ترامپ بخواهد با ایران گفتگو کند به بولتون و پمپئو توجه نخواهد کرد
«جیم اسلتری» عضو شورای روابط خارجی آمریکا با اشاره به تمایل جدی ترامپ برای گفتگو با ایران گفت: اگر ترامپ بخواهد با ایران گفتگو کند، به افرادی، چون بولتون و پمپئو توجه نخواهد کرد.
«جیم اسلتری» عضو شورای روابط خارجی آمریکا با اشاره به تمایل جدی ترامپ برای گفتگو با ایران گفت: اگر ترامپ بخواهد با ایران گفتگو کند، به افرادی، چون بولتون و پمپئو توجه نخواهد کرد.
چند روز قبل دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا که در کنفرانس خبری مشترک با نخستوزیرایتالیا سخن میگفت: در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید «چهطور میتوان تنشها با ایران را کاهش داد»، پاسخ داد: نمیدانم آیا آنها آماده باشند یا خیر. ما هیچ پیششرطی نداریم. به ادعای ترامپ این اقدام هم برای ایران خوب است و هم کل جهان.
رئیس جمهور آمریکا در این کنفرانس خبری گفت: آماده است در هر زمان و با هیچ پیش شرطی با همتای ایران خود دیدار کند.
متعاقب این اظهارات «هوگان گیدلی» معاون سخنگوی کاخ سفید روز سهشنبه هفته جاری در اظهاراتی درباره تمایل «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به مذاکره با ایران گفت: سیاست دولت آمریکا در قبال ایران تغییری نکرده و ترامپ آنچه از ایران میخواهد را به صراحت اعلام کرده است.
«جیمز چارلز اسلتری» نماینده سابق کنگره آمریکا و عضو شورای روابط خارجی این کشور در خصوص اظهارات ترامپ در خصوص آمادگی برای گفتگو با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به خبرنگار مهر گفت: من از سخنان رئیس جمهور ترامپ این گونه استنباط میکنم که او مایل به دیدار با رئیس جمهور روحانی است. رئیس جمهور آمریکا به دنبال راه حلی برای موانع سر راه مذاکره با ایران است.
وی افزود: رئیس جمهور قطعا میداند که ایران و ایالات متحده نگرانیهای مشترکی در خاورمیانه مانند افراط گرایی خشونت آمیز در قالب داعش و القاعده دارند. من خوشحالم که میشنوم که رئیس جمهور ترامپ، مایل به ملاقات با رئیس جمهور روحانی است.
وی در ادامه یادآور شد: اگر ترامپ مایل به دیدار با رهبر کره شمالی باشد، او باید با رئیس جمهور روحانی نیز دیدار کند.
اسلتری در خصوص تناقضات میان صحبتهای ترامپ و وزیر خارجه کابینه اش، «مایک پمپئو» در خصوص گفتگوی بی قید و شرط با ایران نیز گفت: من نمیدانم که چگونه میتوان تناقص بین اظهارات ترامپ و مارک پمپئو (وزیر امور خارجه) را توضیح داد.
وی یادآور شد: آنها ممکن است به سادگی مخالف باشند، اما این رییس جمهور است که تصمیم نهایی را میگیرد. این امر در رابطه با جان بولتون نیز صادق است.
وی گفت: رئیس جمهور ممکن است به دنبال یک راه برای همکاری دوباره با ایران و حل برخی از نگرانیهای خود در مورد برجام و سایر مسائل از طریق دیپلماتیک باشد.
عضو شورای روابط خارجی آمریکا گفت: ایران و امریکا میتوانند تلاش کنند تا راه حل برد-برد در بن بست کنونی پیدا کنند! افزایش تنشهای کلامی هیچ سودی برای دو طرف نخواهد داشت.
نماینده سابق کنگره امریکا در پایان گفت: بنا به قول معروف «ما نباید هرگز از ترس مذاکره کنیم، اما نباید از مذاکره بترسیم.»
ارسال نظر