اختلافات بنیادین عادل با مدیر شبکه سه
پربینندهترین برنامه تلویزیون ایران بدون شک به راه خود ادامه خواهد داد حتی اگر چهرههای محبوب از آن جدا شوند، قهرمان این برنامه عادل فردوسیپور است.
روزنامه قانون نوشت: «هوش بالای عادل فردوسیپور باعث شده برنامه ۹۰ جذابترین برنامه صدا و سیمای ایران باشد، آبروی تلویزیون را حفظ کند و بر کم شدن تعداد مخاطبانش سرپوش بگذارد. بسیاری از مدیران فعلی و پیشین تلویزیون ایران به این برنامه مینازند و آن را در زمره افتخارات خود قرار میدهند. اما این روزها جدایی محمد حسین میثاقی از برنامه ۹۰، حاشیه جدیدی را برای این برنامه به همراه داشته و اتفاقاتی را در پشت صحنه به وجود آورده که در پرونده امروز به آن میپردازیم.
تغییر و تحول در سازمان صدا و سیما به امری بدیهی تبدیل شده، در سالهای اخیر بارها مدیران از شبکهای به شبکه دیگر تغییر مکان دادهاند و همچنان شایعاتی درباره تغییر و تحولات شنیده میشود. جابهجاییهایی که به طور عمده با هدف بهبود کیفیت برنامههای تلویزیونی انجام میشود، اما گاه اتفاقاتی را باعث میشود که عجیب است. همه آنها که برنامه ۹۰ را پیگیری میکنند، میدانند که علیاصغر پورمحمدی، یکی از حامیان اصلی برنامه ۹۰ بود، اما او به طور ناگهانی به عنوان قائممقام سازمان انتخاب شد تا رییس پیشین سازمان بسیج صدا و سیما به عنوان جایگزین او انتخاب شود. حضور علی فروغی در شبکه سوم سیما با انتقاداتی همراه بود، اما آن چه باعث شد نامش بیش از پیش مطرح شود، واکنش او به پخش نشدن آیتم مربوط به احتمال تبانی نساجی در دیدارهای سال گذشته خود با برخی از تیمهای لیگ یکی بود.
ماجرا این بود که عادل فردوسیپور یکی از برنامههای ۹۰ را زودتر به پایان برد تا اعتراض خود را به فشارها علیه پخش آیتم مربوطه نشان دهد. انتقادات خبرگزاری برنا از این موضوع واکنش تند فروغی را در پی داشت و او در این باره پستی را در اینستاگرام منتشر کرد و نوشت: «دلیل اصلی نپرداختن به اتفاقات مشکوک فوتبال و پرونده مشکوک به تبانی در لیگ (که البته اینطور نبوده)، فشار جدی برخی مسئولان دولت برای نپرداختن به این موضوع در سطوح مختلف سازمان است. به عبارت بهتر خبرگزاری رسمی دولت در حالی رسانه ملی را محکوم به بایکوت در این موضوع در فوتبال میکند که دلیل اصلی تجدید نظر رسانه ملی در پرداختن به این موضوع، درخواست مصرانه و فشارهای مقامات دولتی تا دقایقی مانده به آنتن بوده است. حالا سوال اینجاست که چطور میشود که دولت موضوعی را از صداوسیما مطالبه کند و بعد از اجابت درخواستش، رسانه رسمی آن مجموعه، به دلیل اجابت تقاضای همان مجموعه تخریب و توهین را در دستور کار خود قرار دهد؟! این تفاوت در سیاستهای اعمالی و اعلامی، برای چیست؟»
شنیدهها البته نشان میدهد فروغی نیز در پخش نشدن این آیتم نقش داشته و او دستور مستقیم داده تا آیتم مربوط به تبانی نساجی روی آنتن نرود. اختلافات او با فردوسیپور نیز از همین جا آغاز شده و گفته میشود اختلافات بنیادین این دو نفر باعث شده مجری محبوب برنامههای تلویزیونی در گفتگو با اطرافیانش، گلایههایی را درباره فروغی بکند.
جدایی از یار و همراه قدیمی
محمدحسین میثاقی، گزارشگری است که در سالهای گذشته به یار غار عادل فردوسیپور تبدیل شده و در برنامههای مختلف با او همراه بوده است. میثاقی به دلیل تسلط به زبان انگلیسی و شور و هیجانی که در اجراهای خود دارد همواره مقبولیت خوبی در عامه مردم دارد و حتی برخی اعتقاد دارند او دومین گزارشگر محبوب ورزشی تلویزیون است. زندگی فعلی میثاقی بدون شک حاصل شانس و تیزهوشی مجری برنامه ۹۰ است.
این، اما پایان ماجرا نبود، شایعاتی در این باره به گوشمان رسیده که نشان میدهد با وجود تکذیب میثاقی، اصل خبر درست است. عادل فردوسیپور پیش از این نیز وقتی با جواد خیابانی به اختلاف خورد، ترجیح داد سکوت کند و هرگز درباره اختلافش با او صحبتی نکرد.
انتهای پیام/
ارسال نظر