به گزارش پارس به نقل از « یو اس نیوز» ، در مطلبی به بحث اعمال دور جدیدی از تحریم ها علیه ایران پرداخت و نوشت: همزمان با مطرح شدن موضوع دور مذاکرات جدید بر سر برنامه هسته ای ایران به دنبال برگزاری مراسم تحلیف حسن روحانی، مسئله تحریم های ایران، بار دیگر، در صدر دستورکار سیاست خارجی قرار گرفته است. برخی از کاهش تحریم ها برای نشان دادن حسن نیت سخن می گویند و بعضی دیگر از فشار مداوم، تا دشواری وضعیت بن بست هسته ای را که روحانی به میراث برده، به او نشان دهند.

در این مطلب با اشاره به اینکه تحریم های آمریکا علیه ایران ادامه می یابد، آمده است: به رغم همه جنجال و هیاهویی که در پی اعمال هر دور از تحریم ها به پا می شود، موضوع اینجاست که بیشتر مقررات (مربوط به تحریم ها) هرگز به اجرا در نمی آیند. اغلب، تنها مجازاتی که نقض کنندگان تحریم ها با آن روبرو می شوند، بالا رفتن خطر تجارت آنها در بازار است. یکی از این خطرات، هزینه های بی ثباتی بازار است که این امر، از احتمال اجرایی شدن تحریم ها ناشی می شود و در بعضی موارد، علت آن فشار برخی شرکت هایی است که به طور داوطلبانه با تحریم های آمریکا همراهی می کنند.

در ادامه این مطلب نوشته شده است: این ها خطرات مهمی است که قدرت تغییر رفتارهای حقوقی را دارد. بنابراین مقامات دولت آمریکا از این خطرات به عنوان ابزار اقتصادی و دیپلماتیک برای متقاعد کردن شرکت ها برای خروج از ایران استفاده می کنند. در واقع، آنها این خطرات را به عنوان تهدید جلوه می دهند و سپس کنار می نشینند و امیدوارند شرکت ها به خاطر ترس یا احتیاط، از معامله با ایران خودداری کنند.

یو اس نیوز نوشت: بعد از گذشت سال ها و مشخص شدن اینکه پیامدهای ضعیفی در انتظار شرکت های طرف معامله با ایران است و آنها مجازات نمی شوند، شرکت های بین المللی اکنون متوجه شده اند که اراده سیاسی برای حمایت تحریم ها از طریق اعمال مجازات وجود ندارد.