بیمه ها در سال آینده باید ۹۰ درصد هزینه داروهای بیماران دیابتی را بپردازند
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تکذیب شایعه کاهش سهم بیمه ها در تامین هزینه داروهای بیماران دیابتی گفت: بیمه ها در سال ۹۳ باید ۹۰درصد هزینه داروهای بیماران دیابتی را بپردازند.
به گزارش پارس به نقل از مهر، رسول دیناروند روزگذشته در حاشیه نخستین گردهمایی معرفی برگزیدگان علمی سال در حوزه دیابت گفت: با توجه به هزینه بالای کنترل دیابت برای مبتلایان، دولت مصمم به مشارکت در تامین بخش قابل توجهی از هزینه های کنترل دیابت بوسیله بیمه ها است و این اقدام را اساسی و حیاتی می داند.
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به کم هزینه بودن پیشگیری بر درمان تاکید کرد: شهروندان بالای ۳۰ سال در صورت کنترل منظم قند خون و نیز توجه به ورزش می توانند از مبتلا شدن به دیابت جلوگیری کنند.
معاون وزیربهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: اکنون همه داروهای اصلی مبتلایان به دیابت و افراد دچار قند خون، تحت پوشش بیمه ها قرار دارد و انواع انسولین اعم از انسولین های نسل قدیم و نسل جدید که سریع اثر می کنند و با مدت اثربخشی بیشتری هم هستند، تحت پوشش بیمه ای هستند.
وی با بیان اینکه شمار مبتلایان به دیابت در ایران حدود هفت تا ۱۰ درصد جمعیت کشور است، گفت: البته سهم شهروندان در کلانشهرها از دیابت به دلیل کم تحرکی و نوع خاص زندگی از جمله استفاده از غذاهای آماده فوری، به مراتب بیش از شهرهای کوچک است.
دکتر باقرلاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم نیز در گردهمایی گفت: کنترل دیابت احتیاج به یک برخورد جامع دارد و در این راستا باید عوارض آن را شناخته و پیامدهای آن را کنترل کنیم.
وی دلیل برپایی این گردهمایی بصورت منظم و سالانه را با هدف افزایش همکاری بین دانشگاهی با نهادهای فعال در حوزه مهار دیابت عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم با حمایتهایی در این حوزه از محققان و فعالان این حوزه حمایتهای نظام مند بیشتری صورت گیرد.
دکتر آرش نصرتی نیز در این گردهمایی با اشاره به توافقنامه ای که در سال ۱۳۹۱ بین شرکت نوونوردیسک پارس و پزوهشکده غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد شده گفت: این توافقنامه برای یک همکاری راهبردی بلندمدت تنظیم شده است.
وی گفت: آموزش کارشناسان بهداشت و بیماران، ابداع مدل بهینه مراقبت مزمن متناسب با شرایط ایران، پرورش و تبادل دانش در سطح بین المللی در زمینه تحقیقات پیشرفته روی پروتئین، و تلاش برای اینکه ایران از نظر تحقیقات مشاهده ای در مورد کاربرد داروهای جدید جایگاه برجسته ای داشته باشد، چهار محور اصلی در این توافقنامه است.
در این گردهمایی برای نخستین بار در کشور، از دکتر کاملیا رامبد به عنوان مربی برگزیده سال، دکتر ایرج نبی پور به عنوان مبتکر برگزیده سال، دکتر انسیه نسلی به عنوان محقق برگزیده سال و دکتر امیربهرامی به عنوان دانشمند برگزیده سال در حوزه دیابت تقدیر شد.
ارسال نظر