به گزارش پارس ؛ صادق بشیری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این اقدامات در کشور به دلیل تفاوت قیمت سوخت برای مدت طولانی بسیار رایج بود و اکنون نیز ادامه داد.

وی ادامه داد: رانندگان برای نصب باک های اضافه در اتوبوس ها حتی وضعیت اتاق اتوبوس  را تغییر می دهند. نصب این باک ها موجب کاهش تعادل خودرو، برهم خوردن تعادل وزنی اتوبوس و حتی تولید گاز از سوخت موجود در اتوبوس می شود و در نهایت منجر به فاجعه خواهد شد.

بشیری در تشریح این موضوع ،گفت: طراحی باک اتوبوس در وضعیت استاندارد کارخانه به شکلی است که در حین تلاطم و جابجایی سوخت، گازی که متصاعد می شود در کمترین خالت است و آن نیز از طریق لوله ای که برای این کار طراحی شده است از باک خارج می شود، این گازها بسیار خطرناک است و با کوچکترین تکانی منفجر می شود.

وی تصریح کرد: زمانی که رانندگان باکی را اضافه می کنند نه تنها تمامی این استانداردها نقض می شود بلکه اتوبوس آماده انفجار است.

معاون کالا و خدمات انجمن ملی حمایت از مصرف کننده، با بیان اینکه در قانون پیش بینی شده است که بار اتوبوس حتی نباید تجاری باشد و تنها در حد وسایل مسافران باید بار جابجا کنند، گفت: حال با این همه تاکیدها بازهم  رانندگان اقدام به حمل سوخت که بسیار خطر آفرین است و حتی  بارهای تجاری قابل اشتعال همچون پارچه می کنند و جان مردم را به خطر می اندازند.

بشیری با تاکید بر اینکه باید نظارت بیشتری بر این موارد صورت گیرد، افزود: نظارت و بازرسی مستمر و همه جانبه می تواند موجب کاهش حوادث در کشور شود، چرا که اغلب تصادف ها و حوادث در بین اتوبوس های بین شهری به دلیل خطاهای اینچنینی و کاهش دادن ایمنی اتوبوس از سوی رانندگان است.

وی افزود: در مواردی مشاهده شده که اتوبوسی که باید از 150 لیتر سوخت استفاده کند چهار هزار لیتر سوخت در باک اضافه زده است، حالا شما تصور کنید این اتوبوس چگونه قرار است مسافران را سالم به مقصد برساند.

بشیری گفت: آموزش رانندگان، نظارت همه جانبه بر ایمنی اتوبوس ها و ساماندهی تعاونی ها و پایانه ها به منظور بازرسی و بررسی همه جانبه وضعیت ایمنی خودرو می تواند از عوامل تاثیر گذار در بروز حوادث و تصادفات اتوبوس های بین شهری باشد.