در شروع سال تحصیلی، چه کنیم که سرما نخوریم؟
یک فوق تخصص آسم و آلرژی با بیان اینکه همزمان با آغاز سال تحصیلی آنفلوآنزا و بیماریهای تنفسی افزایش مییابد، تاکید کرد: بیماریها با علایم و عوارض خود میتوانند دانشآموزان را برای مدتی از یادگیری محروم کنند، بنابراین لازم است تا در جهت پیشگیری و همچنین درمان به موقع اقدام شود.
به گزارش پارس ایسنا نوشت:یک فوق تخصص آسم و آلرژی با بیان اینکه همزمان با آغاز سال تحصیلی آنفلوآنزا و بیماریهای تنفسی افزایش مییابد، تاکید کرد: بیماریها با علایم و عوارض خود میتوانند دانشآموزان را برای مدتی از یادگیری محروم کنند، بنابراین لازم است تا در جهت پیشگیری و همچنین درمان به موقع اقدام شود.
دکتر نادر حیدرزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه به هنگام بازگشایی مدارس، عفونتهای ویروسی دستگاه تنفسی میان دانش آموزان شایع میشود، گفت: این عفونتها از قبیل سرماخوردگی و آنفولانزاست که از طریق عطسه، سرفه، دست دادن و تماس با اشیا در مدارس منتقل میشود.
وی در ادامه افزود: توصیه بسیار جدی به دانش آموزان برای مقابله با آنفولانزا پاکیزه نگه داشتن دستها در طول حضور در مدرسه و رعایت یک متر فاصله از افراد مبتلاست.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالیه، با بیان این مطلب که محیط سربسته و شلوغ مدارس احتمال انتقال ویروس سرماخوردگی را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: عطسه، سردرد، گلو درد، آبریزش بینی، تب و لرز و دردهای عضلانی از علایم ابتلا به عفونت دستگاه تنفسی فوقانی است که به آنفولانزا منجر میشود. بنابراین با مشاهده این علایم باید به درمان به موقع آن اقدام کرد.
حیدرزاده افزود: به طور معمول آنفولانزا از طریق چشم، دهان و بینی وارد بدن میشود. بنابراین دانش آموزان باید از تماس دست با چشم، دهان و بینی در طول حضور در مدرسه جلوگیری کنند.
این فوق تخصص آسم و آلرژی با بیان اینکه بیماری منتقل شده از مصرف موادغذایی ناسالم که توسط دستفروشان توزیع میشود، عامل ایجاد بیماریهای گوارشی است، گفت: مصرف مواد غذایی غیراستاندارد مانند ساندویچ، لواشک و آلو موجب بروز بیماریهای گوارشی، اسهال و مسمومیت غذایی میشود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شستن مکرر دستها با آب و صابون و تمیز نگه داشتن آنها در طی حضور در مدرسه، بهترین روش پیشگیری از آنفلوانزاست.
ارسال نظر