به گزارش پارس، مسعود ردایی، تهیهکننده این پروژه در گفتوگو با ایسنا، با اعلام این خبر درخصوص روند ساخت این مجموعه توضیح داد: با توجه به همکاری ارگانهای ذیربط، پیش تولید این مجموعه ظرف چند ماه آینده و ساخت آن امید میرود از مهر ماه آغاز شود.
این تهیهکننده با اشاره به قسمتهای مجموعه «شهید چمران» گفت: سریال «شهید چمران» در 36 قسمت ساخته خواهد شد که 20 قسمت آن مربوط به کودکی، نوجوانی، جوانی، تحصیلات شهید چمران در آمریکا، لبنان و مصر و تا زمان انقلاب اسلامی ایران خواهد بود.
وی درخصوص انتخاب بازیگران نقش شهید چمران نیز توضیحاتی ارائه داد و گفت: بین سه تا چهار نفر نقش کودکی، نوجوانی، جوانی و میانسالی شهید چمران را بازی میکنند. با تعدادی از بازیگران صحبت شده است. این بازیگران که بعضا سابقه تئاتری داشتهاند قرار است کسانی باشند که شباهت نزدیکتری با شهید چمران دارند به ویژه دوران جوانی و میانسالی؛ در نتیجه قاعدتا حتما بازیگران معروف و شناختهشدهای نباید باشند.
مسعود ردایی همچنین با اشاره به لوکیشنهای مربوط به بخش حضور شهید چمران در آمریکا توضیح داد: در تلاش هستیم چند کشور اروپایی را جایگزین آمریکا کنیم تا از لحاظ طراحی شبیه به این کشور باشد.
این تهیهکننده در ادامه با اشاره به اینکه نگارش فیلمنامه «شهید چمران» در مرحله اصلی نگارش فیلمنامه قرار دارد، گفت: هماکنون قسمت ورود به ایران شهید چمران تا شهادت وی که مربوط به قسمت 16 به بعد است، در حال نگارش و تکمیل نهایی است.
او با اشاره به فیلم «شهید چمران» گفت: فیلمنامه این فیلم بیشتر مربوط به میانسالی شهید چمران پس از انقلاب در جنگ پاوه بود و شامل این یک بخشی از زندگی این شهید است.
ردایی همچنین درخصوص جلیل سامان که به عنوان نویسنده و کارگردان در ساخت این مجموعه حاضر خواهد شد، گفت: جلیل سامان پیش از این کارگردان دو سریال موفق «ارمغان تاریکی» و «پروانه» بوده است. او در کارش توانا و کارگردان قابلی است.
تهیهکننده پروژه «شهید چمران» همچنین در بخش دیگری از این گفتوگو درخصوص همکاری صداوسیما با ساخت این مجموعه نیز توضیحاتی را ارائه داد و گفت: با توجه به اینکه سریال شهید چمران، سریال الف ویژه است، نظارت خوبی نسبت به آن صورت میگیرد. ارگانهای مختلف نیز در این زمینه همکاریهای لازم را دارند.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا با بستگان شهید چمران نیز در خصوص روند تولید پروژه همکاریهای لازم را دارند؟ نیز توضیحاتی ارائه داد و گفت: در این زمینه همکاری مستمری با مهندس چمران (برادر شهید چمران) و همچنین همکاری خوبی با همسر شهید چمران در لبنان داریم و آنها در جریان کامل این تحقیقات هستند.
مسعود ردایی، تهیهکننده پروژه «شهید چمران» در پایان خاطرنشان کرد: جلیل سامان پیش از پایان نگارش فیلمنامه حتی کتاب «مرد رویاها»ی سیدمهدی شجاعی را نخوانده و فیلم «چ» را ندیده است؛ به این دلیل که معتقد است خواندن آن کتاب و دیدن آن فیلم بر قلم وی تأثیر خواهد گذاشت.
ارسال نظر