به گزارش پارس به نقل از تسنیم، حسین هدایتی درباره مذاکراتش با مسئولان وزارت ورزش و جوانان برای در اختیار گرفتن باشگاه پرسپولیس گفت: در بهمن و اسفند ماه سال 92 پنج جلسه در دفتر شخصی خادم و دو جلسه در محل وزارت ورزش و جوانان با امیررضا خادم برگزار کردم. این مذاکرات در نهایت منجر به این شد که در تاریخ 26 اسفند قراردادی برای من از سوی خادم فاکس شد.


وی ادامه داد: در این قرارداد خطاب به من آمده بود که شما در ازای 27 میلیارد تومان به مدت یک سال پرسپولیس را در اختیار بگیرید. پیش از این ماجرا نام 10 نفر را برای حضور در برای حضور در هیئت مدیره ارائه کرده بودم. به خادم گفته بودم انتخاب اکثر اعضا باید برعهده من باشد اما او اعلام از 7 نفر 3 نفر را من و 4 نفر را باید خودشان انتخاب کنند.

هدایتی عنوان کرد: بر سر این موضوع به تفاهم رسیدیم و تنها موضوع مورد اختلاف بحث انتخاب مدیرعامل بود. وزارت ورزش روی محمد رضا ساکت نظر داشت اما من موافق این موضوع نبودم و گفتم مدیرعامل باید از سوی هیئت مدیره انتخاب شود چرا که طبق اصول و قانون چنین کاری باید انجام شود.

مالک باشگاه استیل آذین ایرانیان در واکنش به اینکه امیرضا خادم اعلام کرده نامه‌ای از شهرداری تهران آمده مبنی بر اینکه هدایتی به دلیل بدهی به شهرداری نمی‌تواند رئیس و یا عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس شود، گفت: من 30 سال است که هم به شهرداری بدهکارم و هم طلبکار، چرا که فعالیت‌های عمرانی زیادی دارم. کل بدهی من در بخش پیمانکاری به شهرداری 9 میلیارد تومان است و این موضوعی است که مسئولان شهرداری آن را می‌دانند اما در بخش ملکی بیش از 400 میلیارد تومان از شهرداری طلبکار هستم.

وی گفت: یکی از قراردادهای من در زمان قالیباف با شهرداری تهران 300 میلیارد تومان بوده است. اینکه خادم از شهرداری چنین نامه‌ای آمده است کذب محض است و واقعیت ندارد ضمن اینکه اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشد ارتباطی به خادم ندارد.

هدایتی اظهار داشت: خادم می‌گوید من ممنوع‌الکار هستم اما مگر در سال 86 رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نبودم، اینها صحبت‌هایی است که واقعیت ندارد و هیچگونه نامه‌ای در این باره وجود ندارد اگر خادم راست می‌گوید این نامه را منتشر کند.

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به مذاکراتش با خادم تصریح کرد: خادم در جلسه روز 27 اسفند گفت که همین امشب کار را تمام کنیم اما برای حضور شما به عنوان رئیس هیئت مدیره باید ببینیم نظر وزیر چیست. به او گفتم پس از 5 ساعت جلسه چنین صحبتی درست نیست که بخواهید نظر وزیر را بدانید که خادم در پاسخ گفت، گودرزی برای عیادت مادرش به ملایر رفته است.

هدایتی اضافه کرد: خادم در حالی این صحبت را کرد که گودرزی نیمه‌شب همان روز به مراسم بدرقه و یا استقبال (دقیقا در خاطرم نیست) تیم ملی کشتی رفته بود. من از این موضوع که دروغ شنیده بودم ناراحت شدم و فردای آن روز هم به تعطیلات عید رفتم و بعد از عید هم تماسی با من گرفته نشد. این در حالی است که یکی از معاونان رئیس‌جمهور به من گفته بود که مادر گودرزی در تهران است نه ملایر.

وی افزود: بعدها شنیدم که اعلام کردند که مراجع نظارتی ریاست من در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را رد کردند این در حالی است که چنین چیزی صحت ندارد، حتی درباره اعضای کنونی هیئت مدیره نیز استعلامی گرفته نشده و استعلامی هم که درباره من گرفته شده بود نتیجه‌اش مثبت بود و اینکه من می‌توانستم رئیس هیئت مدیره شوم و مشکلی از این بابت وجود نداشت.

مالک باشگاه استیل آذین ایرانیان اظهار داشت: من با چک 8 میلیارد تومانی نزد خادم رفتم اما آنها واقعیت را نگفتند و موضوع را طور دیگری مطرح کردند.

هدایتی گفت: پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره رحیمی و دایی نزد من آمدند و در جلسه 4 ساعته گفتند که به کمک تو نیاز داریم اما من اعلام کردم که به خاطر حرف‌های وزیر ورزش نیازی نیست که کمک کنم اما این نکته برایم جالب است که چگونه وزارت ورزش از مدیرعاملی محمدرضا ساکت به علیرضا رحیمی رسید، دلیل این موضوع هم این است که افکار عمومی و پیشکسوتان مدیرعاملی ساکت را نپذیرفته بودند.

وی خاطرنشان کرد: وزیر ورزش و جوانان مشاوری به نام سردار نوجوان دارد، سردار نوجوان پس از انتخاب هیئت مدیره پرسپولیس به من گفت که تقاضا می‌کنم که سکوت کنی و درباره حرف‌هایی که درباره استعلام زده می‌شود حرفی نزنی، اما جالب است که بگویم نام 4 نفر را برای استعلام به نهادهای ذیربط داده بودند که 3 نفر از آنها از جمله من تایید شده بودیم.

هدایتی درباره اینکه مشکلی با سیاسی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: من طلبی از ایشان ندارم اما ایشان گفته بود که هدایتی را نمی‌شناسم و مراوده‌ای با او نداشته‌ام که این موضوع کذب محض است، اسناد و چک‌های برگشتی او منتشر شده است.

مالک باشگاه استیل آذین ایرانیان درباره ابهاماتی که در خصوص اسپانسر باشگاه پرسپولیس وجود دارد، عنوان کرد: سوال من این است که اگر مجموعه‌ای اسپانسری باشگاه پرسپولیس را برعهده گرفته چرا نام آن ابتدا اعلام نشد. این را باید بگویم که این مجموعه (اسپانسر باشگاه پرسپولیس) دو ملک از من در بهمن‌ماه سال 91 در نیاوران و دربند به ارزش 61 میلیارد تومان خریداری کرده است.

وی ادامه داد: قرار بود این افراد تا مردادماه سال 92 با بنده تسویه‌حساب کنند در حالی که امروز (16 خرداد 93) هنوز 10 میلیارد تومان از آنها طلبکارم. گل‌رخسار اسپانسر اصلی باشگاه پرسپولیس در تاریخ 7 اردیبهشت 2 میلیارد و 350 میلیون تومان پرداخت کرد و گفت بقیه پول را می‌دهم و خواهش می‌کنم شما چیزی در این باره نگویید. او گفت تا هفته بعد تسویه می‌کند اما در تاریخ 11 اردیبهشت یک میلیارد دیگر دادند و قرار بود تا 7 خرداد تسویه کنند که هنوز این کار انجام نشده است.

هدایتی با تاکید مجدد بر اینکه در بخش ملکی بیش از 400 میلیارد تومان از شهرداری طلبکار است، یادآور شد: این مسائل ارتباطی به وزارت ورزش و امیررضا خادم ندارد که آن را مطرح می‌کنند بار دیگر مطرح می‌کنم هیچگونه مخالفتی از سوی مراجع نظارتی با حضور من در پرسپولیس وجود ندارد و هیچگونه استعلامی درباره اعضای جدید گرفته نشده است. خواهش می‌کنم اگر آقایان مبنی بر ردصلاحیت من دارند آن را منتشر کنند و حتم بدانید که چنین چیزی وجود ندارد.

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره مدیرعاملی علیرضا رحیمی گفت: او را قبول دارم و اگر یک نفر در پرسپولیس موثر باشد همین آقای رحیمی است و گرنه مجموعه اسپانسری این باشگاه که در حال حاضر به من و جاهای دیگر بدهی دارند، خیلی نمی‌توانند به موفقیت در پرسپولیس خوشبین باشند. من آرزو می‌کنم که آنها موفق شوند و از خدا می‌خواهم که بتوانند به پرسپولیس کمک کنند اما کار سختی پیش رو دارند.

هدایتی درباره اینکه گفته می‌شود مسئولان وزارت ورزش از اینکه او نام دادکان را آورده‌اند، ناراحت شده‌اند، عنوان کرد: خادم می‌گفت وزیر ناراحت است که شما نام دادکان را برده‌اید من هم گفتم چنین چیزی نگفته‌ام و دادکان در مصاحبه‌ای اعلام کرده که از هدایتی پرسیدم در صورتی که به ورزش برگردم به من کمک می‌کنی که او هم پاسخ مثبت داد. ظاهرا وزیر ورزش از این موضوع ناراحت شده است، اصولا افراد ضعیف، افراد قوی را تهدیدی برای خود می‌دانند.

وی گفت: قبل از معرفی شدن و در زمانی که بحث انتخاب وزیر ورزش مطرح بود، دادکان صحبتی با گودرزی داشت اما اتفاقات عکس آن چیزی که پیش‌بینی می‌شد رخ داد و گودرزی گزینه وزارت ورزش شد. امثال دادکان خاک خورده این ورزش هستند و باید از آنها استفاده کرد، اما مشکل اینجاست که آنهایی که دانشگاهی هستند و کار اجرایی نکرده‌اند چنین چیزهایی را نمی‌دانند.

مالک باشگاه استیل آذین ایرانیان یادآور شد: پیش از انتخاب گودرزی به او گفتم فضای دانشگاهی با کار اجرایی متفاوت است اما ظاهرا او توجهی به این موضوع ندارد او نگاهش به خصوصی‌سازی منفی است و آن را تهدید محسوب می‌کند.

هدایتی در ادامه با اشاره به کمک‌هایی که به فدراسیون‌های مختلف کرده، خاطرنشان کرد: در سال 92 به 14 فدراسیون کمک کرده‌ام آن زمان اواخر دولت دهم بود و به قول مسئولان کفگیر آنها به ته دیگ خورده بود. فدراسیون‌ها نیز با مشکلات زیادی مواجه بودند. من 10 سال است که به فدراسیون‌ها کمک می‌کنم و تنها در سال 92 بیش از 10 میلیارد تومان کمک کرده‌ام. من اینها را هیچ جا نگفته‌ام و رسانه‌ای نکرده‌ام چرا که برای کمک به ورزش کشورم چنین اقداماتی را انجام داده‌ام.

وی درباره اینکه آیا از مسئولان برخی فدراسیون‌ها گلایه دارد، اظهار داشت: وزیر ورزش در جلسه‌ای اعلام کرده بود که برخی‌ها در ورزش هزینه می‌کنند تا از رانت و ویژه‌خواری آن استفاده کنند. من هم به برخی از این روسا گفته‌ام که مگر من به شما گفته‌ام که بیایید پول بگیرید، خیلی از این افراد پاشنه در دفتر مرا از جا کندند و حرف من این بود که چرا این افراد هنگامی که صحبت‌های وزیر ورزش را می‌شنیدند سکوت کردند و حرف نزدند.

هدایتی گفت: آقایان یادشان رفته است که وقتی کشتی ایران پس از 42 سال قهرمان شد، هزینه ایاب و ذهابش را من داده‌ام، آنها یادشان رفته است که به ووشو، فوتبال ساحلی، تیم ملی فوتبال و... کمک کرده‌ام. تنها پاداش من از فدراسیون فوتبال یک پیراهن امضا شده است که 2 میلیارد تومان برایم آب خورده است.

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ادامه داد: بعد از برد کره‌جنوبی در تهران 300 میلیون تومان و پس از صعود به جام جهانی یک میلیارد تومان پاداش به بازیکنان تیم ملی دادم. در مراسم حضور بلاتر و شیخ سلمان در ایران و سفر تیم فوتبال ساحلی کمک‌هایی کرده‌ام که رسانه‌ای نشده است. اسم این کارها رانت است. کدام رانت؟ کدام ویژه‌خواری؟ مگر من عکس یادگاری انداخته‌ام؟ مگر جایی گفته‌ام؟

هدایتی خاطرنشان کرد: از افشارزاده سوال کنید که زمانی که رئیس فدراسیون وزنه‌برداری بود (سال 83 یا 84) مبلغ 196 میلیون تومان به این فدراسیون کمک کردم. افشارزاده اصرار داشت این موضوع رسانه‌ای شود اما من از این کار جلوگیری کردم.

وی خطاب به وزیر ورزش و جوانان گفت: آقای تحصیلکرده دانشگاهی که به ورزش آمده‌ای آیا چیزی از بخش خصوصی می‌دانید که این طور رفتار می‌کنی، بخش خصوصی چه آسیبی به شما آورده است. آیا کمک 10 میلیاردی من در سال 92 به فدراسیون‌های ورزشی امتحان پس دادن نیست. شما اسم این‌ها را رانت می‌گذارید. آنچه که در دانشگاه دیده‌اید و آنچه که در ورزش وجود دارد متفاوت است.

هدایتی درباره اینکه به او پیشنهاد شده بود باشگاه راه‌آهن را خریداری کند، گفت: این موضوع را به من گفتند اما با توجه به نوع نگاه مسئولان ارشد ورزش به بخش خصوصی فکر می‌کنید می‌توان در این فضا کار کرد. مگر اجازه می‌دهند بخش خصوصی فعالیت کند. حضور آقایان به جای قوت و دلگرمی مایه ضعف و دلسردی بخش خصوصی شده است و این چند نفری هم که هم‌اکنون فعالیت می‌کنند با این رفتارها فراری خواهند شد.

مالک باشگاه استیل آذین ایرانیان درباره جایزه AFC به خاطر فعالیت‌های اجتماعی‌اش خاطرنشان کرد: این افتخار برای مردم ایران است نه برای من، درود بر شرف سعیدلو که تماس گرفت و این موضوع را تبریک گفت اما آقایان مسئول در وزارت ورزش نه تنها تبریک نگفتند بلکه خواستند این موضوع مسکوت بماند. نباید خصومت شخصی را به افتخارآفرینی برای یک کشور گره بزنیم. آیا این رفتارها جای تاسف ندارد.

وی درباره اینکه آیا در صورت موفقیت تیم ملی پاداشی برای ملی‌پوشان درنظر می‌گیرد، خاطرنشان کرد: پیش از آنکه پاسخ این سوال را بدهم باید بگویم که مراسم بدرقه در شأن تیم ملی نبود و باید بهتر برنامه‌ریزی می‌شد. با این حال برای تیم ملی آرزوی موفقیت دارم و خیلی علاقه‌مندم که پاداشی در نظر بگیرم اما زمانی که نگاه مسئولان ارشد ورزش به بخش خصوصی اینگونه است من باید چه کار کنم. تا زمانی که این نوع نگاه وجود دارد جای فعالیت ما نیست.