به گزارش پارس نیوز، 

اول شهریور سال ۹۶، شورای پنجم شهر تهران رسماً آغاز به کار کرد و با رأی منتخبان مردم، نجفی به‌عنوان شهردار و محسن هاشمی رفسنجانی نیز به‌عنوان رئیس پارلمان تهران انتخاب شد، البته حضور نجفی در ساختمان بهشت زیاد دوام نیاورد و پس از شش ماه استعفای خود را به شورای شهر تقدیم کرد و سرانجام پس از دو مرحله شورا مُهر تائید بر استعفا زد و نجفی از شهرداری رفت.

قرار است در شهریورماه بار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه شورای شهر تهران انتخاب شوند، بر اساس اطلاعاتی که خبرنگار «پارس» دریافت کرد گزینه‌ای مقابل هاشمی برای تصاحب کرسی ریاست قرار نخواهد گرفت و او همچنان رئیس شورای شهر باقی می‌ماند.

با توجه به عملکرد شورای شهر تهران و تغییر مدیریت در شهرداری این روزها پس از تصویب مصوبه مجلس در خصوص منع به‌کارگیری بازنشستگان بحث حضور و یا عدم حضور "افشانی" منتخب دوم شورای پنجم شهر تهران در رسانه‌ها مطرح‌شده است؛ محسن هاشمی در حاشیه جلسه شورا ابراز امیدواری کرد در شهرداری تهران تغییر مدیریت نداشته باشیم و افشانی در شهرداری باقی بماند.

ابوالفضل سروش"نماینده مردم تهران" در مجلس به تبیین عملکرد شورای شهر تهران پرداخت و از نحوه انتخاب شهردار در این شورا انتقاد و درعین‌حال ضمن انتقاد از مدیریت سابق شهر، قالیباف را شهرداری خوب معرفی کرد که برای تهران اقداماتی زیادی انجام داد.

ابوالفضل سروش"عضو فراکسیون امید و نماینده مردم تهران" در گفتگو با «پارس»، درباره عملکرد شورای شهر تهران، گفت: «وضعیت شورای شهر و شهر تهران پیچیده است، حقیقتاً شهرداری تهران اکنون دچار مشکلات وسیعی است بخشی از آن به بدهکاری‌هایی که از شهردار سابق مانده اختصاص پیدا می‌کند».

وی افزود: «البته بنده همیشه گفته‌ام و به خود دکتر قالیباف هم گفتم که او شهردار خیلی خوبی بود و برای تهران نیز کارهای زیادی کرد اما بااین‌حال دو-سه اشکال داشت».

نماینده مردم تهران، اضافه کرد: «یکی از اشکالات این بود که جذب نیروی انسانی در شهرداری خیلی زیاد بود و این جذب زیاد باعث شد شهرداری فعلی زمین‌گیر شود ضمن آنکه اکثر درآمد مالی که دارد صرف نیروی انسانی و قرض‌هایی که باید پرداخت کنند می‌شود به‌طوری‌که شاهد بودیم پیمانکاران مقابل شورای شهر تهران تجمع کرده بودند ازاین‌رو ارثی که از قبل مانده آن‌ها را اکنون گرفتار کرده است».

سروش، انتخاب شهردار را یکی از وظایف اصلی شورای شهر دانست و با انتقاد از شورای پنجم بابت انتخاب نجفی به‌عنوان شهردار تهران، گفت: «مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار است، اکنون باید سؤال کرد «شورای شهر تهران این انتخاب را خوب انجام داد یا نه؟» از ابتدا گفته می‌شد نجفی نیروی ستادی است و نیروی عملیاتی نیست شاید برای مقطع فعلی که نیاز به انضباط مالی بود گزینه‌ای خوب بود اما برای عملیات خوب نبود».

وی اظهار داشت: «او (نجفی) برای اینکه انضباطی به این نیروی انسانی بدهد، خوب بود اما برای کارهای عملیاتی خوب نبود ازاین‌رو فکر می‌کنم بهتر از آقای نجفی هم می‌توانستند انتخاب کنند».

عضو فراکسیون امید با بابیان اینکه در انتخاب شهردار توسط شورای شهر قضاوتی نمی‌کنم که خوب عمل کردند یا خیر، تأکید کرد: «من شخصاً اگر در شورا بودم آقای نجفی را با توجه به سابقه بیماری و استعفاهایشان برای شهرداری تهران انتخاب نمی‌کردم ازاین‌رو مخالف حضور نجفی در شهرداری بودم».

سروش همچنین در خصوص تعامل و همکاری نمایندگان تهران با اعضا شورای شهر تهران که منجر به شکل‌گیری مجمع ۵۱ نفره شده است، گفت: «ما تلاش می‌کنیم با این مجمع یک هم‌افزایی برای شهر تهران داشته باشیم. مواردی مثل کاهش آسیب‌های اجتماعی، بافت فرسوده، اتمام مترو تهران، ترافیک و بحث بهداشت و درمان اقدامات عمده‌ای است که قرار است در این مجمع بررسی شود».

وی در ادامه در پاسخ به این سؤال" برای عبور از بحران‌ها و مقابله با تحریم‌ها دولت باید چه برنامه‌ای را در دستور کار قرار دهد؟"، گفت: «به اعتقاد بنده تنها راه پیروزی در جنگ اقتصادی، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری به صورت هوشمندانه آن را ابلاغ کرده‌اند و این سایت‌ها امروز نیاز جدی جامعه است».

نماینده مردم تهران با بیان اینکه مشکل این است که هنوز برخی باور نکرده‌اند وارد جنگ اقتصادی شده‌ایم، تصریح کرد: «اگر هم عده‌ای باور کرده‌اند، طراحی لازم برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن را انجام نمی‌دهند و دغدغه‌ای برای اقدام عملی ندارد».