افراد دچار مشغله فکری دچار بیماریهای گوارشی و عصبی میشوند+توصیهها
یک پزشک گفت: کسانی که مشغله فکری دارد نمیتوانند ادعای سلامتی داشته باشد زیرا این افراد بیشتر دچار یبوست، سوء هاضمه، دل پیچه، درد معده و بواسیر، اختلالات عصبی مثل سردردها، سنگینی سر، بی خوابی و سوء مزاج قلب میشوند.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، فاطمه مرادی درباره مشاغلی که ذهن را درگیر خود می کند، اظهار داشت: هیچ وقت کسی که مشغله فکری دارد نمی تواند ادعای سلامتی و صحت مزاج داشته باشد مگر اینکه به صورت مصنوعی و به مقدار کافی با توجه به مزاجی که دارد، فعالیت بدنی داشته باشد.
به گفته وی مشاغل فکری مشاغلی هستند که افراد بیشتر مشغول کار فکری و ذهنی هستند. این افراد تا وقتی که جوانند و یا اینکه فعالیت فکریشان خیلی شدید نباشد، متوجه نمی شوند که چه بلایی بر سر جسم آنان می آید. البته عدم تعادل مزاج در افرادی که مشغله فکری دارند، معمولا با اختلال هضم شروع می شود.
این پزشک و پژوهشگر عنوان کرد: افرادی که مشغله فکری دارند بیشتر دچار یبوست، سوء هاضمه، دل پیچه، درد معده و بواسیر، اختلالات عصبی مثل سردردها، سنگینی سر، بی خوابی، انواع دردهای عصبی و سوء مزاج قلب می شوند.
مرادی افزود: زمانی که این بیماری ها در فرد بروز پیدا کرد، بدن از حالت تعادل خودش خارج می شود و دیگر توصیه های حفظ تندرستی هم اثر ندارد و فرد باید به پزشک متخصص طب سنتی مراجعه کند و با دارو درمان شود البته افرادی که مشغله فکری دارند فعالیت های بدنی برای آنان امری واجب و ضروری محسوب می شود.
وی اضافه کرد: غذاهای پر انرژی مثل مواد چرب و شیرینی برای افرادی که فعالیت فکری دارند، کمتر باید مصرف شود چرا که فعالیت بدنی آنان کمتر است و سوخت و ساز بدنشان نیز کاهش پیدا می کند که در نهایت موجب چاقی می شود البته چای و قهوه برای این افراد بسیار مضر است و بیشتر افرادی که فعالیت بدنی دارند باید از این نوشیدنی ها استفاده کنند.
این پزشک و پژوهشگر گفت: مواد غذایی گیاهی و سبزی ها در صورت نداشتن مشکل هضم و ضعف معده بهترین غذا برای افراد دارای مشغله فکری هستند همچنین این افراد نباید به مدت طولانی گرسنه باشند در کتاب های طب سنتی آمده که ناشتا بودن طولانی ممنوع است، مسئله ای است که در طب مدرن هم به آن تاکید شده است.
مرادی عنوان کرد: افراد دارای مشغله فکری پس از غذا خوردن تامل داشته باشند تا هضم غذا به خوبی صورت پذیرد سپس به کار خود ادامه دهند چرا که اگر این کار را انجام ندهند موجب بروز سنگینی های سیستم مغز و اعصاب می شود و مشکلاتشان بیشتر خواهد شد.
وی بیان داشت: فعالیت فکری در شب توصیه نمی شود به خصوص اگر پشت هم و بلا انقطاع باشد. سکون ذهنی در شب خیلی اهمیت دارد و در شب اگر مطالعه و درس خواندن زیاد صورت پذیرد، باعث آسیب به سلامتی می شود.
این پزشک و پژوهشکر خاطرنشان کرد: افراد هنگام مطالعه دروس، استراحت کوتاه مدتی داشته باشند و قدم بزند یا یک کار دیگر مثل نقاشی انجام دهند که باعث استراحت ذهنی آنان شود.
ارسال نظر