پرده برداری از ریاکاری و درویی اوباما
و رویی مقام های آمریکایی زمانی آشکارتر می شود که بدانیم از سال ۲هزار تاکنون در منطقه پاراچنار پاکستان، شیعیان در محاصره طالبان هستندوهر روز جنایت جدیدی علیه آنان صورت میگیرد اما آمریکا و اروپا حاضر به موضع گیری یامحکوم سازی نیستند.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در جدیدترین ملاقات های خود در کاخ سفید با ملاله یوسف زی دختر پاکستانی دیدار کرد. ملاله دختری است که طالبان وی را به جرم تحصیل مورد حمله قرار داد. هر چند که دختران بسیاری در پاکستان و افغانستان هستند که با این حملات مواجه شده اند اما قرعه به نام ملاله افتاد تا مورد توجه حقوق بشر غربی قرار گیرد. ابتدا وی در انگلیس مداوا شد و بعد به سازمان ملل راه یافت و سرانجام از کاخ سفید سر درآورد. باراک اوباما در حالی از ملاله استقبال کرد که دختران بسیاری در پاکستان و افغانستان هستند که به دلیل حملات و تهدیدات طالبان از تحصیل و حتی زندگی عادی محروم شده اند اما هرگز نامی از آنان برده نشده است.
در همین حال در حملات هوایی آمریکا صدها نفر از دختران و کودکان به خاک و خون کشیده شده اند و آنان نه تنها از تحصیل محروم شده اند که حق حیاتشان هم گرفته شده است. با توجه به این موارد این سوال مطرح است که چرا اوباما با ملاله دیدار می کند و برای حقوق بشر اشک تمساح می ریزد؟ در پاسخ به این پرسش یک سناریو پنهان سازی جنایاتی است که آمریکا ضد مردم پاکستان صورت داده است.
آمریکا با نمایشی به نام دیدار ملاله با اوباما سعی در پنهان سازی کشتار مردم پاکستان و افغانستان با هواپیماهای بدون سرنشین دارد. سناریوی دیگر آن است که اوباما تلاش می کند تا با برجسته سازی نام طالبان و جنایات آنان حضور نظامی آمریکا در منطقه را توجیه کند در حالی که با نام ناتوانی دولت های منطقه در تامین امنیت و حقوق ملت هایشان دخالت در امور کشورها از جمله پاکستان را اجرایی می سازد.
آمریکایی ها برآنند تا با اعمال فشارهای حقوق بشری بر پاکستان در نهایت این کشور را به پذیرش خواسته های خود وادار سازند. دو رویی و ریاکاری مقام های آمریکایی در قبال ملاله زمانی آشکارتر می شود که بدانیم از سال ۲۰۰۰ تاکنون در منطقه پاراچنار پاکستان، شیعیان در محاصره طالبان هستند و هر روز جنایت جدیدی علیه آنان صورت می گیرد اما آمریکا و اروپا حاضر به موضع گیری یا محکوم سازی این وضعیت نیستند.
این موضوع خود ابهامات بسیاری را در صداقت رفتاری اوباما در قبال ملاله آشکار می سازد به گونه ای که می توان گفت که دعوت از ملاله به کاخ سفید برای احقاق حقوق وی نبوده است بلکه ابعاد جدیدی از نقض حقوق زنان و دختران پاکستان است زیرا واشنگتن از وی به عنوان ابزاری برای رسیدن به منافع خود در پاکستان و جهان بهره می گیرد که خود نقض آشکار حقوق وی توسط سران کاخ سفید به شمار می رود.
ارسال نظر