به گزارش پارس ، مهر به نقل از رویترز، " باراک اوباما" در دیدار با" تین سین" ضمن آنکه خواستار توقف خشونت ها علیه مسلمانان در میانمار شد، از پیشرفت های اقتصادی این کشور نیز تمجید نمود.

تین سین اولین رهبر میانمار محسوب می شود که در ۴۷ سال گذشته به آمریکا سفر کرده است.

اوباما در این دیدار با اشاره به خشونت های انجام شده علیه مسلمانان بویژه اقلیت روهینگیا، خواستار توقف فوری خشونت های بودائیان میانمار علیه آنها شد.

خشونت بودائیان علیه مسلمانان میانمار سابقه تاریخی دارد اما در سال گذشته این خشونت ها به اوج خود رسید که متعاقب آن اغلب کشورهای اسلامی نسبت به آن واکنش نشان داده و کاروان های کمک از ایران و دیگر کشورهای اسلامی روانه میانمار شد.

گروه های حقوق بشری اخیرا رئیس جمهور این کشور را به بی مسئولیتی در این زمینه متهم کرده اند. در ماه گذشته میلادی نیز سازمان دیده بان حقوق بشر گزارشی را در زمینه عدم رعایت حقوق بشر در منطقه راخین منتشر کرد. این گزارش مقامات مسئول و بوداییان و سیاستمداران را به نقض حقوق بشر علیه اقلیت مسلمان متهم می کرد.

این تجاوزات در حالی صورت می گیرد که" آنگ سان سوچی" برنده جایزه صلح نوبل، در قبال کشتار مسلمانان در کشورش سکوت اختیار کرده است.

دلیل اصلی آنکه دولت آمریکا به حکومت میانمار روی خوش نشان داده آن است که واشنگتن به دنبال افزایش متحدان خود در نزدیکی چین است تا شاید از این طریق بتواند تا حدودی پکن را کنترل کند.

سفر تین سین به آمریکا در حالی انجام می شود که تعدادی از مسلمانان حاضر در آمریکا با اطلاع از سفر وی با تجمع در اماکنی که رئیس جمهور میانمار قصد بازددید از آنها را داشت اعتراض خود را به خشونت های جاری در این کشور آسیایی اعلام کردند.