به گزارش پارس به نقل از ایسنا، به تازگی از سامانه ابر سلامت در کشور رونمایی شد و بدین ترتیب از طریق ارائه خدمات حوزه سلامت به کمک بستر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امکان ایجاد و عرضه سرویس‌ها در هر زمان و مکان به تمام مردم فراهم می شود.

در سامانه ابر سلامت از فناوری اطلاعات برای پیشگیری به موقع بیماری‌ها استفاده شده است. از طریق این سامانه با استفاده‌ از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات مردم می‌توانند در یک سیستم مناسب سلامتی خود را به طور دائم رصد کنند و بیماری‌ها زودتر تشخیص داده می‌شود.

استفاده از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و برخورداری از ارزش افزوده از طریق تلفن همراه در راستای تأمین سلامت، بهداشت و رفاه همه آحاد جامعه فراهم می شود.

در حال حاضر و به گفته مسوولان بیش از ۸۰ سرویس بر بستر تلفن همراه در حوزه سلامت به مردم عرضه می شود و بیش از یک میلیون نفر از این سرویس‌ها که در آزمایشگاه ارزش افزوده دانشگاه صنعتی شریف آماده شده، استفاده می‌کنند.

در نهایت بر اساس مجوزهای صادر از سوی وزارت ارتباطات، ارائه خدمات نسل سه و چهار تلفن همراه از شهریورماه سال جاری آغاز می شود که امکان ارائه سرویس‌ها و خدمات بیشتر در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت فراهم خواهد شد.

بهره گیری از ابر ارتباطی در ارائه خدمات،‌ موجب آغاز مرحله نوینی از خلق خدمات جدید در کشور شده و از طریق فناوریهای نوین می توان نحوه پوشش خدمات سلامت در روستاها و مناطق دور افتاده را تغییر داد.

هم اکنون سالانه چندین هزار نفر در حوزه فناوری اطلاعات و حوزه سلامت از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل می شوند که در صورت برقراری همکاری میان این افراد،‌ امکان ایجاد سرویسهای جدید و خلاقیتهای بزرگ فراهم خواهد شد.

بازار فعالیت در این حوزه در میان همه کشورهای فارسی زبان است و به گفته مسوولان ایران آمادگی دارد تا به منظور بهبود شاخصهای حوزه سلامت،‌ ظرفیتهای لازم جهت توسعه را در اختیار فعالان این بخش قرار دهد.

بنا بر این میتوان امیدوار بود که با استفاده از فناوریهای نوین و انتخاب راه حل‌های بهینه، شاهد کاهش هزینه‌های موجود در این بخش برای مردم و کشور باشیم.