کیکاووس سعیدی در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: المپیکی شدن ورزش گلف و گزارش اولیه‌ای که فدراسیون وزیر ورزش و جوانان ارائه داد و حمایت‌هایی که او از این رشته کرد، ما را امیدوار به کسب سهمیه المپیک توکیو نمود، تا با انگیزه بیشتر و جدی‌تر برنامه‌های خود را اجرایی کنیم.

وی ادامه داد: به همین منظور سال آینده، سال پرکار و همراه با رویدادهای مهمی خواهد بود که از همان ابتدای سال آغاز می‌شود. هدف ما ارتقاء سطح کیفی و عمومیت دادن این ورزش در کشور است تا بتوانیم درراستای برنامه ریزی که انجام دادیم استعدادها را برای پشتوانه سازی تیم‌های ملی پیدا کنیم.

وی افزود: در بحث کیفی توجه ویژه‌ای به آموزش و دانش افزایی مربیان داخلی داریم، با هماهنگی‌هایی که با مرکز توسعه گلف جهان انجام دادیم قرار شد یک مربی حرفه‌ای گلف از کشور استرالیا برای آموزش و در صورت فراهم شدن امکانات هدایت تیم ملی به ایران بیاید؛ در همین راستا از "بالدوین" مربی بین‌المللی استرالیایی را دعوت کرده‌ایم به ایران سفر کند. این سفر اواخر فروردین ماه صورت می‌گیرد، در طول مدت حضور این مربی بنام در صدد هستیم که از تجربیات ارزنده وی در نظارت بر تمرین تیم ملی گلف و همچنین ارتقاء سطح مربیان و ورزشکاران نیز استفاده کنیم.

رئیس فدراسیون گلف همچنین از برگزاری نخستین مسابقه گلف بین المللی " یاد بود شهباز حسین پور" در ایران خبر داد و گفت: در تاریخ - پانزده تا بیست اردیبهشت ماه - میزبان این رویداد مهم خواهیم بود، تا کنون حدود پنج کشور برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کردند. امیدواریم این رویداد بین‌المللی باعث رشد و شکوفایی گلف و انتقال تجارب بین‌المللی و ارتقای سطح مهارت فنی گلف‌بازان کشورمان شود.

وی در خصوص جایگاه ایران در گلف جهان اظهار کرد: در حال حاضر 47 کشور دررتبه بندی برترین‌ها قرار دارند که با توجه به تلاش‌های انجام شده در حال حاضر در رتبه 17 قرار داریم که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته به دنبال ارتقا این رتبه هستیم.

سعیدی توجه به رشته‌های زیر مجموعه فدراسیون گلف را یکی دیگر از برنامه‌های مهم این فدراسیون در سال آینده عنوان کرد و افزود: چهار رشته مینی گلف، بهکاپ، وودبال وکروکت زیر مجموعه فدراسیون گلف هستند که در نظر داریم در سال آینده با فعال کردن تمامی استان‌ها در این چهار رشته ورزشکاران خوبی را شناسایی و پرورش دهیم. این رشته‌ها در فدراسیون در قالب انجمن و در هیئت‌ها به صورت کمیته فعال هستند.

وی با اشاره اختصاص بودجه جداگانه برای بحث استعدادیابی اظهار کرد: این بودجه می‌تواند به ما در اجرای برنامه‌هایی که در بحث‌های آموزشی، اجرا وتقویت زیر ساخت‌ها داریم کمک کند. در واقع فرآیند استعدادیابی نقشه راه ما برای رفتن به المپیک است، که با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیلی که داریم دور از ذهن نیست.