تشکیل تیمهای روانشناسی برای مراقبتهای روانی بعد از حوادث در کشور
رئیس سازمان جوانان هلال احمر گفت: تیمهای روانشناسی و مددکاری اجتماعی که تا پایان امسال در قالب ۸۰۰ نفر سازماندهی میشوند, امر مراقبتهای روحی و روانی و مداخلات اجتماعی را بعد از وقوع حوادث برعهده میگیرند.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، وحید قبادی دانا بعد از ظهر امروز در مراسم مانور محب در نیر اظهار کرد: ما در 2 سال اخیر به این نتیجه رسیدیم که در حوادث مختلف به ویژه زلزه، سیل و رانش بسیاری از خانوادههای آسیب دیده که حتی اعضا خانواده را از دست دادهاند دچار نوعی پریشان احوالی هستند که برای بهبود وضعیت روحی-روانی آنها در قالب طرح ملی سحر سازماندهی روانشناسان و مددکاران اجتماعی برای ارائه خدمات مشاورهای انجام شده است.
وی به همزمانی آغاز طرح محب و سحر اشاره کرد و گفت: این دو طرح هیچ تضادی با هم ندارند و طرح موازی به حساب نمیآیند بلکه مکمل هم بوده و دارای ابعاد مختلف در حوزه اجرا برای ارائه خدمات مشاورهای رایگان به شمار میآیند.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر با بیان اینکه نیروهای امدادی هلال احمر از اولین ساعات بروز حوادث در محل حاضر شده و در این طرح نیروهای مددکار نیز به دنبال این حضور یا با تاخیر چند ساعته در محل بروز حادثه حضور مییابند، افزود: در عین حال امداد روانی از طریق روانشناسان مجرب در قابل طرح سحر انجام میشود.
دانا بیان کرد: در تمامی استانها 2 تیم 13 نفره آقایان و خانمها با مشارکت فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته روانشناسی شکل میگیرد تا با پشت سرگذاشتن آموزشهای لازم بتوانند امدادرسانی را انجام دهند.
وی همکاری خوب سازمان نظام روانشناسی و انجمن مددکاری اجتماعی را در این طرح و همکاری 2 جانبه بهزیستی را در توان افزایی، موثر و مفید خواند و گفت: بعد از دورههای مقدماتی تا پایان امسال شرکت کنندگان در این طرح دورههای تخصصی و آموزشی مستمر را سپری میکنند.
ارسال نظر