باید نگاه پدرخواندهسالاری را تغییر دهیم
یک پژوهشگر هنر معتقد است، نبود باور در میان مسئولان و دستاندرکاران نسبت به حوزه تجسمی باعث شده است که ما در این حوزه بیشتر برادر بزرگتر و پدرخوانده داشته باشیم تا متولی واقعی. این روند پدرخواندهسالاری باید به سمت نگاه پدرانه تغییر کند.
اصغر کفشچیانمقدم - پژوهشگر و عضو هیأت علمی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران اظهار کرد: بهترین اتفاق برای حوزه هنرهای تجسمی در سال 95 میتواند این باشد که مدیریت با تدبیری که متولی آن در دولت و مجلس مشخص باشد، در این حوزه اعمال شود. آرزویم این است که اعتبارات و حقوق هنرمندان تجسمی داده شود و همه هنرمندان، دستاندرکاران و مدیران در آینده با تدبیر عمل کنند.
او ادامه داد: همچنین امیدوارم در بودجه سال آینده، گشایشی بهوجود آید و مسیر روشنی برای گالریها تعیین شود تا جوانان هنرمندی که مسیرشان براساس این گالریها تعیین میشود، به ناکجاآباد نرسند.
این پژوهشگر همچنین معتقد است: متأسفانه نظام و دولت چندان باوری نسبت به حوزه تجسمی ندارند. امیدوارم از طریق هنرمندان، نمایندگان و دولتمردان زیرساختهایی بهوجود آید تا نگاه تازهای به این حوزه شود و خون تازهای در رگهای تجسمی ایران جریان پیدا کند. همچنین باید ضوابطی بهوجود بیاید که در کمیسیون فرهنگی فعالیتها بهدست اهلش سپرده شود. متأسفانه در این زمینه افرادی که مهارت و سابقه لازم را داشته باشند وجود ندارد.
وی افزود: انتخاب متولیان این حوزه از جمله وزیر و معاون هنری نباید طوری باشد که جامعه هنری از انتخاب آنها شوکه شود. این انتخابها باید در مسیر عقلانی تحقق پیدا کند و هنرمندان از این انتخابها خرسند و خوشحال باشند، نه اینکه منتظر سیاست و رفتار فرد موردنظر در طول چند سال باشند تا بعد مورد ارزیابی قرار گیرند.
ارسال نظر