فاقد شرايط هستند بقيه هم ديوان محاسبات ايراد گرفته. ٧٢٩ نفر هم به خارج از كشور رفته اند كه خواستيم درسشان را تمام كنند و برگردند اما براي هيات علمي شدن انها دوباره بررسي خواهيم كرد.

نجفی گفت: ٣٧٧٢ نفر تعداد كل بورسيه شدگان است كه در عرض دو ماه و يك هفته كار بسيار سختي بود رسيدگي به همه اينها و با كمال رافت و شفقت پرونده ها را بررسي كرديم. يكي از اقايان از مسوولان قبلي دولت گفته مگر شما مدعي العموم هستيد كه من در جواب مي گويم ما مدعي العموم نيستيم اين تخلفي است كه در وزارتخانه اتفاق افتاده و انچه ما تا به حال اعلام كرديم در جهت روشنگري است. چه در مور دارندگان بورس و چه دهندگان بورس.

او گفت: ما بر اساس وظايف قانوني خود عمل كرديم و مجلس نيز مي تواند نظارت كند. وظيفه مجلس نظارت و رسيدگي به اين پرونده هاست و خارج از اين دو مسووليت چيزي را از مجلس قبول نمي كنيم ديوان محاسبات هم حق دارد درباره محاسبات بودجه نظر بدهد و سازمان بازرسي نيز به عنوان ناظر ديگر.

سرپرست وزارت علوم گفت: ما از ٣طريق مقصران را پيگيري مي كنيم؛ اگر كارمند وزارت علوم يا از دستگاه هاي دولتي ديگر باشند كه از دستگاه هاي وابسته به وزارت كشور و ديوان محاسبات داشتيم، از طريق هيات هاي رسيدگي به تخلفات پيگيري مي كنيم. دوم اگر عضو هيات علمي باشند از طريق انتظامات هيات علمي و موارد حاد دو گروه را از طريق مراجع قضايي.

او درباره در پاسخ به برخی از نمایندگان که خواستار بررسی بورسیه ها دو دولت سازندگی و اصلاحات بودند هم گفت: عده اي خواستار بررسي از زمان اصلاحات هستند من ميگويم بياييد از سال ٦٠كه بنده وزير اموزش و فرهنگ بودم بررسي كنيد اما موضوع پرونده ما بورسيه ها بود كه بايد هرچه زودتر به سرانجام ميرسيد چون عده اي بلاتكليف بودند.

نجفی گفت: در زمان هاي گذشته هم ٢بررسي يكي در سال ٧٢ توسط مجلس و يكي سال ٨٣-٨٤ توسط سازمان بازرسي انجام شده كه در هر دو بررسي مورد خاصي به چشم نيامده است.