به گزارش پارس به نقل از ایسنا، مدیر پروژه بلیت الکترونیکی لیگ برتر در نشست معرفی چگونگی سیستم بلیت فروشی جدید برای این بازی ها اظهار کرد: یک سال و نیم پیش بود که چنین مسئله ای پیشنهاد شد. ما از همان زمان کار خود را آغاز کردیم تا هواداران بتوانند با یک کارت الکترونیکی بازی های تیم محبوب خود را در طول فصل ببینند. کارتی که برای این کار انتخاب شده یک کارت غیر تماسی و هوشمند است که بر خلاف کارت های مترو که نمی توانند سرویس شخصی بدهند، می تواند این قابلیت را هم به دارنده کارت بدهد.

وی ادامه داد: این کارت علاوه بر خرید بلیت یک کارت شخصی هم محسوب می شود که عکس، کد ملی و مشخصات فردی دارنده این را هم روی آن درج شده است. ضمن اینکه به غیر از خرید بلیت برای استفاده از سرویس هایی مثل پارکینگ و سایر مجموعه های ورزشی آن ورزشگاه می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

کاظمی گفت: این کارت ها به صورت بی نام هم به تماشاگران عرضه می شود و می توانند از آن در ورزشگاه ها استفاده کنند. یکی از اشکالاتی که AFC به باشگاه های ما می گیرد این است که شمارش تعداد هواداران در ورزشگاه های ایران امکان پذیر نیست. اما با استفاده از این کارت این امر هم میسر می شود. شرکت برهان مبین پروژه خود را اجرایی کرده و همین الان هم قابلیت پوشش بازی ۱۰۰ هزار نفری را دارد. اما ما باید کم کم پیش برویم و فکر می کنم در هفته های چهارم و پنجم بتوانیم به طور کامل فروش بلیت الکترونیکی را در لیگ برتر جا بیندازیم. در ورزشگاه آزادی طبقه اول که همه صندلی ها شماره گذاری شده، بلیت هایش بر اساس شماره صندلی فروخته می شود و در طبقه دوم بر اساس ظرفیت.

وی در ادامه گفت: بلیت های بازی های تیم ملی والیبال را می شد راحت پرینت و کپی گرفت اما این بلیت ها این گونه نیست. ما در قسمت های مختلفی برای ورود به ورزشگاه آزادی گیت گذاشته ایم که فقط یک میلیارد هزینه همین گیت ها شده است. هر کس کارت داشته باشد و از این گیت ها رد شود می تواند در ورزشگاه بنشیند. حتی اگر مشکلی در ورزشگاه پیش آمد ما بازرس هایی داریم که POS مخصوص را به همراه خود دارند تا جایگاه تماشاگران را شناسایی کنند.