به گزارش پارس به نقل از تسنیم، میعادفر معاون اجرایی اورژانس کشور با اشاره به ۱۸ هزار پرنسل فوریت های پزشکی در کشور، اظهار داشت: به سطوح کاردانی و کارشناسی از نظر تحصیلات ارتقا یافته اند و در حال حاضر نیز در ۳۰ دانشگاه علوم پزشکی تحصیلات تکمیلی فوریت های پزشکی ارائه می شود.


وی با اشاره به ۲ هزار پایگاه اورژانس در سراسر کشور عنوان کرد: براساس برنامه توسعه پنجم باید ۸۰۰ پایگاه اورژانس در سراسر کشور راه اندازی شود.


میعادفر که در برنامه تلویزیونی سفر بخیر حضور یافته بود، اضافه کرد: در سال جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ماموریت اورژانسی در کشور صورت پذیرفته است که بیش از ۲۲ درصد از آن مربوط به ماموریت های ترافیکی بوده است.


وی با اشاره به زمان رسیدن پرسنل اورژانس در شهرهای بزرگ در مدت ۸ دقیقه به سر صحنه حادثه بیان داشت: این زمان در تهران که به نوعی ابر شهر به حساب می آید در حدود۱۱ دقیقه است.


وی به سختی های شغل پرسنل اورژانس اشاره کرد و افزود: سازمان مدیریت باید از نظر مالی به سازمان های امدادی از جمله اورژانس حمایت های مالی بیشتری کند. زیرا به هر حال اورژانس در همه مواقع از جمله در عزا و عروسی مردم حضوری مستمر دارد.


میعادفر در ادامه با اشاره به توصیه های برای مردم اظهار داشت: وقتی آمبولانسی در خیابان آژیر می زند به معنای آن نیست که این آمبولانس برای خرید نان حرکت کرده است یا می خواهد به دیدن دوستی برود بلکه برای نجات جان فردی در حال ماموریت است بنابراین باید خودروهایی که در خیابان ها هستند مسیر را برای آمبولانس ها باز کنند.


وی درباره مزاحمت های تلفنی به اورژانس نیز خاطر نشان کرد: در مورد مزاحمت های تلفنی باید عنوان کنم که مثلاً روزانه ۱۵ هزار تماس تلفنی با اورژانس تهران می شود که فقط ۳ هزار تماس مفید به حساب می آید. و مابقی تماس ها غیرضروری، اشتباه و مزاحمت تلفنی است.