صفکشی مدعیان برای صندلی ریاست کشتی
با توجه به قبول استعفای رسول خادم از سوی وزارت ورزش میتوان حدس زد متولیان امر زمان زیادی را برای انتخاب سرپرست جدید فدراسیون کشتی از دست نخواهند داد.
به گزارش پارس نیوز، اواخر سال گذشته بود که رسول خادم در اوج اختلافات فدراسیون کشتی و وزارت ورزش ترجیح داد از سمت خود استعفا دهد و متعاقب آن بسیاری از ریشسفیدان کشتی و اعضای مجمع فدراسیون برای بازگرداندن او وارد گود شدند. در ادامه پس از حدود دو ماه بلاتکلیفی فدراسیون، رسول خادم با اصرار پیشکسوتان و اهالی کشتی از استعفا صرف نظر کرد تا دوباره سکان هدایت فدراسیون را در دست گیرد.
همه منتظر استعفا بودند
به هرحال چرخ کشتی ایران دوباره با فراز و نشیبهای مختلف و اختلافات آشکار و نهان خادم با وزارت ورزش به گردش در آمد. اردوهای آماده سازی کشتیگیران دوباره آغاز شد و تیم های ملی رده های پایه یکی پس از دیگری در میادین مختلف آسیایی و جهانی به موفقیت های مختلفی دست یافتند. بسیاری بر این باور بودند که رسول خادم و وزارت ورزش اختلافات قبلی را کنار گذاشتهاند و حالا نوبت به تعامل و همدلی فیمابین است، اما رقابتهای جهانی مجارستان بسیاری از واقعیات پشت پرده را آشکار کرد. مسابقاتی که با ناکامی بزرگی برای کشتی ایران در هر دو رشته آزاد و فرنگی همراه بود و سرانجام به استعفای دوباره رسول خادم انجامید.
این بار اما شرایط با سال گذشته فرق داشت و حتی حامیان همیشگی خادم نیز به برخی برنامههای بلندمدت، اما بی نتیجه او انتقاد داشتند. دیگر خبری از مخالفت با استعفای رسول نبود. حتی بسیاری از همان پیشکسوتان و حامیان خادم هم بعد از شنیدن خبر استعفای او به خود اجازه ندادند برای دومین بار میانجیگری و وی را از استعفا پشیمان کنند. گویا این بار همه در انتظار این اتفاق بودند و شاید همین موضوع باعث شد وزارت ورزش بر خلاف دفعه قبل، بدون اتلاف وقت با استعفای خادم موافقت کند و به فکر انتخاب سرپرست جدید باشد.
خادم دور فدراسیون دیوار کشیده بود
در روزهایی که بسیاری از منتقدان و مخالفان رسول خادم از رفتن او مطمئن شدند، نوبت به حملات رسانه ای رسید و برخی از چهره های همیشه منتقد، به هر طریقی فرصت تاختن به فدراسیون کشتی را از دست ندادند. آنها معتقد بودند خادم در این سالها، دورتادور فدراسیون دیوار کشیده بود تا تمامی کارها را شخصا مدیریت و پیگیری کند.
از ریاست فدراسیون گرفته تا سرمربیگری تیم ملی و حتی نحوه برنامه ریزی برای تمرینات و بدنسازی اردونشینان و هزار و یک کار دیگر که می توانست بین افراد متخصص تقسیم کند. برخی دیگر از منتقدان هم تاکید داشتند ناکامی بزرگ رقابتهای جهانی مجارستان به دلیل بسته بودن درب فدراسیون به روی چهره های برجسته و خارج از گود کشتی رقم خورده و شاید اگر برخی از چهره ها وارد سیستم اجرایی فدراسیون شده بودند، وضعیت به مراتب بهتر از حالا بود.
گزینه های مطرح برای جانشینی رسول
فارغ از تمامی اتفاقات اخیر و تحلیل و بررسی فنی دلایل ناکامی در رقابتهای جهانی باید به بحث داغ و جدیدی اشاره کرد که این روزها در محافل کشتی مطرح است. حالا با رفتن خادم همه از سرپرست جدید و گزینه بعدی ریاست فدراسیون کشتی حرف می زنند و منتظرند وزارت ورزش هر چه سریعتر در این خصوص اقدام کند. در این راستا بازار شایعات و گمانه زنی ها حسابی داغ است. هر طیف از اهالی کشتی گزینه مورد نظر خود را به عنوان سرپرست و رئیس بعدی فدراسیون کشتی معرفی میکند، اما فعلاً همه چیز منوط به تصمیم وزارت ورزش است.
نام گزینه هایی مختلفی طی روزهای اخیر در برخی رسانه ها و فضای مجازی و محافل گوش شکستهها مطرح شده، اما از امیررضا خادم، حسن رنگرز، علیرضا دبیر و علیرضا حیدری بیش از دیگران نام برده می شود. افرادی که برخی از آنان از منتقدان رسول خادم و برنامه های او بودند و سالها دور ماندن از سیستم اجرایی کشتی را به همکاری با خادم ترجیح دادند.
به هر حال به رغم تمامی شایعات اخیر هنوز مشخص نیست سرپرست جدید فدراسیون کشتی از کدام طیف انتخاب و معرفی می شود، اما در نهایت این متولیان وزارت ورزش هستند که با سیاست گذاری همیشگی خود، گزینه مورد نظرشان را بر کرسی ریاست کشتی خواهند نشاند.
بدیهی است وزارت ورزش به هیچ عنوان علاقه ندارد دوباره شخص جدیدی همچون رسول خادم بر راس امور کشتی قرار گیرد که نشود او را با سیاستهای حاکم بر ورزش ایران همسو کرد.
ارسال نظر