مستاجران خانه ملت و تلاش برای پوشاندن ناکارآمدی
برخی نمایندگان تمام قد برای لغو نظارت استصوابی شورای نگهبان و فعالیت نهادهای نظامی تلاش کرده اند و می کنند و آن را راهکار اقتصادی می خوانند تا ناکارآمدی خود را بپوشانند.
به گزارش پارس نیوز، سارا طلا دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی طی یادداشتی به اظهارات برخی نمایندگان مجلس پرداخت و این اظهارات را تلاشی برای پوشاندن ناکارآمدی دانست.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
« اگر یک نماینده مجلس نداند که چرا نماینده شده و نداند که "اکنون" چه وظیفه ای دارد و یا حتی بدتر، بداند که به انگیزه دیگری جز خدمت به خلق و پاسداری و حراست از دین و دنیای مردم به مجلس آمده و تنها نام نماینده مردم شریف فلان جا را یدک بکشد، آیا کاری جز خیانت در امانت مردم مرتکب شده؟
وضع آنجا وخیمتر می شود که حتی وقتی مردم از او حقوقشان را طلب می کنند و وظایفش را گوشزد می کنند آنان را که امام(ره) "ولی نعمت" خود می خواند، احمق و نادان خطاب می کند، و اینجاست که باید مجازاتی در خور برای این خیانت در نظر گرفته شود که شاید بتوان گفت اولین و کمترین مجازات عزل از منصب است.
حتی اگر این رفتارها از نماینده ای منتسب به یکی از بزرگترین متفکرین انقلابی تحت لوای اسلام هم باشد که امام(ره) او را "پاره تن" خود خواند، الحق تنها، اقدامی انقلابی حق مطلب را در پاسخ به این رفتارهای زننده ادا می کند.
اگر کسی به این درک نرسیده باشد که رفع ضیق معیشت و احترام به کرامت مردم در مقابل منبر رفتن برای غدیر اولی است، به ناحق بر کرسی انقلاب اسلامی تکیه زده و هر لحظه بیشتر در این منصب بماند، ناکارآمدی اش به نام اسلام و انقلاب تمام شده و لطمات جبران ناپذیری وارد میسازد.
استعفای ایشان هرچند به نفع مردم است، اما اولین منفعت را برای خود شخص دارد و آن جلوگیری از حق الناسی ست که با ادامه پیدا کردن حضورش در آن منصب بر ضمه اش اضافه خواهد شد.
اما اگر کسی در جمهوری اسلامی علاوه بر نداشتتن درک تشخیص اولویت ها، در لباس پیامبر اکرم(ص) هم بود و شهروندان را بخاطر مطالبه به حقشان از یک نماینده مجلس تهدید کرد، الحق و الانصاف مصداق آخوندی ست که به تعبیر امام(ره) باید عمامه اش را بر زمین زد.
روحانی که نداند اول وظیفه اش در عرصه سیاسی جمهوری اسلامی و در معیت یک نماینده مجلس، رساندن موج مطالبه گری مردم به گوش اوست، باید عمامه از سرش برداشت و خلع لباسش کرد و در نماز جمعه و مجامع عمومی شهر گرداند تا بفهمد آنچه آبروی لباس را می برد ملبّس است نه هیچ چیز دیگر .
روزگاری مستاجر خانه ملت دیالمه و مدرس بودند و صاحب لباس نبی، خمینی و نواب صفوی، حالا کار به جایی رسیده که لباس و منصب، چنان افراد را غره کرده که از یاد برده اند حق مردم امانتی است در دستشان که مامور به حفاظت و حمایت از آنند.
البته از تفکری که مردم را آنقدر حساب نمی کند که به مطالباتشان پاسخ دهد انتظاری هم جز این نیست. صاحبان این شیوه ی تفکر بایستی پاسخگو باشند که چرا طرحی مانند شفافیت آراء نمایندگان را که قطع به یقین به نفع ملت بود زیر خروارها طرح چند فوریتی دفن کردند و حاضر نشدند حق مردم که اطلاع از آراء نمایندگانشان است را ادا کنند، در حالیکه در برهه های گوناگون طرح هایی که به ضرر منافع ملی و مردم بود را بی سروصدا و بدون فوت وقت به تصویب رساندند و به حرف منتقدین و معترضین بهایی ندادند.
بعضا شاهد هستیم نمایندگانی با این تفکر وقاحت را به حدی رسانده اند که حاضرند گزارش تمام مناسبات مالی کشور را به بیگانه عرضه کنند اما به مردمی که جایگاه خود را از اعتماد آن ها دارند از رایشان باخبر نکنند.تفکری که غریبه را معتمدتر از اهل خانه می داند اگر خائن خوانده نشود در خوش بینانه ترین حالت احمق است.
آن دسته از مسئولین و نمایندگان کشور که از این قماش اند، نفس مردم را سخت و معیشتشان را تنگ کرده اند یا اگر در سخت کردن زندگی مردم نقش نداشته اند فکری به حال بهتر شدنش هم نکرده اند و بعضا موضوعاتی را مساله جامعه کرده اند که از چشمه فکری عده ای معلوم الحال می جوشد.
با بی شرمی تمام در مجلس رفع حصر عده ای بی حیا که جنایات نابخشودنی مرتکب شدند و علاوه بر هزینه های بسیاری که بر کشور تحمیل کردند، باعث انشقاقی عمیق بین ملت شدند، را راهکار خروج از بحران اقتصادی معرفی میکنند و انگار نه انگار که موج عظیمی از تحریمهای فلج کننده علیه ملت، ماحصل کار و تفکر همین افراد بوده است.
تمام قد برای لغو نظارت استصوابی شورای نگهبان و فعالیت نهادهای نظامی تلاش کرده اند و می کنند و آن را راهکار اقتصادی می خوانند تا ناکارآمدی خود را بپوشانند.
اینان به جای آنکه در کنار مردم باشند باری شده اند بر دوششان و به طریق اولی بر دوش اسلام.
توصیه ای که به مسولین هست از وجوب فریضه نهی از منکر و داد مظلوم ستاندن و ظلم نپذیرفتن برآمده، و دقیقا بهمین خاطر مارا از احمق و نادان خطاب شدن و "تو گونی کردن" واهمه ای نیست، ضمن آنکه عمیقا معتقدیم این کار در جهت احیای آبروی از دست رفته لباس دین واجب است و اگر خداوند توفیق دهد در جهت رفع این تفکرات سرطانی و رفتارهای معاند اسلام از پای نخواهیمنشست.»
ارسال نظر