عطاریان در صندوق بازنشستگی ابقا خواهد شد؟
در حالی که حدود ۱۱ ماه از حضور علی ربیعی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگذرد، وی به جز حکم مدیرعامل صندوق بازنشستگی، احکام دیگر رؤسای زیرمجموعه این وزارتخانه را صادر کرده است.
به گزارش پارس به نقل از فارس،در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی (24 مرداد 92) علی ربیعی توانست با کسب 163 رای از مجلس رای اعتماد بگیرد.
در این جلسه 284 نماینده حضور داشتند و ربیعی موفق به کسب 163 رای مثبت شد و 21نماینده نیز به وی رای ممتنع دادند،همچنین در این جلسه 100 نماینده نیز به وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی رای منفی دادند.
پس از حضور وی در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، وی اقدام به یک خانه تکانی در وزارتخانه متبوعش کرد.
ربیعی در روزهای نخست حضورش در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی،سید ابوالحسن فیروز آبادی را به جای مجید دوستعلی، به عنوان قائم مقام جدید این وزارتخانه معرفی کرد.
ربیعی در ادامه تغییری را نیز در شرکت سرمایه گذاری شستاء و همچنین مدیریت سازمان تأمین اجتماعی ایجاد کرد و سیدتقی نوربخش به جای صمدالله فیروزی به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی منصوب کرد.
تغییرات بعدی در سازمانهای بیمهای ادامه داشت و اینبار وزیر رفاه ، کلانتری را جایگزین مجید موسویان(مسئول بیمه عشایر و روستائیان) کرد ضمن اینکه انوشیروان محسنی بندپی هم جایگزین محمد باقر هداوند در سازمان بیمه سلامت ایران شد.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در ادامه تغییرات دیگری در وزارتخانه انجام داد که از آن جمله میتوان به حضور محمدرضا موالی زاده به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد.
ربیعی پس از تغییرات در معاونتهای وزارتخانهها اقدام به ابقاء برخی از روسای سابق سازمانهای زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی کرد و در حکمی پرند رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را به عنوان رییس این سازمان ابقاء کرد.
هاشمی رئیس سازمان بهزیستی کشور دیگر مدیری بود که چندی پیش،ربیعی وی را در سمتش به عنوان رئیس بهزیستی ابقاء کرد.
در همین راستا علی ربیعی،وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در تاریخ 15 شهریور سال گذشته در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس با اشاره به اینکه قصد بنده در حال حاضر تغییر در زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمانهای وابسته به آن نیست، اظهار داشت: در مرحله اول و با توجه به حساسیت و اهمیت سازمان تأمین اجتماعی، تغییرات لازم را در این سازمان ایجاد کردم.
وی تصریح کرد: بنده بر اساس شایسته سالاری و تخصص، افراد را برای سازمانهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان بیمه سلامت انتخاب خواهم کرد.
ربیعی در پاسخ به این پرسش که تغییرات در سازمانهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از چه زمانی آغاز خواهد شد، گفت: فعلاً بنا ندارم تغییراتی در مدیران و رؤسای سازمانهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدهم و مدیران و رؤسایی که هماکنون انتخاب شدهاند به کار خود ادامه خواهند داد.
به گزارش فارس، هم اکنون غریب به اتفاق روساء و مدیران زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به جز مدیر عامل صندوق بازنشستگی تعیین تکلیف شدند و در واقع برنامههای خود را برای دوره جدید فعالیت خود به وزیر مربوطه اعلام کردهاند و میطلبد وزیر رفاه با توجه به اهمیت صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت این صندوق را نیز هر چه زودتر مشخص کند.
ارسال نظر