نیویورک تایمز گزارش داد
آمریکا پروژه جدید ضدایرانی خود در خلیجفارس را کلید زد
برخی مقامات آمریکایی از تلاش جدید دولت این کشور برای کمک به کشورهای خلیجفارس به بهانه مبارزه با آنچه که زرادخانه تسلیحات سایبری ایران نامیدند، خبر دادند.
به گزارش پارس ، فارس به نقل ازروزنامه آمریکایی « نیویورک تایمز» در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی از تلاش آمریکا برای تحریک همپیمانان خاورمیانه علیه ایران خبر داد.
در این گزارش آمده است که دولت اوباما کمک به همپیمانان خاورمیانه خود را آغاز کرده تا دفاع های خود علیه آنچه که زرادخانه سلاح های سایبری رو به رشد ایران خوانده می شود، تقویت کنند.
این مقامات آمریکایی اعلام نکردند که آمریکا با چه کشورهایی در خلیج فارس برای مبارزه علیه ایران قرارداد امضا کرده است اما برخی از این مقامات می گویند که این لیست کشورهای خاورمیانه شامل کشورهایی می شود که بیشترین فعالیت را در زمینه پیگرد محموله های سلاح ایران، جلوگیری از این کشتی ها در بنادر دارند و درباره فعالیت های ایران به آمریکا گزارش می دهند که این کشورها شامل « عربستان سعودی» ، « امارات عربی متحده» و « بحرین» می شود.
نیویورک تایمز همچنین اعلام کرد که آمریکا چنین پروژه ای را در منطقه آسیا به راه انداخته و مدعی است که در صدد است به برخی کشورهای آسیایی در مقابل حملات رایانه ای کره شمالی کمک کند.
این روزنامه آمریکایی گزارش کرد که این مقامات آمریکایی نامی از همپیمانان آسیایی آمریکا نبردند اما کشورهایی که بیشترین نگرانی را در منطقه آسیا از حملات رایانه ای کره شمالی دارند، « کره جنوبی» و « ژاپن» هستند.
گزارش نیویورک تایمز در شرایطی یک روز بعد از آن منتشر شده است که رئیس جمهور آمریکا، برنامه های جاسوسی سازمان هایی چون « اف بی آی» و سازمان امنیت ملی آمریکا از حساب کاربری و همچنین شنود مکالمات تلفنی را تأیید کرد و مورد حمایت قرار داد.
کمک ضدایرانی آمریکا به همپیمانان خلیج فارس این کشور تازگی ندارد و پیشتر نیز دولت اوباما به برخی از همپیمانان خود در نصب سامانه های پیشرفته دفاع موشکی و رادارهایی که هشدارهای زودهنگام می دهند به برخی کشورهای خلیج فارس کمک کرده و مدعی شده که اینگونه کمک ها با هدف مهار توانمندی موشکی ایران صورت می گیرد و همین اقدامات در آسیا با هدف مهار برنامه تسلیحات هسته ای کره شمالی است.
بر اساس این گزارش، پنتاگون در حال آماده کردن پیشنهاداتی است که سخت افزار و نرم افزارها را برای دفاع از شبکه های رایانه ای در اختیار برخی کشورهای همپیمان آمریکا در خلیج فارس ارائه کند و همانطور که هواپیماها و موشک های آمریکا به همپیمانان عربی اش فروخته می شود این نرم افزارها نیز در سراسر خلیج فارس به فروش گذاشته شود.
نیویورک تایمز افزود که پنتاگون همچنین به دنبال آن است که آموزش این برنامه های رایانه ای در اختیار نیروهای اجرایی و ارتش منطقه قرار گیرد و با شرکت های خصوصی در این زمینه همکاری شود.
مقامات آمریکایی اعلام کردند، پنتاگون همانطور که مانورهای نظامی را در خلیج فارس برای جلوگیری از بسته شدن تنگه هرمز صورت می دهد، به دنبال آن است که در رزمایش های آتی خود حملات شبیه سازی شده سایبری را صورت دهد.
یکی از مقامات نظامی رژیم صهیونیستی مدعی شده است که اسرائیل شواهدی در دست داد که ایران و کره شمالی همکاری با یکدیگر را برای توسعه سلاح های سایبری آغاز کرده اند اما هیچ گونه شواهدی در این زمینه ارائه نکرد.
این ادعاها علیه ایران در شرایطی مطرح شده است که مقامات آمریکایی می گویند که هیچ گونه شواهد و سندی در خصوص همکاری تهران و پیونگ یانگ در این زمینه وجود ندارد.
علیرغم آنکه ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای است و بارها اعلام کرده که به هیچ عنوان دنبال سلاح های هسته ای نیست، آمریکا و برخی کشورهای غربی و همچنین رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا ایران را به دنبال کردن برنامه تسلیحات هسته ای متهم کنند و در همین راستا تحریم ها علیه ایران را افزایش داده اند و از تمامی راههای ممکن برای متهم کردن ایران استفاده می کنند.
برخی از مقامات آمریکایی مدعی شده اند که ایران برای دور زدن تحریم ها و فرار از فشارهای ناشی از این اقدامات تنبیهی، تلاش می کند تا توانمندی های خود برای توسعه سلاح های سایبری را افزایش دهد.
آمریکا همچنین مدعی شده است که ایران در حال استخدام برنامه نویسان رایانه ای است که با فعالیت جرایم اینترنتی ایران مرتبط می شود که برخی از این برنامه نویس ها را از روسیه استخدام می کند.
ارسال نظر