به گزارش پارس ، به نقل از مشرق، آنقدر اقدام اماراتی ها سخیفانه بود که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نگذاشته است. این که کشوری که سابقه اش از برخی استان های ما نیز کمتر است، بخواهد داعیه دار تاریخ و تمدن باشد، جز از راه جعل و دروغ امکان پذیر نیست. همین نیز موجب شد تا شیخ نشین های حاشیه خلیج فارس، در فوتبالشان اقداماتی انجام دهند که نقش بر آب زدن است.

البته، این اقدام، ریشه در امروز و دیروز ندارد؛ بلکه باید ریشه آن را به روزهای قبل تر دید. اتفاقاتی در حوزه فوتبال و تعاملات ما با این کشور در سال های اخیر روی داده که اگر در آن مقاطع تدبیر شایسته ای صورت می گرفت، امروز بدین شکل رقم نمی خورد. در کنار این موضوع، بایستی به واکنش عجیب و غیر منطقی فدراسیون نیز اشاره داشت که بار دیگر موجب شائبه هایی شده است. همین مجموعه اتفاقات و تصمیمات است که نگاه ها را به فدراسیون با ابهام و تردید مواجه می سازد که شاید ریشه و مرکز اتفاقات را باید در جای دیگری یافت و دید.

آیا واقعیت ها را به مردم خواهند گفت؟ در امارات چه خبر است؟ چه رفت و آمدهایی از فوتبالی ها به این کشور می شود؟ چرا منافع اماراتی ها و برخی منتفعان از بیت المال، قطع نمی شود؟

× از لغو سیاسی یک دیدار تا راه ندادن ایران
سال گذشته بود که قرار بر این شد تا تیم های ایران و امارات در قالب رقابتی دوستانه، با هم مصاف کنند؛ اما به یک باره همه چیز لغو شد. در آن دوران اعلام شد به دلیل موضوع جزایر سه گانه، فدراسیون امارات این بازی را منتفی کرده است. در همان مقطع عنوان شد که مگر این مسابقه بر اساس قرارداد یا تفاهم نامه ای نبوده است؟ چرا به فیفا از این اقدام سیاسی اماراتی ها شکایت نمی شود؟ چرا از موضع ضعف برابر این کشور شیخ نشین رفتار شد؟ اینها پرسش هایی بود که پاسخی به آنها داده نشد تا تردیدها از این اتفاقات روایت کند. اما هر چه بود، گذشت و به آن توجهی نشد.
گذشت تا چندی قبل که قرار بود ایران و عراق در امارات به مصاف هم بروند؛ اما میزبان به یک باره همه چیز را لغو کرد تا شوک دیگری به ما وارد شود. ابهام اول این بود که چرا بایستی این بازی در این کشور که رفتار خصمانه ای علیه ما داشته، برگزار شود. چه ادله ای موجب شد تا چنین تصمیمی گرفته شود؟ و اینکه چرا بار دیگر مقابل اقدامات سخیفانه این کشور و فدراسیونش که رئیسی ضد ایرانی دارد، واکنشی صورت نگرفت؟ آیا مسائلی در پس پرده بود که نمی گذاشت یک فدراسیون، تصمیمی مردانه و محکم بگیرد؟ در دوبی چه خبر بود!

چرا مسئولان فدراسیون که تا به حال در قبال این کشور منفعلانه رفتار کرده اند، تصمیمی قاطع مبنی بر عدم برگزاری اردوی تیم های ملی یا باشگاهی در این کشور نمی گیرند؟ چرا نباید مانع ورود ارز کشور به این شیخ نشین شد؟ آیا مسائلی در ورای تصمیم ها و اتفاقات وجود دارد که چنین نتایجی را موجب شده است؟

× فقط بازیکنان نباید بروند؟
در چنین شرایطی، اماراتی ها تصمیم سخیفانه ای می گیرند و نامی جعلی را بر لیگ خود می گذراند. واکنش ما ممنوعیت حضور بازیکنان ایرانی در این دیدارها است؛ اما این تصمیم درست است؟ بدون توجه به پاسخی که به این پرسش داده می شود، بایستی پرسید که آیا تمام سنجیدگی و عقلانیت این است که مانع حضور آنها شویم که می توانند برای کشور ارز آوری داشته باشند یا باید به تصمیماتی دیگر اندیشید؟ چرا مسئولان فدراسیون که تا به حال در قبال این کشور منفعلانه رفتار کرده اند، تصمیمی قاطع مبنی بر عدم برگزاری اردوی تیم های ملی یا تیم های باشگاهی در این کشور را نمی گیرند؟ چرا نباید مانع ورود ارز کشور به این شیخ نشین شد؟ آیا روند تصمیم سازی در این موضوع، درست حرکت داشته است؟ آیا این تصمیم علیه کشور امارات بوده یا زمینه ساز کمک به این شیخ نشین؟
مروری بر اتفاقات سال های اخیر و آنچه در این روزها روی داده، حاکی از یک انفعال مطلق برابر این کشور حاشیه خلیج فارس است. اکنون این ابهام وجود دارد که چرا بایستی فدراسیون و مسئولانش چنین منفعلانه برخورد کنند؟ چه عامل یا عامل هایی دخیل در این ماجرا هستند که چنین فرآیندی را موجب می شوند؟ چرا همچنان اردوهای تیم ملی و باشگاه ها در این کشور برگزار می شود؟ چرا عزمی بر جلوگیری از وقوع این اتفاق وجود ندارد؟ آیا مسائلی در ورای تصمیم ها و اتفاقات وجود دارد که چنین نتایجی را موجب شده است؟ و…

این روزها، مسئولان فدراسیون فوتبال که بایسی پاسخگوی وقایع اخیر باشند، با یک تصمیم احساسی و حتی غیر کارشناسی، تلاش داشته اند تا بار دیگر از بار ابهامات و شائبه ها شانه خالی کنند؛ اما در پس پرده چه چیزی وجود دارد؟ آیا واقعیت ها را به مردم خواهند گفت؟ در امارات چه خبر است؟ چه رفت و آمدهایی از فوتبالی ها به این کشور می شود؟ چرا منافع اماراتی ها و برخی منتفعان از بیت المال، قطع نمی شود؟ و…