حجتالاسلام دادگر: مجلس مانع اجرای سند ۲۰۳۰ در کشور شود
مسئول نهاد رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان با تأکید بر نقش مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام در ممانعت از اجرای سند ۲۰۳۰، گفت: تا زمانی که تحول بنیادین در آموزش و پرورش رخ نداده مشکلات نظام آموزشی و فرهنگی ادامه خواهد داشت.
حجتالاسلام سیدامینالله دادگر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان، در پنجمین هماندیشی علمی فقه نظام ساز با موضوع «نقد سند ۲۰۳۰ از منظر فقه التربیه» که در محل این مؤسسه با استفاده از فضای مجازی برگزار شد، با بیان اینکه تحول به صورت تدریجی و براساس برنامه و نقشه راه صورت میپذیرد، گفت: کشورهای مختلف در جهان بحثهای تحولی خود را در فرآیندهای طولانی ۲۰ یا ۳۰ سال پیگیری و برنامه ریزی میکنند و متناسب با نگاه و اندیشه فلسفی خود به اهداف تعیین شده دست پیدا میکنند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راه تعلیم و تربیت کشور است، ابراز داشت: با توجه به وضعیت آموزشی و فرهنگی کشور قائدتاً حرکت نظام آموزشی و نظام تعلیم و تربیت کشور مطابق با مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیست نیست و این امر را میتوان در وضعیت مدارس و دانشگاه ها مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه معنی تحول قانع نبودن به شرایط موجود و مطالبه وضعیت بهتر است، افزود: در روایات هم داریم اگر دو روزی که از عمر ما سپری میشود در شرایط و وضعیت یکسانی بگذرد ما دچار خسران شده ایم!
مسئول نهاد رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان افزود: بنابراین، تعامل بین این سند با رویکرد تحولی و تعامل با ارکان و عناصر مختلف آن یعنی معلمان، مدیران، برنامههای درسی و سایر ظرفیتها و ابزارها باید به درستی برقرار شود و همه باید برای اجرای آن تلاش کنند، زیرا سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یک سند اسلامی ایرانی است.
حجتالاسلام دادگر تبیین مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را برای معلمان و مدیران ضروری دانست و افزود: بومی سازی و هدف گذاری در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مسئله بسیار مهمی است و با کمی مقایسه بین این سند و سند ۲۰۳۰ می توان به کامل بودن سند تحول بنیادین پی برد.
وی در پایان با تاکید بر نقش مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام در ممانعت از اجرای سند ۲۰۳۰ در مراکز آموزشی و فرهنگی کشور، گفت: در هر تمدنی تعلیم و تربیت از عناصر اصلی و کلیدی است و تا زمانی که تحول بنیادین در آموزش و پرورش اتفاق نیفتاده است قائدتاً مشکلات موجود در نظام آموزشی و فرهنگی کشور ادامه خواهد داشت، لذا ضرورت دارد نگاه درست و دقیق ناظر بر سند تحول بنیادین و مبانی انقلاب اسلامی در آموزش و پرورش بهوجود بیاید.
ارسال نظر