به گزارش پارس نیوز، 

 کارگروه ساماندهی توسعه رسانه ها و فعالیت های فرهنگی دیجیتال همچنین در نشست امروز با تاکید بر تدوین برنامه همکاری های مشترک اعضا برای افزایش سواد رسانه های کشور، پیشنهاد کرد تا مرکز ملی فضای مجازی تعریف مد نظر خود را درخصوص صوت و تصویر فراگیر به دولت و مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

در این نشست که با حضور سید مرتضی موسویان مشاور وزیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال و نمایندگانی از چند وزارتخانه مرتبط برگزار شد، اعضا درخصوص شیوه های حمایت از پیام رسان های داخلی، تبیین ضرورت همکاری های بین دستگاهی برای افزایش سواد رسانه ای با هدف تدوین برنامه های همکاری مشترک اعضای کارگروه برای افزایش سواد رسانه های کشور، بحث و تبادل نظر کردند.

در ادامه همچنین انجمن تولید کنندگان نرم افزارهای تلفن همراه طرح خود مبنی بر مذاکره با پیام رسان های خارجی که شروط تعیین شده توسط شورای عالی فضای مجازی را برای اخذ مجوز پذیرفته اند، ارائه کرد.

نماینده وزارت آموزش و پرورش نیز گزارشی از کاهش میزان مراجعه اولیا و مربیان به پیام رسان های خارجی براثر ابلاغ وزیرآموزش و پرورش درخصوص منع استفاده از پیام رسان های خارجی ارائه کرد.

در بخش دیگری از این نشست اعضای کارگروه با اشاره به موضوع ' صوت و تصویر فراگیر' که طی روزهای گذشته مطرح شده است پیشنهاد شد مرکز ملی فضای مجازی تعریف مدنظر خود را درخصوص صوت و تصویر فراگیر به دولت و مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رئیس این کارگروه، گفت: باید همواره حمایت از بخش خصوص وجود داشته باشد تا این بخش بتواند به حیات خود ادامه دهد.

سید مرتضی موسویان تاکید کرد: اصل فرمان قابل انجام و اجراست اما در تعریف فراگیر حرفی برای گفتن وجود دارد که باید در سطح شورای عالی فضای مجازی مطرح و تصویب شود.

عضو مرکز ملی فضای مجازی کشور در عین حال اظهار داشت: در این خصوص توضیح های بسیاری ارائه شده است که موضوع ' صوت و تصویر فراگیر' باید از طریق شورای عالی فضای مجازی که روسای قوای مختلف به همراه دیگر نمایندگان دستگاهها، ارگانها و نهادهای دیگر حضور دارند مصوب و ابلاغ شود.

موسویان در ادامه سخنان خود همچنین تصریح کرد: بر این باوریم که صدا وسیما با وضعیت موجود هرنوع مسئولیتی را متوجه خود کرده و اگر صوت و تصویر فراگیر را تعریف نکند بطور یقین دچار مشکل خواهد شد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: محیط مجازی فضای بسیار گسترده ای است لذا چون تصدی گری با ما نیست نگران ارائه مجوز نیستیم چرا که چارچوب و قوانین و ضوابط مشخصی برای ارائه مجوز تعیین شده که پیش تر مورد قبول متقاضیان قرار گرفته و افراد در قبال دریافت مجوزها پاسخگو و مسئول هستند.

نخستین کارگروه ساماندهی و توسعه رسانه ها و فعالیت های فرهنگی دیجیتال با حضور نمایندگان وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در محل مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال برگزار شد.

انتهای پیام /