به گزارش پارس به نقل از ایسنا، پژوهشهای پیشین نشان داده بود که سیگاریها بیشتر مستعد خودکشی هستند اما تصور می‌شد این نتایج به دلیل تمایل افراد مبتلا به اختلالات روانی به استعمال دخانیات باشد.


بررسی‌های جدید محققان دانشگاه واشنگتن نشان داد، نیکوتین موجود در دخانیات می‌تواند منجر به اختلالات روانی شده یا آنها را تشدید کند.

یک پژوهش به مقایسه ایالتهایی در آمریکا که مالیات دخانیات در آنها افزایش یافته و کشیدن سیگار در مکانهای عمومی ممنوع شده بود، با سایر ایالات پرداخته و دریافت که نرخ خودکشی در ایالتهای ضد دخانیات پایین‌تر است.

مناطقی که بین سالهای 1990 تا 2004 مالیات دخانیات را افزایش داده و استعمال آن را در اماکن عمومی ممنوع اعلام کرده بودند، با کاهش 15 درصدی میزان خودکشی نسبت به میانگین ملی روبرو شدند.

از آن زمان ایالاتی مانند نیویورک، ایلینویز و کالیفرنیا سیگار کشیدن در اماکن عمومی را ممنوع کردند.

نتایج این پژوهش پس از بررسی سیاستهای مختلف استعمال دخانیات در ایالتهای مختلف مانند افزایش مالیات دخانیات و محدود کردن زمان و مکان سیگار کشیدن حاصل شد.

محققان با استفاده از روشهای آماری به مقایسه نرخ خودکشی در ایالتهایی با سیاستهای سختگیرانه‌تر استفاده از تنباکو با ایالات دیگر پرداخته و نتیجه گرفتند که باید سیاستهای بیشتری برای محدود کردن استعمال دخانیات به دلیل سلامت روانی و فیزیکی اعمال شود.

نتایج این پژوهش در مجله Nicotine & Tobacco Research منتشر شده است.