پايگاه خبري تحليلي «پارس»- محمد سرافراز، پيشنهاد جديدي را براي تقويت محتوايي صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، مطرح كرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، سازمان عريض و طويل صدا و سيما در سراسر كشور با بيش از 50 هزار نيرو و  داشتن چندين شبكه تلويزيوني و راديويي داخلي و خارجي موجب شده تا مديران ارشد اين سازمان، بيش از آنكه در جهت تقويت و غناي بيشتر برنامه ها باشند، به فكر تامين حقوق و دستمزد و پر كردن آنتن رسانه ملي باشند. بر همين اساس رييس جديد رسانه ملي، پيشنهاد تشكيل يك شورا را مطرح ساخته است.

بر اساس پيشنهاد محمد سرافراز اين شورا، «شورای سیاستگذاری صدا و سیما» نام گرفته است.

قرار است يك گروه كارشناسي در مورد وظايف اين شورا و تركيب آن، تا پايان سالجاري، موضوع را مورد بررسي قرار دهند.

بر اساس برخي گمانه زني ها، احتمالا اين شورا با مشورت مقامات عالي رتبه و فرهنگي كشور شكل خواهد گرفت و دخالتي در عزل و نصب هاي رييس رسانه ملي نخواهد داشت. همچنين اين شورا سياستگزاري تا پايين ترين رده هاي برنامه سازي را نيز در دستور كار خواهد داشت.

لازم به ذكر است جهت نظارت سه قوه بر رسانه ملي، شوراي ديگري با عنوان «شوراي نظارت بر سازمان صدا و سيما» از سال 1371 با معرفي نمايندگاني از 3 قوه جلسات خود را آغاز نمود و تا سال 1392 مجموعاً 39 نماينده از قواي مققنه، مجريه و قضاييه داشته است كه از اين بين 16 نماينده از قوه مققنه، 11 نماينده از قوه مجريه و 12 نماينده متعلق به قوه قضائيه بوده است .

در حال حاضر نيز سيد رمضان شجاعي كياسري و مفید کیایی نژاد به عنوان نمايندگان قوه مققنه و سيد ابراهيم رييسي و محمد جواد لاريجاني به عنوان نمايندگان قوه قضاييه و حسام الدين آشنا و عبدالرضا رحماني فضلي نيز نمايندگان قوه مجريه در شوراي نظارت هستند.